Terzić SBB – protiv volje građana gura projekat V-c preko Bošnjačkih naselja u Hercegovini.
Izgleda da je došlo vrijeme ko onomad prije –VEŽI KONJA GDJE TI AGA KAŽE
Kako je seljober Travnički geometar pokušao prevariti Hercegovce (pokazujući im predratnu skicu rute puta)
Sve zarad političkih partnera(pojedinih političara) koji su u Hercegovini pokupovali zemlju
Postavlja se pitanje ko je sve kupio zemlju . Treba provjeriti da li Oručević ima zemlju preko koje ide Koridor,zatim Branković (priča se ne znam da li je tačno) još neki al da ne bih nagađao neka se provjeri ko je kupovao zemlju u malom polju ,rotimlji u zadnjih 7-8 godina i bit će vam sve jasno.
Okolo po brdima je državna zemlja ,ne moraju davati novac za eksproprijaciju ,tako da je ruta jeftinija od ove.
Terzić je Geometar i on se u Ekonomiju ne razumije, al me ne bi čudilo da i on i njegov naredbodavac (Radončić)nemaju zemlju –koju bi unovčili,pa zato i guraju ovaj projekat na silu
Od Terzića treba zatražiti da se dosljedno ispoštuju obaveze iz Evropske povelje o lokalnoj samoupravi i Zakona o principima lokalne samouprave FBiH, koje propisuju da se jedinice lokalne samouprave obavezno konsultuju u postupku donošenja Prostornog plana područja posebnih obilježja od značaja za FBiH "Autoceste na Koridoru 5C".
Terzićev Koridor-Bit će ga il mene neće bit
-
zulfo
#2 Re: Terzićev Koridor-Bit će ga il mene neće bit
Svojevremeno je (2012) i Damir Hadžić mutio nešto o promjeni rute,može bit da je i on ili Lagumdžija kupio zemlju
-
mesihtrko
#3 Re: Terzićev Koridor-Bit će ga il mene neće bit
Jedan reče Da me nema ne bilo dobro Bosni
Ovaj drugi Da me nema ne bilo dobro ni Hercegovini ,Hercegovci ne znaju šta je za njih dobro ali zato ja znam .
Šta će vam oranice ,u 21 vijeku u naprednim društvima krompir se sije u kamenje-horan ko kesten krečnjak mu dobro došo .
Uostalom ako Čović ne zna da napravi TREĆI ima da ga poguramo .Nama pare, njima treći a Hercegovcima Sarajevo(tamo možeš na zgradi bašču napravit-21 je )
Ovaj drugi Da me nema ne bilo dobro ni Hercegovini ,Hercegovci ne znaju šta je za njih dobro ali zato ja znam .
Šta će vam oranice ,u 21 vijeku u naprednim društvima krompir se sije u kamenje-horan ko kesten krečnjak mu dobro došo .
Uostalom ako Čović ne zna da napravi TREĆI ima da ga poguramo .Nama pare, njima treći a Hercegovcima Sarajevo(tamo možeš na zgradi bašču napravit-21 je )