Radi li iko od njih scarifikacije,cisto sam znatizeljna
fluorescentna i bijela tinta?
Moderator: anex
jel kod paje ili kod zikice?Cyclone` wrote:ja svoju radio kod Paje u skenderiji...prezadovoljan uradjenim...uskoro idem da radim jos jednu...

ja sam svoju kod paje...janje_ wrote:jel kod paje ili kod zikice?Cyclone` wrote:ja svoju radio kod Paje u skenderiji...prezadovoljan uradjenim...uskoro idem da radim jos jednu...
zika rulez..
Neću ja, nadajmo se da neće ni majstorautsajder wrote: Jedna napomena:KO se misli tetovirati nemoj da konzumira alkohol 12 sati ranije
Felidae wrote:i ja sam svoju kod Paje radila, i zadovoljna sam....samo sto sam bila jako mlada,sad bi vjerovatno nesto komplikovanije izabrala...
ima njoj vise od 7 godina, a nije izblijedila ni najmanje, posto sam vidjela gore na postovima da se i to desava.
tako,savjetovala bih te,da, ako si tek punoljetna i zarko zelis tatoo, ipak pricekas da se strasti smire,cisto da se ne bi zeznula oko slike,ili sta vec planiras....
a da i ja sam cula da svi hvale tog iz Zenice, kod njega idem sljedeci put..
Suzie Q wrote:preporučujem i Elly-ja iz Zenice, ima web site tatooelly ili tako nešto ali može se naći na google-u i facebooku.
većinu mojih prijatelja je on tetovirao a i jedna od mojih sljedećih će biti njegov rad.
ja sam inače svoju uradila u Splitu prije nekih 10-ak godina i izgleda savršeno i dan danas.
Nezz sta bih ti rekao... Radio jednu kod njih i ostalo je dosta "fula" , tj. mjesta koja nisu fino popunjenja. Iskreno nebih ponovo otisao kod njih. Iz licnog iskustva moja jedina preporuka bi bila "Cober" Zenica. Ispalti se sjesti u auto i otici.
Joj PajaDope_Man wrote: ↑31/08/2020 21:17 Jooj teme.. tih godina nisam ni bio na forumu, al bas 2010 sam uradio svoju na ledzima. Uradio je kod Paje u Skenderiji. I dan danas izgleda skoro kao i prvi dan, nije izblijedila il nista, samo je koza starija.
Sto se danasnjih tice, cuo sam i da u Tuzli negdje ima neki kojeg hvale da je dobar, jaranica se htjela svrljnut al je korona zeznula (nije mogla doci izvana). Ovako neformalno i dalje Cobera raja spominje najvise cini mi se kao referentnu tacku za tatoo u BiH.