Molim vas, da li neko zna kakvo testiranje bude u Konzumu (traje cca 2h)? Malo sam se raspitala i kazu da bude numericki dio pa me zanima kakvi su zadaci? Je li tesko? Hvala.
Testiranje u Konzumu
-
Realno89
#1 Testiranje u Konzumu
Zdravo, raja. 
Molim vas, da li neko zna kakvo testiranje bude u Konzumu (traje cca 2h)? Malo sam se raspitala i kazu da bude numericki dio pa me zanima kakvi su zadaci? Je li tesko? Hvala.
- zlo zlo
#2 Re: Testiranje u Konzumu
ono dali dobro muljaš s parama itd, ako ne znas pokrast kupca, nema posla 
-
Realno89
#3 Re: Testiranje u Konzumu
Pitam ozbiljno
Je li neko isao na testiranje i moze li mi reci nesto vise o tome? Zlo, pravo si zlo 3:D
- P308
#4 Re: Testiranje u Konzumu
Da li je neko bio u ove tri godine na testiranju i moze li mi reci nesto vise o istom? Hvala 
-
gurabija78
#5 Re: Testiranje u Konzumu
MickeyPierce wrote:testiranje je u smijeru kako izvarati kupce držeći na policama jednu cijenu a na kasi drugu ... s druge strane u bingu se moras zaklet allahom da ćeš pošteno raditi i držati cijene svuda iste i transparentne. Svakako uz konkursnu dokumentaciju u bingu moras dostaviti i diplomu o završenom mejtefu i sufari.
- zenny
#6 Re: Testiranje u Konzumu
bio sam nedavno na testiranju... ono sto meni najvise smeta, s obzirom da to sve traje preko sat vremena, je sto na pocetku neki upitnik ispunjavas jedno 15min u kojem traze sve informacije koje vec imaju u CVu uz dodatna pitanja o ukucanima, starost, zanimanje itd. nakon toga logicki test sa slikicama oko 40min koji je lagan ali strasno naporan jer dugo traje a koncentracija 100% nahajcana sve vrijeme. test iz engleskog neko ima a neko nema, ovisno od pozicije, na kojem se prevede tekst sa bosanskog na engleski. taj tekst isto preglupa stvar jer ga prevodis jedno 20 30min a mogli su jednostavno dati 4 5 recenica da prevedes i zakljciti neke stvari a ne pola stranice teksta.
uglavnom, poprilicno lagano ali smaranje tesko...
- P308
#7 Re: Testiranje u Konzumu
Hvala ti puno na ovome. Konacno malo konkretnije informacije.zenny wrote:bio sam nedavno na testiranju... ono sto meni najvise smeta, s obzirom da to sve traje preko sat vremena, je sto na pocetku neki upitnik ispunjavas jedno 15min u kojem traze sve informacije koje vec imaju u CVu uz dodatna pitanja o ukucanima, starost, zanimanje itd. nakon toga logicki test sa slikicama oko 40min koji je lagan ali strasno naporan jer dugo traje a koncentracija 100% nahajcana sve vrijeme. test iz engleskog neko ima a neko nema, ovisno od pozicije, na kojem se prevede tekst sa bosanskog na engleski. taj tekst isto preglupa stvar jer ga prevodis jedno 20 30min a mogli su jednostavno dati 4 5 recenica da prevedes i zakljciti neke stvari a ne pola stranice teksta.
- KB9
#8 Re: Testiranje u Konzumu
iz desavanja zadnjih dana je evidentno da je konzum "pri kraju" tako da bolje ti je ne bit osoba na kojoj ce se neko izivljavat il koja ce potencijalno izvlacit deblji kraj