Slažem se DEFINITIVNO!campa_xxx wrote:Carbo je najjaci !!!
pozz
Moderator: anex
Slažem se DEFINITIVNO!campa_xxx wrote:Carbo je najjaci !!!
Ne dolaze vise u zvakam vec ovdje.d2 wrote:ja volim one sarene "tetovaze" sto su dolazile u zvakama prije 30 godina, na zalost toga nema vise
Coberovi brojevi telefona su:goggo wrote:Eh, naletio sam u pravo vrijeme na ovu temu, posto sam i sam malo neodlucan dje da se tetoviram. Jednu sam radio kod Paje samo slova i super je ispala, jednu na ledjima kod sadasnjeg Mosquito tattoo shop i malo mi je blijeda, ali mislim uglavnom zato sto sam je ja slabo odrzavao![]()
Trecu sada zelim da uradim oko noznog zgloba, polinezijski tribal, ali nemam crtez vec samo neke smjernice i simbole koje bih htio ubaciti. Navodno Paja ne crta dobro vec ide samo po sablonu, a meni treba neko ko ce mi ipak fino nacrtati tetovazu. Cobera sam zvao na broj koji mu je bio na stranici ali je nedostupan i sada ne znam sta da radim...
seka sad radi u radićevoj,mislim da se studio zove "avatar"Kapri wrote:A da li Seka sa Skenderije jos radi tetovaze
033 223 492Kapri wrote:Hvala.Zna li neko njen broj
Pedi je tito... a takav mu je i zadnji radveze s vezom wrote: aaaaaa gledala sam sta ovaj pedi radi,na fejsbuku, lik gigant![]()
(ovaj posljednji)

ako si vec uzela broj zasto ne nazoves i raspitas se umjesto sto ovdje pitas za cijenu? sto se najbolnijeg mjesta tice, svako prica razlicitu pricu. gdje su nervni zavrseci i kost blizu povrsini koze, opcenito gdje je tanka koza, vece su sanse da ce boljeti. prema tome ako se bojis boli najbolja su ti mjesta bokovi, ramena, bedra, nadlaktica..Kapri wrote:Zna li neko koliko su tromjesecne tetovaze male i na kojim mjestima najvise boli
nemoj samo kakvu negaciju s glagolom istetovirat, ochiju tineprilagodjena wrote:
A mom muzu se to nesvidjapo njegovom udatoj zeni netreba tetovaza ili piercing
izvinjavam se na offu, ali suze me zališeSaian wrote:nemoj samo kakvu negaciju s glagolom istetovirat, ochiju ti