dale cooper wrote:Nije trilogija otkazana već Sam Raimi nije više htjeo da se obavezuje za nove nastavke
kao i (mislim) Tobey Maguire. A bila je megauspješna zaradivši svaka oko 800 miliona dolara.
Inače prvi dio mi je bio dobar, ostali onako prosječni. Green Goblin mi je svakako uvijek bio najdraži
Spajdijev oponent. Za ovaj novi i nemam neko pretjerano očekivanje, čini mi se da mu je ciljana
populacija još mlađa nego ova iz prethodne trilogije, tako da ne znam baš na šta će to izaći.
Vala meni Green Goblin bio užasan... Robot čovječe
Doc Ock je bio pristojan, ali su ukenjali i šefa i stanicu kad su Venoma onako mršavog stavili
Uspješnost nije uvijek mjerilo kvaliteta

Tobey-a sam mrzio od prve scene prvog filma, tako da...
Ja jedva čekam ovaj, jer se bazira na pravoj priči, onoj iz stripova, a to je priča koju pratim već 21 godinu
harač wrote:po posljednjem traileru fura se na Nolanov, što bi kazali kritičari, "hipster nihilizam" i minimiziranje onog comic elementa, što i nije loše... ali, ne znam kako se svijet više ne zasiti ovih rebootova... sad će i Supermen u trećoj verziji (ili četvrtoj?)
neka bolan, neka Spider-Mana

u prošlosti nije dovoljno zastupljen, pa nek' makar sad posvete dovoljno filma i ideje najbolje superjunaku ikad!

a ni ja vala ne vidim sličnost s nolanom...