TERRANOVA BUTIK U SA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

flora.sa wrote:
Zadig wrote:stvarno dobar fazon.
Ovog petka ce pola treba izgledati isto
:lol:

koliko li ce momaka tek ispastati zbog toga jao
:D

Inace, kakav je izbor u radnji, jel shit ili je dobar zanima me
napisala sam gore...

uglavnom za tinejdžere, ono 16, 17, 18 ,19, 20 godina...
znaci za mene ima svasta... :D
flora.sa

Post by flora.sa »

Alfons Kauders wrote:
flora.sa wrote:
Zadig wrote:stvarno dobar fazon.
Ovog petka ce pola treba izgledati isto

koliko li ce momaka tek ispastati zbog toga jao

Inace, kakav je izbor u radnji, jel shit ili je dobar zanima me
napisala sam gore...

uglavnom za tinejdžere, ono 16, 17, 18 ,19, 20 godina...
znaci za mene ima svasta... :D
uh, sorry dječače, nisam te preopznala :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

sicky wrote::cry: ne bih stajala u redu da je dzaba...još da me kap na onoj vrucini opali radi majice :D

ali radi KAKVE MAJICE?? :D:D:D:D

stvari su bukvalno peri-deri.....

ja sam sinoc probala uci ....bilo je 10 do 9..... i bilo je kasno... :( :(

macka mu piterina :D

ma ovo je bilo snizenje, cijene su inace malo vece....taman ce biti bare-bare sa pijacom, a kvalitet neuporedivo bolji :P
micika

Post by micika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idi do djavola :lol: :lol: ajme majko suze me zalise :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

stochar wrote:
micika wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idi do djavola :lol: :lol: ajme majko suze me zalise :lol: :lol:
da si bogdom OVCHAR a ne stochar, mogli smo ti srediti sigurnog kupca vune :D ovako :D nista :D
fakat si fucked
mIRCerka

Post by mIRCerka »

stochar wrote:
mIRCerka wrote:
stochar wrote: :D
da si bogdom OVCHAR a ne stochar, mogli smo ti srediti sigurnog kupca vune :D ovako :D nista :D
fakat si fucked
Ovchar je stochar koji se bavi iskljuchivo ovcama.
Ovchar moze biti i cuko.
Nadam se da me nisi namjeravala uvrijediti... :)
ako sam povrijedila tvoj stocharski ponos, sorry, to mi nije bila namjera....

ovchar je covjek koji se bavi ovcharstvom, a cuke koje cuvaju ovce mogu biti bilo koja vrsta Pujde :P

ako je kozar covjek koji uzgaja koze, bla bla bla.....

samo ti rekoh, steta sto nemas vune da prodamo terranovi (ode mi tema u Kupres)....
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Prodjoh maloprije pored , ma ljudi kako vam se da cekati na ovoj vrucini???

Gledao sam necu li Mircu vidjeti ali ne vidjoh je :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

horns&drums wrote:Prodjoh maloprije pored , ma ljudi kako vam se da cekati na ovoj vrucini???

mIRCi radi :D tek kasnije mogu u shopping da se bacim...ali, ako i danas cekaju u redu...e yebi ga, dosta mi je bilo cekanja u redovima 92-95....
flora.sa

Post by flora.sa »

mIRCerka wrote:
horns&drums wrote:Prodjoh maloprije pored , ma ljudi kako vam se da cekati na ovoj vrucini???

mIRCi radi :D tek kasnije mogu u shopping da se bacim...ali, ako i danas cekaju u redu...e yebi ga, dosta mi je bilo cekanja u redovima 92-95....
svega dvoje-torje u redu...i nuije tako velika gužva...

ja na pauzi malo otišla, nasmiješih se onom na vratima, i pustio me...super :D ...

mirci, samo malo okicama zažmirkaj... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

flora.sa wrote:
mIRCerka wrote:

svega dvoje-torje u redu...i nuije tako velika gužva...

ja na pauzi malo otišla, nasmiješih se onom na vratima, i pustio me...super :D ...

mirci, samo malo okicama zažmirkaj... :D
ma ne trebam treptat...
nego, jel ostalo velikih brojeva ista???
ako nije da ne idem, da mi se ne slomi srce :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sta se ti javljas kad ti imas majice spesl mejd for ju :roll: lako je tebi :roll:
Zadig

Post by Zadig »

mIRCerka wrote:sta se ti javljas kad ti imas majice spesl mejd for ju :roll: lako je tebi :roll:
pa on ih sam sebi plete
flora.sa

Post by flora.sa »

mirci, ja fakat ništa nisam našla za sebe, ali ja sam totalno drukčije visine od tebe :D , tako da ne znam...jesam vidjela neke lanene pantole (već sam pisal o tome :D ), koje imaju duuuuge nogavice, možda bi tebi odgovarale...

pokušaj...ali je red na kasi i dalje praaavo veliki tako da uopće ne možeš doći do onih rafova koji su duž tog reda prema kasi...

nije mi jasno kako se uopće može doći do njih, pored one silne rulje... :?
elle

Post by elle »

mIRCerka wrote:

mirci s obzirom da se, po mom osjecaju, ti redovno bacas u shopping, jedan savjet molim!

Dolazim u Sa za par dana i posto nemam vremena ovdje ( a i vec su izbacili zimsku kolekciju :x ), trebam da nadzem haljinu, cipele i tasnicu za jedno vjencanje.
Ova terranova mi je ipak malo jeftina a i ne bih da me zvizdan spuca ...
Ozbiljno, ima li u Sa dobrih butika gdje se te stvarcice mogu pronaci?

Hvala :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

elle wrote:
mIRCerka wrote:

mirci s obzirom da se, po mom osjecaju, ti redovno bacas u shopping, jedan savjet molim!

Dolazim u Sa za par dana i posto nemam vremena ovdje ( a i vec su izbacili zimsku kolekciju :x ), trebam da nadzem haljinu, cipele i tasnicu za jedno vjencanje.
Ova terranova mi je ipak malo jeftina a i ne bih da me zvizdan spuca ...
Ozbiljno, ima li u Sa dobrih butika gdje se te stvarcice mogu pronaci?

Hvala :-D
draga ELLE, za haljinicu ti preporucujem SKANDAL butik koji se nalazi u Vase Strasse, 100 metara od vjecne vatre....imaju mladalacke modele i nisu skupi uopste....a roba je MRAK!

za cipele, uh, preporucujem CITY FASHION jer imaju prelijepe cipleice, salonke, sandalice uh...cijene su onako..... tu ima i tasnica.....
glavna preporuka je: prvo kupiti cipelice i tasnicu pa tek onda ganjati haljinicu, jer ako ides od haljine, sipak ces ista upariti :D

sretno :P
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

flora.sa wrote: mirci, samo malo okicama zažmirkaj... :D
Bi da joj ne leta desno oko :D:D:D:D
Bumbar

Post by Bumbar »

Ako hoces sandale...radnja u pasazu za stakleni ima veoma dobre modele a ubitacno je snizenje :-)
flora.sa

Post by flora.sa »

HALJINICE-CALIPSO
cipelice-Leonardo
:-D

PRBAJ NAĆI NEŠTO I U bELISSIMI
flora.sa

Post by flora.sa »

Bumbar wrote:Ako hoces sandale...radnja u pasazu za stakleni ima veoma dobre modele a ubitacno je snizenje :-)

da, ako ima stopalo od br. 38, pa nadalje... :x :x :D

bila sam ja...36 broj imaju jedne sa kravljim uzorkom...
pozlilo mi kad mi ih je prodavac pokazao...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Znachi,
draga ELLE, za haljinicu ti preporucujem SKANDAL butik koji se nalazi u Vase Strasse, 100 metara od vjecne vatre....imaju mladalacke modele i nisu skupi uopste....a roba je MRAK!

za cipele, uh, preporucujem CITY FASHION jer imaju prelijepe cipleice, salonke, sandalice uh...cijene su onako..... tu ima i tasnica.....
glavna preporuka je: prvo kupiti cipelice i tasnicu pa tek onda ganjati haljinicu, jer ako ides od haljine, sipak ces ista upariti

sretno

............................
HALJINICE-CALIPSO
cipelice-Leonardo

...............................................
Ako hoces sandale...radnja u pasazu za stakleni ima veoma dobre modele a ubitacno je snizenje

...................................................

sve ti je to tu negdje u sto metara :D

sto se TERRANOVE tice, tamo je ili lanena haljinica, ili su ove sportske dzidzamidze sto bas i nije prikladno za vjencanje :D
Bumbar

Post by Bumbar »

flora.sa wrote:
Bumbar wrote:Ako hoces sandale...radnja u pasazu za stakleni ima veoma dobre modele a ubitacno je snizenje :-)

da, ako ima stopalo od br. 38, pa nadalje... :x :x :D

bila sam ja...36 broj imaju jedne sa kravljim uzorkom...
pozlilo mi kad mi ih je prodavac pokazao...

haha...sorry :roll: ...
Ja sam morala uzeti i veci broj od mog...
elle

Post by elle »

flora.sa wrote:HALJINICE-CALIPSO
cipelice-Leonardo

Drage moje Sarajke, hvala na savjetima samo ja u Sa nisam bila 2 godine a i nikada nisam setkala po novim sa buticima.
Tako drage moje, ja vam nema veze gdje se koji butik nalazi sem SKANDAL (cini mi se da se tako zove) zahvaljujuci mirci :( :?

Kada bih ste mogle locirati belissimu i sve druge belissime bila bih vam zahvalna :)

Draga mirci (ili od strumfete strumfeti), definitivno si u pravu, prvo cipelice pa sve ostalo, znam jer sa osjetila belaj na svojoj kozi ..Uh...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

elle wrote:
cipelice-Leonardo

Drage moje Sarajke, hvala na savjetima samo ja u Sa nisam bila 2 godine a i nikada nisam setkala po novim sa buticima.
Tako drage moje, ja vam nema veze gdje se koji butik nalazi sem SKANDAL (cini mi se da se tako zove) zahvaljujuci mirci :( :?

Kada bih ste mogle locirati belissimu i sve druge belissime bila bih vam zahvalna :)

Draga mirci (ili od strumfete strumfeti), definitivno si u pravu, prvo cipelice pa sve ostalo, znam jer sa osjetila belaj na svojoj kozi ..Uh...
ja sam za svoje matursko vece prvo kupila carapice, pa onda cipelice, i tek onda haljinicu....
i bila sam ko med :D makar tako djeluje na snimku mature :D
pasaz za stakleni grad (sandalice stiklice folovi) ti je pasaz prema kaficu EPOHA...dole do EPOHE ti je Calypso, pored je Dr. MArtens Shop :D ova druga radnja je isto tu negdje :D kao sto rekoh, sve ti je u sto metara....

CITY FASHION ima butiek svuda, preporucujem onaj pored BODYGUARD kafea...ako se sjecas slasticarne EGIPAT na putu prema Bascarsiji....
pored dzamije Ferhadija.....
flora.sa

Post by flora.sa »

elle wrote:
cipelice-Leonardo

Calipso, kod kafane Park.
Belissima-po meni najbolja u UNITIC-u-Unisovi neboderi na Marin dovru, ali imaš i u Bezistanu, i u Shopping centru Robot u Hrasnom i Rajlovcu (to je već daleko)

jedna prodavnica Leonardo ti je takođe u Robotu u Hrasnom, a drugi je veeoma blizu Calipsa (svega dvije-tri radnje od istog), naime do knjižare Sejtarija...

eto...
elle

Post by elle »

mIRCerka wrote:
elle wrote:
cipelice-Leonardo

ja sam za svoje matursko vece prvo kupila carapice, pa onda cipelice, i tek onda haljinicu....
i bila sam ko med :D makar tako djeluje na snimku mature :D
pasaz za stakleni grad (sandalice stiklice folovi) ti je pasaz prema kaficu EPOHA...dole do EPOHE ti je Calypso, pored je Dr. MArtens Shop :D ova druga radnja je isto tu negdje :D kao sto rekoh, sve ti je u sto metara....

CITY FASHION ima butiek svuda, preporucujem onaj pored BODYGUARD kafea...ako se sjecas slasticarne EGIPAT na putu prema Bascarsiji....
pored dzamije Ferhadija.....
Brzo si me skontala - gdje god ima slasticarni (pogotovo Egipat) nisam ni ja daleko :roll:

Hvala, ima da budem cakana samo da jos skontam frizuru :P
Post Reply