The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
Moderator: _BataZiv_0809
-
Gazija80
#1 The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
Pozdrav svima...
Da li je kome od vas poznata serija The Arrivals"?
Na youtube sam je pronasao naravno na engleskom jeziku ili sa njemackim prevodom..iako zivim u Austriji zelio bih da to pogledam sa nasim prevodom..da li postoji ta serija sa bosanskim/srpskim/hrvatskim prevodom?
Lijep pozdrav iz Graz-a
Da li je kome od vas poznata serija The Arrivals"?
Na youtube sam je pronasao naravno na engleskom jeziku ili sa njemackim prevodom..iako zivim u Austriji zelio bih da to pogledam sa nasim prevodom..da li postoji ta serija sa bosanskim/srpskim/hrvatskim prevodom?
Lijep pozdrav iz Graz-a
- sirocco
#2 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
http://www.megaupload.com/?f=F5S9YJAG
tu imas 50 i nesto epizoda s prevodom

P.S. klikni na filename da ti ih poreda po redu
tu imas 50 i nesto epizoda s prevodom
P.S. klikni na filename da ti ih poreda po redu
-
Gazija80
#3 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
Bas ti hvala...ide sporo..ali ok je
-
Gazija80
#4 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
A da li neko posjeduje ovih 50 dijelova sa prevodom??
Skidanje sa ove stranice ide taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako spoooooooooooooorooooooo
Skidanje sa ove stranice ide taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako spoooooooooooooorooooooo
-
masovna hipnoza
#5 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
raspitaj se malo . ima DVD sa nasim prevodom i 52 epizode, prodaje se , ima ga mnogo ljudi
pogledao sam ali sam ocekivao malo vise , nije los ali je previse vjerska propaganda
pogledao sam ali sam ocekivao malo vise , nije los ali je previse vjerska propaganda
-
Gazija80
#6 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
Hmm, tragovi vjerske propagande se daju uociti..ali ipak mislim da je dobro uradjeno i da prica ima "ruke i noge"...
Pa evo, ovim putem..jeli neko ima taj DVD sa tim epizodama..kupio bih...
-
Fadil Toskic
#7 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
imam ja sve epizode sa nasim titlovima...kome treba neka nabavi prazan cd i ja cu mu sprzit
-
Fadil Toskic
#8 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
mislim prazan dvd
- Murat Sabanovic
#9 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
na primjer???Gazija80 wrote:Hmm, tragovi vjerske propagande se daju uociti..ali ipak mislim da je dobro uradjeno i da prica ima "ruke i noge"...
-
pure_love
#10 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
u serijalu se Madona jako cesto spominje,po filmu ona je jako uvezana u drustvo masona,iluminata,dedzdzalovih sluga....cudna jeste,stalno promovise sektaske obicaje koji naravno nakon toga postanu popularni zbog njene "velicine"
evo je sa ogromnim privjeskom Fatimine ruke/hamze (u islamu koristeno ali zabranjeno po vjeri,jer se smatra sirkom)
sta ova reklamira Fatiminu ruku?

poznato je da Fatimin privjesak ima jedno oko u sredini,a poznato je da jedno oko svugdje simbolizira Dedzdzala,cak je Muhamed a.s rekao "cuvajte se jednookog vladara"
evo je sa ogromnim privjeskom Fatimine ruke/hamze (u islamu koristeno ali zabranjeno po vjeri,jer se smatra sirkom)
sta ova reklamira Fatiminu ruku?

poznato je da Fatimin privjesak ima jedno oko u sredini,a poznato je da jedno oko svugdje simbolizira Dedzdzala,cak je Muhamed a.s rekao "cuvajte se jednookog vladara"
-
simpozijum delirijum
#11 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
ajde da ne mucim kompjuter silnim loadiranjima neka mi neko preprica sta je fazon u toj seriji
teorije zavjere ?
svjetska vlada i manipulacija ljudskom populacijom?
ko to laze ko to kaze ?
dolazak 2012 i mozemo ocekivati jos ovakvih serijala
teorije zavjere ?
svjetska vlada i manipulacija ljudskom populacijom?
ko to laze ko to kaze ?
dolazak 2012 i mozemo ocekivati jos ovakvih serijala
-
pure_love
#12 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
nema veze s 2012 i takvim stvarima,ovo je dokumentarac koji stvari "analizira" s islamskog gledista
ali ima puno teorija zavjere,govori se o iluminatima,o ciljnoj satanizaciji muslimana zbog vecih ciljeva od strane masonskih drustava(holywood je pun iluminata i njihovih zluga a razmisli kako se islam predstavlja u filmovima,i kako se promovise nemoral,zbog cega,anticki satanisticki rituali itd),mind controll ,i to s jakim dokazima ,obavezno pogledati sve serijale i onda sve postaje jasno..ovako kad slusas zvuci kao suplja ali kada u detalje pogledas sve ti postoje jasno.Film je nekoliko puta skidan i zabranjivan od strane youtube.ali posto se tako brzo prosirio odustali su i sada mozes naci sve djelove(oko 51 epizoda) na youtube,ja kad sam gledao pola tih dijelova bilo uklonjeno...ima i s bosanskim prijevodom na youtube..u tom slucaju napisi "dolasci"
ali ima puno teorija zavjere,govori se o iluminatima,o ciljnoj satanizaciji muslimana zbog vecih ciljeva od strane masonskih drustava(holywood je pun iluminata i njihovih zluga a razmisli kako se islam predstavlja u filmovima,i kako se promovise nemoral,zbog cega,anticki satanisticki rituali itd),mind controll ,i to s jakim dokazima ,obavezno pogledati sve serijale i onda sve postaje jasno..ovako kad slusas zvuci kao suplja ali kada u detalje pogledas sve ti postoje jasno.Film je nekoliko puta skidan i zabranjivan od strane youtube.ali posto se tako brzo prosirio odustali su i sada mozes naci sve djelove(oko 51 epizoda) na youtube,ja kad sam gledao pola tih dijelova bilo uklonjeno...ima i s bosanskim prijevodom na youtube..u tom slucaju napisi "dolasci"
-
nino90
#13 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
kad ce ovaj holy mysteries izaci da se moze skinuti s neta?
-
aksiom
#14 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
pozdrav pošto sam skinuo već 30 epizoda bez prijevoda- i nigdje nema prijevoda pa ako netko ima jel bi mogao sendat. Hvala!
- Aurora Borealis
#15 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:52, edited 1 time in total.
-
freedom within
#16 Re: The Arrivals--Serija..ima li sa nasim prevodom??
Moj profesor historije/istorije je često koristio poslovicu koja se savršeno može koristiti u vezi sa svakojakim teorijama zavjere:pure_love wrote:nema veze s 2012 i takvim stvarima,ovo je dokumentarac koji stvari "analizira" s islamskog gledista
"Nije budala onaj ko ne zna čitati i pisati, već onaj ko vjeruje svemu što pročita!!!"