Zanima me gdje mogu uraditi test opterecenja, dali samo da odem kod svog doktora u dom zdravlja i da kazem da me zanima ovaj test zbog bavljenja sportom, ili moram u neku privatnu polikliniku.
edit : nalazim se u Sarajevu.
Test opterecenja
Moderator: anex
- starii
#2 Re: Test opterecenja
mislim da je kjod privatnika oko 50KM taj test a u Domu zdravlja pitanje kad ces stici na red..Rauber wrote:Zanima me gdje mogu uraditi test opterecenja, dali samo da odem kod svog doktora u dom zdravlja i da kazem da me zanima ovaj test zbog bavljenja sportom, ili moram u neku privatnu polikliniku.
- Super Hik
#4 Re: Test opterecenja
ipak je 100KM. koliko ja znam to se od drzavnih radi samo u općoj bolnici i koševu. sjećam se kada sam išao prošle godine mamu da naručim u općoj bolnici, bio je to avgust ili septembar, na vratima je pisalo da su svi termini do kraja godine popunjeni.starii wrote:mislim da je kjod privatnika oko 50KM taj test a u Domu zdravlja pitanje kad ces stici na red..Rauber wrote:Zanima me gdje mogu uraditi test opterecenja, dali samo da odem kod svog doktora u dom zdravlja i da kazem da me zanima ovaj test zbog bavljenja sportom, ili moram u neku privatnu polikliniku.
- Rauber
#5 Re: Test opterecenja
Ma i kontao sam da mi je oko 100km i taman, inace trcim redovno vec par godina unazad, idem u fitness, a dok sam pusio imao sam napade astme koji su hvala Bogu iza mene od kad sam se posvetio zdravijem nacinu zivljenja, ali opet se nekad poslije previse trcanja javi neka nelagoda u prsima, kao da sam previse opteretio disajne puteve. Zato i hocu da odradim test opterecenja, da vidim i sta mi spirometrija kaze izmedju ostalog....
@super-hik
i jeste li cekali taj termin ili ste otisli u neku privatnu polikliniku, ako jeste de mi reci u kojoj ste radili.
@super-hik
i jeste li cekali taj termin ili ste otisli u neku privatnu polikliniku, ako jeste de mi reci u kojoj ste radili.
- Super Hik
#6 Re: Test opterecenja
ma uradili u općoj bolnici, nismo cekali termin, ne pitaj kakoRauber wrote:Ma i kontao sam da mi je oko 100km i taman, inace trcim redovno vec par godina unazad, idem u fitness, a dok sam pusio imao sam napade astme koji su hvala Bogu iza mene od kad sam se posvetio zdravijem nacinu zivljenja, ali opet se nekad poslije previse trcanja javi neka nelagoda u prsima, kao da sam previse opteretio disajne puteve. Zato i hocu da odradim test opterecenja, da vidim i sta mi spirometrija kaze izmedju ostalog....
@super-hik
- Rauber
#7 Re: Test opterecenja
@super-hik aha, sve znam
@kiki-miki eurofarm znaci, ok vidjet cu
tnx
@kiki-miki eurofarm znaci, ok vidjet cu