Teshko je biti fin ?????

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Alfa159

#1 Teshko je biti fin ?????

Post by Alfa159 »

E ko je gledao film, zanima me misljenje o istome!!!!!
Ja sam tako tako, mislim da se mogao napraviti malo bolje ali ??????
Ali takvi smo mi vazda imamo zamjerki :) :) :)
Pozdrav !!!!!
radeljas

Post by radeljas »

tesko je biti fin, a i napraviti dobar film u sarajevu, tako da zadovolji sve ukuse. film je puno bolji od ljeta, ali meni nesto fali da bih rekao da je sjajan. dobri su glumci, pogotovu sda ministar, emir h. koji je po meni ostvario najbolju ulogu u zivotu. a glumi sarajevskog shanera, prevaranta i lopova. malo digresije i shale, jaran mi je rekao kad sam mu ovo spomenuo, da mu nije bilo tesko glumiti sebe. kako god, odmah moram spomenuti detalj koji mi se nije nimalo svidio, a taj je da u stanu seje, lopova, koga glumi emir h. na zidu visi slika davorina i kindzeta. ako je moralo ova slika je trebala biti kod pozitivnog lika fude, koga glumi sasha petrovic. odlican je u epizodi mali nerman mahmutovic (ako sam pogodio prezime), kao i s.basic i a. seksan. oni koji vole dobar dijalog u filmu i ono sto kod nas zovu "provalama" bice zadovoljni. kraj je morao biti bolji po meni i tada bi se reklo da je film odlican. zanima me samo budzet filma. znam da je sidran nesto izjavio da vuletic potrosi milion dolara na film u kome skoro da nema scenografije. ali ocito da se moze i da kenovic to uspjeva ovdje. od filmova za cnn, dobrih, ali po meni nepotrebnih, pa do ovoga. velike pare se vrte u tom malom krugu oko kenovica. nakon filma sam slusao tipa kojeg sam vidio i na prijemu poslije koji je pricao jako negativno u filmu. reklo bi se da nije iz sarajeva. a imao je solidnih argumenata. u svakom slucaju vrijedi pogledati.
Brazzo

Post by Brazzo »

postavljeno ranije ovdje:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40765

da objedinimo.
Post Reply