SARAJEVO - Članovi Predsjedništva BiH, uz postojeće privilegije, imaće najveće plate u institucijama BiH ako bude usvojen zakon o platama i naknadama u institucijama BiH, koji je sada u formi nacrta
NN
Prodaj sator, kupuj InterRail, Evropa nas cekaZadig wrote:jel to sad znaci da vise nemoram da kampujem ispred ambasada?
![]()
oce li neko kupit sator i cekanje za vizu opremu? Uz to imam 123698756 formulara i komplet zakon i pravilnik za vizni rezim 192 zemlje
pitaj one u RuandiZadig wrote:jel to sad znaci da vise nemoram da kampujem ispred ambasada?
![]()
oce li neko kupit sator i cekanje za vizu opremu? Uz to imam 123698756 formulara i komplet zakon i pravilnik za vizni rezim 192 zemlje
Ako ti bas budu pravili frku, onda im pokazi sliku naseg 'prime ministera'A-ZO wrote:samo vi meljite, ali ja sutra pravac italija, malo cu do trsta i to... medjutim ako mi slucajno na granici budu trazili vizu, ja cu im reci da za bosnia vise ne treba nikakva viza i da su nam tako obecali nasi pametni politicari i da je to zavrsena stvar, a to sto su oni neobavjesteni, to je njihov problem, i ako mi budu pravili frku, ima da haos napravim na granici, i ako mi nikako ne budu dali da prodjem, eto mene u SA, ali tada se dobro svi cuvajte, necu vam sada nsta vise reci

ma ukinuti ce nam vize, samo da uhapse karadzica i mladicaA-ZO wrote:a sad najozbiljnije: moze li iko shvatiti o kojoj kolicini ponizavanja se ovdje radi - mi evropljani, 10 godina nakon rata ne mozemo se micati po svojoj evropi bez sramotnog preseravanja prije svakog putovanja, isto kao da je proslo 10 dana od dejtona a ne ye8enih 10 godina, hejjjjjjjj, udri se bekane
Ne, samo provjeravam...hm....pitt wrote:Nije valjda da si mu povjerovalaflora.sa wrote:otkad treba viza čojku sa kanadskim papirima???Zadig wrote:Ja volim vize, uvijek sam u centru paznje na granicnim prelazima
![]()
:D:DD:D
Kakav zekleni karton....preskace se to kod mene i idemo odmah na drzavljanstvoflora.sa wrote:pitt, ako ne možeš srediti zeleni karton, vraćaj mi onaj book, što sam ti poslala...pitt wrote:pa ko ce ako necu ja:D:D
![]()
ne želim da postanem poznata ko K.Moss