autsajder wrote:hehhehe
Ovako, prva stvar koju trebas da znas... ako bas zelis tetovazu... ili idi vani ili idi kod nekoga kome vjerujes.
Ja imam obadvije ruke istetovirane od ramena do lakta. Tetovaze mi je radio prijatelj kojeg poznajem 15 godina. On koristi profesionalnu opremu (ja cesto putujem van BiH pa mi uvijek kaze sta mu trebam kupiti). Ali opet... ni ja njemu nisam bas vjerovao... prvo kada me je poceo tetovirati... igle koje su za jednokratnu upotrebu, i koje je tek izvadio iz pakovanja... onda sam ga fino zamolio da te igle pred mojim ocima prvo umoci u 100% alkohol a nakon toga usije na vatri da se crvene... Sto je sigurno sigurno

...
hahahha ma apsolutno te razumijem, vidiš kako sam i ja strašljiva.
Ali slučajno sinoć kako zapeh s nekim ljudima u razgovor, nisam ni imala pojma da su tetovirani, i oni su išli kod ovih Zeničana i baš su zadovoljni, pa sam kontala otići, pogledati, popričati...Nije žurba.
I ja sam dosta razmišljala o toj soluciji da odem vani, ili nekad u sklopu nekog puta dam se istetovirati. Ali i to nije neka garancija jer poznam momka koji je svoju radio u Italiji, maksuz se tamo zaputio, i nakon dvije godine više mi se sviđaju one JNA tetovaže
Našla sam i neki studio u Zagrebu, čini mi se da su jako dobri, pa bih to pogledala pošto ću skoro tamo,a onda se na kraju odlučiti.
Hvala ti u svakom slučaju