Da me hebeš ne znam. Možda je slučaj sa prigradskim naseljima, u gradu nije sigurno.mali_balon wrote:Mos me khm khm ne mogu se sjetit, ma jedna u koju su se "uselili" otjerali hodzu islamske zajednice i postavili nekog svog, ako si iz ZE znas koja je, ima samo jedna "njihova"ExNihilo wrote:Za koju džamiju u nicaZe?mali_balon wrote:Prije nekoliko mjeseci radio sam na poziciji gdje samo imao vise sastanaka sa imamima, glavnim imamima i mufitjama sirom BiH, svi govore isto, islamska zajednica ima veeeeelikih probelma sa vehabijama, u Zenici se cak i sude za jednu dzamiju.
Pojedini imami cak salju razne apele i pozive u pomoc tuzilastvima i sipi da im pomogne u rjesavanju tog "problema".
Jebi ga ceric ih tolerisao i sad to tolerisanje dolazi da naplati...
Terorizam u Parizu!
- ExNihilo
#76 Re: Terorizam u Parizu!
-
Ripicipi
#77 Re: Terorizam u Parizu!
Al' lafo eto me za 24 sataCreasy wrote:Ripicipi wrote:Lik je u Svicarskoj,Creasy wrote:
Mogao bi ovaj imati goste večeras...
Pa u Švici goste...
Last edited by Ripicipi on 08/01/2015 00:41, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#78 Re: Terorizam u Parizu!
gnjev wrote:Zajebavate bezveze . Nisam teoreticar zavjere samo kazem da ima cudnih stvari vezanih za nemili dogadjaj od jucer . Jel se zna kako je policija dosla do imena iako su u pitanju maksimalno profesionalne ubice . Ako ste odgledali klip koji od danas i procitali nacin na koji su izveli napad dolazi se do zakljucka da to nisu bili tek neki neuki momci zadojeni propagandom . Nista u jucerasnjem napadu nije islo na horuk kako to vec rade ovi fanatici nego je sve do u detalje islo po planu. I zadnji put ne kazem jebo te da nisu u pitanju isilovi fanatici vjetovatno i jesu samo ima cudnih stvari oko citavog dogadjaja.
jos jedan relativizator, koji ne zna citati ...
momci su prezivjeli u siriji. obrati paznju na rijec PREZIVJELI!
nisu neuki momci vec imaju preko 30 u guzici, a u dzihadskom biznisu su preko 10 godina.
a ima jedan od njih i zatvorsko iskustvo.
Last edited by uglavnomja on 08/01/2015 00:44, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#79 Re: Terorizam u Parizu!
Sto se mene tice mogu uzivati slobodu vjerovanja sve dok nekoga ne ugrozavaju. Sta tamo rade mene se tice kao i desavanja u protestantskoj crkvi u zavidovicima.JanuaryJones wrote: A ko je kriv za to? Koji zakon, propis? Ima li Saudija exteritorijalne džamije i kulturne centre po drugim državama?
- uglavnomja
#80 Re: Terorizam u Parizu!
Ripicipi wrote:Al' lafo eto me za 24 sata, gdje god da steCreasy wrote:Ripicipi wrote: Lik je u Svicarskoj,
Pa u Švici goste...
letu avijoMi
- It_is_a_Leclerc
#81 Re: Terorizam u Parizu!
Navodno su dvojica braće bili u Siriji gdje su i obučavani za ratovanje, što je uočeno jer su nosili puške kako samo obučeni teroristi znaju.gnjev wrote:Zajebavate bezveze . Nisam teoreticar zavjere samo kazem da ima cudnih stvari vezanih za nemili dogadjaj od jucer . Jel se zna kako je policija dosla do imena iako su u pitanju maksimalno profesionalne ubice . Ako ste odgledali klip koji od danas i procitali nacin na koji su izveli napad dolazi se do zakljucka da to nisu bili tek neki neuki momci zadojeni propagandom . Nista u jucerasnjem napadu nije islo na horuk kako to vec rade ovi fanatici nego je sve do u detalje islo po planu. I zadnji put ne kazem jebo te da nisu u pitanju isilovi fanatici vjetovatno i jesu samo ima cudnih stvari oko citavog dogadjaja.
A koliko će ih se tek vratiti u ovu našu napaćenu zemljicu Bosnu iz tih tamo ratova.
P.S. Javite se čovjeku u imboks, da zna da li da sutra uzme frei tag na tankštele gdje radi do urlauba i ubije ćafire zu morten.
- amiliana
#82 Re: Terorizam u Parizu!
Srdjan jeste herojvee-jay wrote: Srđan Aleksić bio je bosanskohercegovački Srbin iz Trebinja, glumac amater i plivačka nada, poznat po tome što je izgubio život braneći sugrađanina Bošnjaka od batinanja.
Dana 21. januara 1993. godine grupa pripadnika Vojske Republike Srpske je legitimisala osobe na trebinjskoj pijaci. Nakon što su ustanovili da je jedna od legitimisanih osoba Alen Glavović, Bošnjak, počeli su ga maltretirati i tući. Tada je Srđan priskočio u pomoć Glavoviću, a četvorica vojnika su, umjesto Glavovića, kundacima pušaka pretukli Srđana. Od zadobijenih batina Srđan je pao u komu, i preminuo je 27. januara 1993. godine.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Sr%C4%91an_Aleksi%C4%87
Za neke, Srdjan je budala i sam je kriv. Za ostale, Srdjan je heroj.
A posto spominjes Salmana Sushdija, mozda ce te njegova izjava interesovati: http://forum.klix.ba/masakar-u-parizu-p ... #p10939681[/quote]
- Freamon Lester
#83 Re: Terorizam u Parizu!
Ako ga neko Svicarcima prijavi jedini avion kojim ce letiti je onaj za Kubu...uglavnomja wrote: letu avijoMi
-
mali_balon
#84 Re: Terorizam u Parizu!
Jest neko selo nije u gradu.ExNihilo wrote: Da me hebeš ne znam. Možda je slučaj sa prigradskim naseljima, u gradu nije sigurno.
- gnjev
#85 Re: Terorizam u Parizu!
Jel se zezas ili je fakat istina? Likovi ubiju 12 ljudi medju kojima je i policajac sve sa selektivnom paljbom ,pobjegnu iz centra Pariza i zaborave licnu u autu koje je koristeno u napadu ?Ljakan wrote:Nasli licnu u otetom autu eto kako su dosli do njih.Nisu bili do kraja profesionalni.gnjev wrote:Zajebavate bezveze . Nisam teoreticar zavjere samo kazem da ima cudnih stvari vezanih za nemili dogadjaj od jucer . Jel se zna kako je policija dosla do imena iako su u pitanju maksimalno profesionalne ubice .
-
Ripicipi
#86 Re: Terorizam u Parizu!
Raznesi se Naile, boli te qrac
- dječak sa šibicama
#87 Re: Terorizam u Parizu!
Samo se vi zajebajite, ali Nail je rekao svoje, dolazi u roku 24 sata, sa sve kinderima.
- ExNihilo
#88 Re: Terorizam u Parizu!
Da li bi Srđan priskočio u pomoć Alenu, da mu nije bio prijatelj, ili bi ga i on malo kundakao? Od tog pitanja zavisi da li je Srđan heroj.amiliana wrote:Srdjan jeste herojvee-jay wrote: Srđan Aleksić bio je bosanskohercegovački Srbin iz Trebinja, glumac amater i plivačka nada, poznat po tome što je izgubio život braneći sugrađanina Bošnjaka od batinanja.
Dana 21. januara 1993. godine grupa pripadnika Vojske Republike Srpske je legitimisala osobe na trebinjskoj pijaci. Nakon što su ustanovili da je jedna od legitimisanih osoba Alen Glavović, Bošnjak, počeli su ga maltretirati i tući. Tada je Srđan priskočio u pomoć Glavoviću, a četvorica vojnika su, umjesto Glavovića, kundacima pušaka pretukli Srđana. Od zadobijenih batina Srđan je pao u komu, i preminuo je 27. januara 1993. godine.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Sr%C4%91an_Aleksi%C4%87![]()
A posto spominjes Salmana Sushdija, mozda ce te njegova izjava interesovati: http://forum.klix.ba/masakar-u-parizu-p ... #p10939681
-
celava_dlaka
#89 Re: Terorizam u Parizu!
wannabe ultra kjafireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Last edited by celava_dlaka on 08/01/2015 00:46, edited 1 time in total.
- Ljakan
#90 Re: Terorizam u Parizu!
Ne zezam istina fakat.gnjev wrote:Jel se zezas ili je fakat istina? Likovi ubiju 12 ljudi medju kojima je i policajac sve sa selektivnom paljbom ,pobjegnu iz centra Pariza i zaborave licnu u autu koje je koristeno u napadu ?Ljakan wrote:Nasli licnu u otetom autu eto kako su dosli do njih.Nisu bili do kraja profesionalni.gnjev wrote:Zajebavate bezveze . Nisam teoreticar zavjere samo kazem da ima cudnih stvari vezanih za nemili dogadjaj od jucer . Jel se zna kako je policija dosla do imena iako su u pitanju maksimalno profesionalne ubice .
- O'zone
- Globalni moderator
#91 Re: Terorizam u Parizu!
Najjača scena ikad "Nego kako je kod Vas u Švedskoj? Ladno?! Al standard."mali_balon wrote:IMBOXCreasy wrote:
Mogao bi ovaj imati goste večeras...![]()
![]()
![]()
sta su kindere, a dole cirilica template, ili je provokacija/zajebancija brata srbima ili je ovaj fakat budelatina. Sjetih se scene ih filma lepa sela lepo gore kada lik ide da ubija turke u bosnu a ustopao kamiondziju turcina da ga vozi sa velikom turkosm zastavom okacenom u kabini. Ovaj mi lik mi vuce na taj mentalini sklop.
- AcaLukas
#92 Re: Terorizam u Parizu!
Ako ima ko u Svicarskoj nek anonimno posalji link policiji pa nek se bori protiv ovozemaljske socijalne pomociCreasy wrote:
Mogao bi ovaj imati goste večeras...
- It_is_a_Leclerc
#93 Re: Terorizam u Parizu!
Inače, karikature najčitanijeg portugalskog dnevnika.
"Muhamede, osvetili smo te", viču teroristi
"O moj Bože", kaže Muhamed

"Muhamede, osvetili smo te", viču teroristi
"O moj Bože", kaže Muhamed

- jao_situacije
#94 Re: Terorizam u Parizu!
KupiJo ćoik kola sebi ima i za bemzima. Avtoban je to heej, a on bemve goni.uglavnomja wrote:Ripicipi wrote:Al' lafo eto me za 24 sata, gdje god da steCreasy wrote:
Pa u Švici goste...
letu avijoMi
- ODB
#95 Re: Terorizam u Parizu!
Nek se on meni javi u imbox da mu pošaljem dječiji dodatak...
-
mali_balon
#96 Re: Terorizam u Parizu!
E to je toO'zone wrote:Najjača scena ikad "Nego kako je kod Vas u Švedskoj? Ladno?! Al standard."mali_balon wrote:IMBOXCreasy wrote:
![]()
![]()
sta su kindere, a dole cirilica template, ili je provokacija/zajebancija brata srbima ili je ovaj fakat budelatina. Sjetih se scene ih filma lepa sela lepo gore kada lik ide da ubija turke u bosnu a ustopao kamiondziju turcina da ga vozi sa velikom turkosm zastavom okacenom u kabini. Ovaj mi lik mi vuce na taj mentalini sklop.
- ODB
#97 Re: Terorizam u Parizu!
ćirlica template je od ovog što je slikao i postaviomali_balon wrote:IMBOXCreasy wrote:
![]()
![]()
no hate
- jasko_ba
#98 Re: Terorizam u Parizu!

Svicarska iMbox brigada...
- jao_situacije
#99 Re: Terorizam u Parizu!
ExExNihilo wrote:Da li bi Srđan priskočio u pomoć Alenu, da mu nije bio prijatelj, ili bi ga i on malo kundakao? Od tog pitanja zavisi da li je Srđan heroj.amiliana wrote:Srdjan jeste herojvee-jay wrote: Srđan Aleksić bio je bosanskohercegovački Srbin iz Trebinja, glumac amater i plivačka nada, poznat po tome što je izgubio život braneći sugrađanina Bošnjaka od batinanja.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Sr%C4%91an_Aleksi%C4%87![]()
A posto spominjes Salmana Sushdija, mozda ce te njegova izjava interesovati: http://forum.klix.ba/masakar-u-parizu-p ... #p10939681
- amiliana
#100 Re: Terorizam u Parizu!
Ma ja. Neki nece da shvate da ima jos njih normalnih barem ove koje ja poznajem, ima njih koji ne mrze, a ne ljudi su zaludjeni time da nas mrzeExNihilo wrote: Da li bi Srđan priskočio u pomoć Alenu, da mu nije bio prijatelj, ili bi ga i on malo kundakao? Od tog pitanja zavisi da li je Srđan heroj.
Last edited by amiliana on 08/01/2015 00:56, edited 1 time in total.