Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
flora.sa wrote:Je l' to imas ulaz preko reda pa ih toliko hvalis?! Vise ih hvalis nego Tisina kulturne manifestacije i Balasa, tu mora nesto biti...
meni ne treba mito da bih pohvalila nesto sto mi se svidja i nesto sto volim....
do sada sam morala cekati da neko od raje ide u BL da me obraduju...
sta ja mogu kad vecina nasih butika i pijaca ima robu za zene dzepnog izdanja.....
flora.sa wrote:Je l' to imas ulaz preko reda pa ih toliko hvalis?! Vise ih hvalis nego Tisina kulturne manifestacije i Balasa, tu mora nesto biti...
meni ne treba mito da bih pohvalila nesto sto mi se svidja i nesto sto volim....
do sada sam morala cekati da neko od raje ide u BL da me obraduju...
sta ja mogu kad vecina nasih butika i pijaca ima robu za zene dzepnog izdanja.....
ye8o vas foreplay.....
mrici,
to nije moj post mislim da je to stochar šarnuo...
a za ovo boldovano...ne bih se složila...ali znam i da je problem viskoim ženama naći hlače, jer su sve nogavice poprilično kratke...
Vingo wrote:Dedera nazad na problematiku...
Neko spomenu ZARU u Sarajevu? Kad, gdje? Kako to da ja nisam cula (ovo zadnje je retoricko)
sestra je kupovala Zarine stvari u Azelu na Dobrinji, i to praaavo jeftino...
haljine oko 30 KM, cipelice oko 50 KM..., ali je problem što su to stvarno maaale stvarčice, tako da ako nisi XS size, ne isplati ti se potegnuti do Dobrinje...
Zelenasim, posudjujem pare
forumasicama za kupovinu u
terranovi i ostalim buticima u
dragom nam Seheru. Kamata
10% mjesecno, a ako ste dobre
i krpice vam dobro stoje, 15%
Za eventualnu naplatu dugova
brine se Zadig...
micika wrote:Sta vi imate protiv malih ljudi u ovom slucaju zena
Nemamo nista...imamo protiv butika koji misle da ne postoje nikakve druge velicine osim XS i S.
i protiv prodavacica koje sa svojih 158cm visine kazu: yenski modeli se proizvode do broja 28 (to ni twiggi ne bi mogla navuci)....
Da i to...pa mislim ozbiljno. najgore je sto nikada ne znas je li to ta velicina sto pise...uzela da probam majicu u Lewis-ovom butiku...kaze M...hah...XS more liked...jedva sam je skinula