Teško povrijeđen golman Sarajeva

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Skoro

#1 Teško povrijeđen golman Sarajeva

Post by Skoro »

Slučajno ili ne, sinoć je fizički napadnut i teško ozlijeđen golman Sarajeva Vojislav Dragović. Prema našim saznanjima njega je biciklom udarila nepoznata osoba, koja je potom pobjegla sa mjesta događaja. Sve se dogodilo u noćnim satima neposredno pred zgradom u kojoj golman Sarajeva stanuje. Teško ozlijeđen Dragović je prebačen u bolnicu gdje mu je ukazana ljekarska pomoć a sasvim je izvjesno da na njega klub i navijači neće moći računati u prvoj utakmici finala Kupa BiH koja se igra sutra u Širokom. Ovo je nema sumnje veliki šok, i još jedan u nizu hendikepa, koji odavno prate našu ekipu pred najvažnije utakmice sezone.
Ne možemo a da se ne zapitamo: Ko zaista stoji iza ovoga i je li ovo još jedan pokušaj da se naš tim i na ovaj način oslabi i udalji od Evrope? Kako za svako kriminalno djelo, tako i za ovo, najbitnije je otkriti motive počinioca, a sudeći prema mogućim – pa i onim logičnim - nije teško pretpostaviti ko bi mogao stajati iza fizičkog napada na golmana Sarajeva!
Najiskrenije, mi smatramo da bi iza ovoga mogli stajati klubovi NK Široki Brijeg i NK Željezničar ili njihovi navijači! Ne moramo vas podsjećati način na koji je ekipa iz Širokog Brijega došla do finala a ni mržnju i zavist koju prema nama gaje simpatizeri naših komšija sa Grbavice.
Kako god, na MUP-u je da otkrije i kazni počinioc(e)a a Horde zla ovim putem svima poručuju da će žestoko uzvratiti, ukoliko se ove naše pretpostavke ispostave tačnima!
KUP JE NAŠ!
U INAT SVIMA!

Preneseno sa http://www.hordezla.org

Samo da se zna sta se sve radi u ovoj državi!!!!!!!!!!
pitt

Post by pitt »

Cisto sumnjam da manijaci stoje iza toga. Nije da se volimo al se ipak postuju neke stvari. :?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Teško povrijeđen golman Sarajeva

Post by mIRCerka »

Skoro wrote:Slučajno ili ne, sinoć je fizički napadnut i teško ozlijeđen golman Sarajeva Vojislav Dragović. Prema našim saznanjima njega je biciklom udarila nepoznata osoba, koja je potom pobjegla sa mjesta događaja. Sve se dogodilo u noćnim satima neposredno pred zgradom u kojoj golman Sarajeva stanuje. Teško ozlijeđen Dragović je prebačen u bolnicu gdje mu je ukazana ljekarska pomoć a sasvim je izvjesno da na njega klub i navijači neće moći računati u prvoj utakmici finala Kupa BiH koja se igra sutra u Širokom. Ovo je nema sumnje veliki šok, i još jedan u nizu hendikepa, koji odavno prate našu ekipu pred najvažnije utakmice sezone.
Ne možemo a da se ne zapitamo: Ko zaista stoji iza ovoga i je li ovo još jedan pokušaj da se naš tim i na ovaj način oslabi i udalji od Evrope? Kako za svako kriminalno djelo, tako i za ovo, najbitnije je otkriti motive počinioca, a sudeći prema mogućim – pa i onim logičnim - nije teško pretpostaviti ko bi mogao stajati iza fizičkog napada na golmana Sarajeva!
Najiskrenije, mi smatramo da bi iza ovoga mogli stajati klubovi NK Široki Brijeg i NK Željezničar ili njihovi navijači! Ne moramo vas podsjećati način na koji je ekipa iz Širokog Brijega došla do finala a ni mržnju i zavist koju prema nama gaje simpatizeri naših komšija sa Grbavice.
Kako god, na MUP-u je da otkrije i kazni počinioc(e)a a Horde zla ovim putem svima poručuju da će žestoko uzvratiti, ukoliko se ove naše pretpostavke ispostave tačnima!
KUP JE NAŠ!
U INAT SVIMA!

Preneseno sa http://www.hordezla.org

Samo da se zna sta se sve radi u ovoj državi!!!!!!!!!!
1. Da li ti je mozda palo na pamet da je neki biciklista nesmotreno udario bystandera - the Golmana?
2. Mozda je ipak neki navijac FCS, izrevoltiran sto je Vojislav primio loptu u mrezu od strane fudbalera Zelje, odlucio da kazni "krivca"?

Paranoja cuda cini stvarno....
Da nisu mozda fudbaleri Sarajeva - Ugrozeni?
Stitch__

Post by Stitch__ »

jesu jesu to je zato sto je srbin :D :D :D :D :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Preuranjeno je polemisati, velika je vjerovatnoca da je golman vidio i zapamtio vozaca bicikla sto ce olaksati potragu.
Nadam se da ce uskoro biti pronadjen a svaka sumnja otklonjena.
Skoro

Post by Skoro »

Za mircerku
Halo strumfeta - na cemu si ti Boga ti????? Umijes li citati? Pise da je 'PRENESENO'!
:(
Toozla

Post by Toozla »

Skoro wrote:Za mircerku
Halo strumfeta - na cemu si ti Boga ti????? Umijes li citati? Pise da je 'PRENESENO'!
...na kospicama... :D
pitt

Post by pitt »

Toozla wrote:
...na kospicama... :D
Sjemenke gandze :D:D
Skoro

Post by Skoro »

Sjemenke oraha :-D
DTL

#10 Re: Teško povrijeđen golman Sarajeva

Post by DTL »

Skoro wrote:Slučajno ili ne, sinoć je fizički napadnut i teško ozlijeđen golman Sarajeva Vojislav Dragović.
1. nije tacno da ga je neko napao namjerno, prema njegovoj izjavi covjek koji je naisao na biciklu, naisao je slucajno.

2. nije tesko povrijedjen.

3. ima povredu meniscusa.
neko iz mase

Post by neko iz mase »

a ja sam bas cuo nedavno da su kanticari organizovali akciju "svi na bicikla"
ima tu nesto...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

rekao ti je pitt...na koshpama ganje... :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Stitch__ wrote:jesu jesu to je zato sto je srbin :D :D :D :D :D
100% :D:D:D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Najkrace receno
KAKVA MORBIDNA PRICA, MORBIDNA PRETPOSTAVKA I MORBIDNO RAZMISLJANJE. NIJE NI CUDO ODAKLE JE DOSLO.
Šandor

Post by Šandor »

Moze bit da Siroki stoji iza toga (ako vec neka organizacija stoji iza toga).

Mada nije nemoguce i da Zeljeznicar stoji iza toga (kao sto nije nemoguce da sutra i Sarajevo ucini nesto slicno).

Desava se u nasem sportu svasta. Zato bih svakoj mladoj osobi koja se zeli baviti profesionalno bilo kojim sportom savjetovao da bjezi vani ako ikako moze.
Jer ovdje talenti svakodnevno propadaju zbog naseg neznanja, primitivizma i zaostalosti.
Plus sto Cetnitet i Herceg-Bosanci :D na sve moguce nacine dezintegrisu BiH. Trude se da nas poraze psihicki (posto nisu uspjeli fizicki).
Na zalost, to im uspijeva. Nama preostaje da trpimo. Ili da bjezimo ukoliko nam se pruzi prilika.
Last edited by Šandor on 11/05/2005 00:30, edited 1 time in total.
Saian

Post by Saian »

ovo je ko monty phyton "odred navijachkih komandosa samoubojica na smrtonosnim unisovim biciklima" :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Saian wrote:ovo je ko monty phyton "odred navijachkih komandosa samoubojica na smrtonosnim unisovim biciklima" :D
:lol: :lol: :lol:

teorija zavjere...2.dio...
SD-6

Post by SD-6 »

...ja ne gonim biciklo...tako da ta varijanta otpada :oops:
Edin H.

Post by Edin H. »

Sudeci po nacinu izvrsenja ovoga djela iza ovoga ne stoje Manijaci, a mogu sa sigurnoscu tvrditi niti navijaci Sirokoga :sad:

Ovo djeluje kao izuzetno precizna, premda beskrupulozna do u detalje isplanirana teroristicka akcija. :roll:

Siguran da je ovo djelo preostalih elemenata Al Quida-e u BiH. :shock:
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Ama samo Srbin na Srbina smije udariti.

Tako da ja tipujem da je ovo organizovana osveta navijaca Obilica, koji su izgubili toliko potrebnog golmana koji je transferom dosao u FCS i jednorucnu odvukao taj tim sa dna do 5-tog mjesta na tablici.

Ako treba, imam i 92 svjedoka, jes da su Sandzaklije, ali smo se dogovorili pojeftino za svjedocenje...

Ko nasKe biciklom, mi njihA motokurtivatorom. Strane proizvodnje. Prebicemo pticu Obilicu krila.
edu

Post by edu »

Prema nezvanicnim informacijama iz Ministarstva unutrasnjih poslova KS saznajemo da policija za ovo teroristicko djelo sumnjici rezervnog golmana FK Sarajevo, Alaima Muhameda. U prvih mah moze se pomisliti da se radi samo o ljubomori "udaraca" jer je "udareni" :D golman trenutno prvi golman FK Sarajevo. Medjutim, razlozi ovog muckog nasrtaja "udaraca" su potpuno drugi. Naime, vec duze vrijeme se u kuloarima prica da je "udareni" u pregovorima sa Strankom demokratske akcije oko kandidature za naredne izbore i to za clana Predsjednistva BiH. Nasi izvori u SDA tvrde da su pregovori oko kandidature "udarenog" skoro zavrseni. Desnica Radivojevic, inace jedan od istinskih boraca Stranke svih Bosnjaka, bio je jedan od kljucnih ljudi u vrbovanju "udarenog". Za Sa-x Desnica kaze: Ovo je sam jos jedan dokaz da mi nismo ljevica :D . Ovo je jos jedan dokaz da je SDA multinacionalna stranka. Sad imamo 100 000 Bosnjaka, 20 000 muslimana, cetiri Hrvat i dva Srbina, ustvari tri, tri, zaboravio sam onog portira sa magacina sto nam cuva zastave i fesove. Gospodina Dragovic ce biti velika pomoc nasoj stranci i konacno cemo moci staviti naseg Srbina u Predsjednistvo BiH da zacepimo, pardon da zadovoljimo potrebe svih konstitutivnih naroda". Takodjer, saznajemo da ce SDA raspisati konkurs, odnosno natjecaj za Hrvata, potencijalnog predsjednika drzave.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

edu wrote:Prema nezvanicnim informacijama iz Ministarstva unutrasnjih poslova KS saznajemo da policija za ovo teroristicko djelo sumnjici rezervnog golmana FK Sarajevo, Alaima Muhameda. U prvih mah moze se pomisliti da se radi samo o ljubomori "udaraca" jer je "udareni" :D golman trenutno prvi golman FK Sarajevo. Medjutim, razlozi ovog muckog nasrtaja "udaraca" su potpuno drugi. Naime, vec duze vrijeme se u kuloarima prica da je "udareni" u pregovorima sa Strankom demokratske akcije oko kandidature za naredne izbore i to za clana Predsjednistva BiH. Nasi izvori u SDA tvrde da su pregovori oko kandidature "udarenog" skoro zavrseni. Desnica Radivojevic, inace jedan od istinskih boraca Stranke svih Bosnjaka, bio je jedan od kljucnih ljudi u vrbovanju "udarenog". Za Sa-x Desnica kaze: Ovo je sam jos jedan dokaz da mi nismo ljevica :D . Ovo je jos jedan dokaz da je SDA multinacionalna stranka. Sad imamo 100 000 Bosnjaka, 20 000 muslimana, cetiri Hrvat i dva Srbina, ustvari tri, tri, zaboravio sam onog portira sa magacina sto nam cuva zastave i fesove. Gospodina Dragovic ce biti velika pomoc nasoj stranci i konacno cemo moci staviti naseg Srbina u Predsjednistvo BiH da zacepimo, pardon da zadovoljimo potrebe svih konstitutivnih naroda". Takodjer, saznajemo da ce SDA raspisati konkurs, odnosno natjecaj za Hrvata, potencijalnog predsjednika drzave.
Konkurencija je zajebana stvar hahahhaha. Samo pazi da pojedinci ovaj text ne shvate ozbiljno hahahaha.
Prenj

Post by Prenj »

edu wrote:Prema nezvanicnim informacijama iz Ministarstva unutrasnjih poslova KS saznajemo da policija za ovo teroristicko djelo sumnjici rezervnog golmana FK Sarajevo, Alaima Muhameda. U prvih mah moze se pomisliti da se radi samo o ljubomori "udaraca" jer je "udareni" :D golman trenutno prvi golman FK Sarajevo. Medjutim, razlozi ovog muckog nasrtaja "udaraca" su potpuno drugi. Naime, vec duze vrijeme se u kuloarima prica da je "udareni" u pregovorima sa Strankom demokratske akcije oko kandidature za naredne izbore i to za clana Predsjednistva BiH. Nasi izvori u SDA tvrde da su pregovori oko kandidature "udarenog" skoro zavrseni. Desnica Radivojevic, inace jedan od istinskih boraca Stranke svih Bosnjaka, bio je jedan od kljucnih ljudi u vrbovanju "udarenog". Za Sa-x Desnica kaze: Ovo je sam jos jedan dokaz da mi nismo ljevica :D . Ovo je jos jedan dokaz da je SDA multinacionalna stranka. Sad imamo 100 000 Bosnjaka, 20 000 muslimana, cetiri Hrvat i dva Srbina, ustvari tri, tri, zaboravio sam onog portira sa magacina sto nam cuva zastave i fesove. Gospodina Dragovic ce biti velika pomoc nasoj stranci i konacno cemo moci staviti naseg Srbina u Predsjednistvo BiH da zacepimo, pardon da zadovoljimo potrebe svih konstitutivnih naroda". Takodjer, saznajemo da ce SDA raspisati konkurs, odnosno natjecaj za Hrvata, potencijalnog predsjednika drzave.
:lol: :lol: :lol:
edu

Post by edu »

Prenj, imam li prolaza u Avazu?

:D
Prenj

Post by Prenj »

edu wrote:Prenj, imam li prolaza u Avazu?

:D
Stil i tema mogu proci, ali premalo je pravopisnih gresaka.
Mogao si mozda dodati i nesto tipicno avazovski kao "iz dobro obavijestenih izvora u medjunarodnoj zajednici ne iskljucuje se ni mogucnost da je na biciklu bio i sam Radovan Karadjic, da bi se osvetio nepocudnom golmanu ..."
Post Reply