Texas Hold'em u Sarajevu

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

zavrzlama

#26 Re: Texas Hold'em u Sarajevu

Post by zavrzlama »

IsmetHoro wrote:
ratata wrote:najbolje kod ove vrste pokera jeste sto totalni amateri mogu da razbiju one najbolje i tako uzmu ogromne sume novca
Nije istina, Hold'em nije igra srece. Imas masu ljudi koji zive od toga.
zavisi...ako igras uzivo,onda trebas imati dosta znanja,strategije,zivaca i mooda..a ako igras online(kao ja npr. jedno 5-6 godina)shvatis da je sve u sreci..poker u kazinu uzivo ,u kuci i na internetu je razklika ogromna..online poker ima dva velika nedostatka..
prvo nedostatak je sto kompjuter dijeli karte i sto uvijek pravi situaciju da nikad ama nikad nisi siguran kojeg ce igraca izabrati da mu udijeli najbolje karte..dosta nevjerovatnih stvari ,kao veoma cesto od 5 karti na stolu tri su iste boje...

druga stvar je sto mozete uletiti u ekipu gdje trojica igraju zajedno i po potrebi prebacuju jedan drugom lovu,pogotovo u igri gdej se igra tournament(6 ili 9 za stolom,prvih 3(9) ili dva(6) dijele dobit)...

sansa za doditak na online je u taktici cestih"cashout"ubacis depozit npr.$20 i cim narastes na $100 automatski cashout jedno $50....tako sam sa prvih $20 depozita igrao sa tudjim parama jedno 3-4 godine :wink: ...ono u rangu od 25 centi do 3$ :wink:

savjet ne igrajte online sanse za uspjeh su minimalne...svi gube samo host dobija :wink:
IsmetHoro

#27 Re: Texas Hold'em u Sarajevu

Post by IsmetHoro »

zavrzlama wrote:
zavisi...ako igras uzivo,onda trebas imati dosta znanja,strategije,zivaca i mooda..a ako igras online(kao ja npr. jedno 5-6 godina)shvatis da je sve u sreci..poker u kazinu uzivo ,u kuci i na internetu je razklika ogromna..online poker ima dva velika nedostatka..
prvo nedostatak je sto kompjuter dijeli karte i sto uvijek pravi situaciju da nikad ama nikad nisi siguran kojeg ce igraca izabrati da mu udijeli najbolje karte..dosta nevjerovatnih stvari ,kao veoma cesto od 5 karti na stolu tri su iste boje...
Ja bi rekao da je obratno. Kad si u kasinu igras maksimalno 20 puta u satu, tu dosta utice sreca, na internetu mozes bez problema u isto vrijeme odigrati 10 puta toliko. Poker je igra strategije i svaka osoba koja prati igru, analizira i najvaznije, igra sa Bank Roll managment moze zaradjivati para. Poker je igra protiv drugih igraca, i najbolji jednostavno nosi pare.

Kompjuter dijeli karte ko diler, nije tu nista nastimano. Statistika se prati i poslije par miliona djelenja sve je kako treba.
druga stvar je sto mozete uletiti u ekipu gdje trojica igraju zajedno i po potrebi prebacuju jedan drugom lovu,pogotovo u igri gdej se igra tournament(6 ili 9 za stolom,prvih 3(9) ili dva(6) dijele dobit)...
Tu se slazem, medjutim stranice to brzo primjete. Probo sam s jaranima prije par godina, prvi par dana ide super kad ono treci dan "account under investigation" :D .
sansa za doditak na online je u taktici cestih"cashout"ubacis depozit npr.$20 i cim narastes na $100 automatski cashout jedno $50....tako sam sa prvih $20 depozita igrao sa tudjim parama jedno 3-4 godine :wink: ...ono u rangu od 25 centi do 3$ :wink:

savjet ne igrajte online sanse za uspjeh su minimalne...svi gube samo host dobija :wink:
Sanse za uspjeh u pokeru su ogromne. Probaj jos jednom ubaciti 50$ ali obavezno Bank Roll Management. Znaci, ako bi na primjer htjeo igrati 0,50/1,00€ ulazis na sto sa 100€. Da bi eliminisao srecu moras na taj nivo moci uc jedno 20-30 puta, znaci ako hoces igrati 0,50/1,00 najmanje 2 000€ imati iskljucivo za poker.

Da je poker sreca ljudi nebi zivjeli od toga.
Traktor`

#28 Re: Texas Hold'em u Sarajevu

Post by Traktor` »

kad mi neko od raje kaze da je to sve kocka i sreca, samo mu kazem, skupi ekipu i bujrum, vi igrajte na srecu ja na ono sto sam naucio...by the way, veceras se na pokeru uzelo 100 KM...moglo je i nesto vise, ali pad koncentracije i glavobolja su ucinili svoje...jebi ga... :D
werra

#29 Re: Texas Hold'em u Sarajevu

Post by werra »

pozz raja ....ako ima netko da igra ili ce igrati na nsbet -u molim da mi se javi u inbox...hvala i evo vam jedan kartaski vic:
igraju bog i chuck noris heads up i kaze bog na flopu : all in ! a na to ce chuck : raise !
DMC

#30 Re: Texas Hold'em u Sarajevu

Post by DMC »

Duic Vukasin wrote:ako znate neih jakih igrača nek se jave za kesh game i turnire na 065 011 092, Vule
Ja sam zainteresiran za keš, prvenstveno sam se prijavio na forum radi pokera, strastveni sam igrač i igram NSBET pokera, tko želi da razmjenimo iskustva neka se javi . Pozz iz Lukavca !
Post Reply