Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Moderator: anex
-
ibrahimovic8
#1 Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Pozdrav,
Je li ima neko da je radio test za posao u Centralnoj banci? Interesuje me kakva vrsta testa dolazi? Cuo sam da ce biti testiranje logike, engleski i poznavanje rada centralne banke....
Ako neko zna vise bilo bi mi od velike pomoci
pozz
Je li ima neko da je radio test za posao u Centralnoj banci? Interesuje me kakva vrsta testa dolazi? Cuo sam da ce biti testiranje logike, engleski i poznavanje rada centralne banke....
Ako neko zna vise bilo bi mi od velike pomoci
pozz
- Kona__
#2 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Kad je to bio konkurs?
Koje radno mjesto?
-
kvazimnodo
#3 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
I ja sam pozvana na testiranje u petak, al ne znam nikoga ko je vec bio...
- matic.ivan
#4 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Neka ti je sa srecom!kvazimnodo wrote:I ja sam pozvana na testiranje u petak, al ne znam nikoga ko je vec bio...
-
kvazimnodo
#5 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Neka ti je sa srecom![/quote]
Hvala puno.. rekli su mi samo da test traje tri sata, tako da nemam pojma šta da učim...
Hvala puno.. rekli su mi samo da test traje tri sata, tako da nemam pojma šta da učim...
-
eeddiinn
#7 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Što se tiče CB znam da je prije bilo engleski, računari i test vezan za radno mjesto za koje se prima.
Engleski su osnovne stvari, prevedi 5 rečenica na eng. i 5 na bos. Neki esej i nešto malo gramatike.
Informatika, računari zovi kako hoćeš je totalna nebuloza pravi idiotluk tipa kako se zove program za obradu teksta:
1. Word
2. Office
3. Excel
4. ...
A ovaj treći tu već moraš znati osnovne stvari za mjesto na koje se prima i nešto par pitanja općenito o CB.
Engleski su osnovne stvari, prevedi 5 rečenica na eng. i 5 na bos. Neki esej i nešto malo gramatike.
Informatika, računari zovi kako hoćeš je totalna nebuloza pravi idiotluk tipa kako se zove program za obradu teksta:
1. Word
2. Office
3. Excel
4. ...
A ovaj treći tu već moraš znati osnovne stvari za mjesto na koje se prima i nešto par pitanja općenito o CB.
-
aidahami1004
#8 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Da li je slučajno neko bio u zadnjih mjesec dana ili skorije vrijeme na testiranju za posao u CB? Ako jeste, molim vas da mi date bilo kakve informacije na šta da obratim pažnju, šta da čitam i sl. Imam iduće sedmice testiranje za računovodstvo u CB.
hvala puno
hvala puno
- Kosato
#9 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Imal stela za ovaj Posao =? da ne ucim
salim se naravno, nije to moje polje za rad
nego sretno svima...ko god ima testiranje u petak
Sretno...
salim se naravno, nije to moje polje za rad
Sretno...
-
aidahami1004
#10 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
Kosato wrote:Imal stela za ovaj Posao =? da ne ucim![]()
salim se naravno, nije to moje polje za radnego sretno svima...ko god ima testiranje u petak
Sretno...
ja konkretno nemam nikakve štele, da imam ne bi sigurno pitala šta bude, već bi znala
al odo da ispoštujem svoju savjest i ko zna šta se može desiti
i hvala na sreci i tebi takodjer sretno
-
udrch
#11 Re: Testiranje za posao-Centralna Banka BiH
ovim što trebaju biti primljeni je već javljeno šta trebaju učiti, a možda su već i radili u CB..ovi ostali mogu biti Robert Paueltić, opet će im naći nešto što ne znaju..