Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uglavnomja

#5026 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

insomnia78 wrote:Samo, Francuzi su se opasno krenuli sa obracunom protiv bilo kakvog podrzavanja ovih atentata
Dovoljno je npr izgovoriti u javnosti ili na internetu "ja sam, i ime jednog od napadaca" (ne smijem navesti primjer iz objektivnih razloga:D) pa da se zavrsi u zatvoru :D
Odmah se ide na sud i ekspresno se osudjuju
Neka, i treba
Jebes vise guju u njedrima
:thumbup:
animals

#5027 Re: Terorizam u Parizu!

Post by animals »

Sta je ovo :shock: l
hoce vehabije da lincuju NIN-a
ma odjebite vehabosi...
and

#5028 Re: Terorizam u Parizu!

Post by and »

insomnia78 wrote:Samo, Francuzi su se opasno krenuli sa obracunom protiv bilo kakvog podrzavanja ovih atentata
Dovoljno je npr izgovoriti u javnosti ili na internetu "ja sam, i ime jednog od napadaca" (ne smijem navesti primjer iz objektivnih razloga:D) pa da se zavrsi u zatvoru :D
Neka, i treba
bolje bi im bilo da vježbaju kako zaštititi nekog ko je pod zaštitom,nego što twitter i facebook obilaze :skoljka:
NIN

#5029 Re: Terorizam u Parizu!

Post by NIN »

animals wrote:Sta je ovo :shock: l
ma odjebite vehabosi...
ne upratih, prosvjetili druga komunistu! :D
and

#5030 Re: Terorizam u Parizu!

Post by and »

NIN wrote:
animals wrote:Sta je ovo :shock: l
ma odjebite vehabosi...
ne upratih, prosvjetili druga komunistu! :D
i cmoljo te nešto traži :mrgreen:
strong69

#5031 Re: Terorizam u Parizu!

Post by strong69 »

"Sad sam se rodio na Balkanu i nikad vise". :run:
animals

#5032 Re: Terorizam u Parizu!

Post by animals »

strong69 wrote:"Sad sam se rodio na Balkanu i nikad vise". :run:
Bolje i to nego u Siriji..
sarajevoxxxx

#5033 Re: Terorizam u Parizu!

Post by sarajevoxxxx »

Poslanik s.a.v.s je kamenovan u Taifu, pa opet nije trazio osvetu. Umjesto toga molio je Allaha za njihove potomke, njihovu djecu nadajuci se da ce biti vjernici.

Trnje su mu bacali ispred praga, beduin ga pred ashabima grubo potegao za kragnu, u svim situacijama je blago reagovao.

I ovo za Kuduzovica, citao sam njegov odgovor. Razumjem za etiketu terorista, nije uredu i neka tuzi, ali razumijem da neki vide povezanost izmedju ekstrema i selefiskog ucenja.

Islamska ulema nije nepogresiva, islam je sirok, pa i mnoge te daije cesto mjenjaju stavove.
ExNihilo

#5034 Re: Terorizam u Parizu!

Post by ExNihilo »

Neka, i treba
To je ta francuska sloboda govora. :D
Grover

#5035 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Grover »

JohnnyS

#5036 Re: Terorizam u Parizu!

Post by JohnnyS »

Dzontra Volta wrote:http://--- no links ---/vijesti/svijet/142346-odvratna-prijevara-mediji-presutjeli-da-je-u-parizu-ubijen-jedan-od-bitnijih-masona-i-bankara-u-francuskoj-procitajte-sto-su-jos-zatajili.html

jbte, dnevno.hr sam smatrao ozbiljnim portalom/novinama

jel ti to ozbiljno? :D
homega

#5037 Re: Terorizam u Parizu!

Post by homega »

York Light 100`s wrote:@NIN

Srećom screenshot tvog posta napravljen prije nego što si ga izbrisao.

Prijavljeno FUP-u koji su sa SIPA skoro pokrenuli akciju protiv širenja mržnje govora na internetu,

Jesi zajeban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grover

#5038 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Grover »

Dzontra Volta wrote:http://--- no links ---/vijesti/svijet/142346-odvratna-prijevara-mediji-presutjeli-da-je-u-parizu-ubijen-jedan-od-bitnijih-masona-i-bankara-u-francuskoj-procitajte-sto-su-jos-zatajili.html

jbte, dnevno.hr sam smatrao ozbiljnim portalom/novinama
Dobar tekst.
ExNihilo

#5039 Re: Terorizam u Parizu!

Post by ExNihilo »

Je li to drug NIN ponovo trenirao strogoću nad neistomišljenicima...braneći demokratske vrijednosti i toleranciju?! :D :sax:
Cybernetic

#5040 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:45, edited 1 time in total.
uglavnomja

#5041 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

Cybernetic wrote:Je suis NIN. :D
:D
aldinjo

#5042 Re: Terorizam u Parizu!

Post by aldinjo »

Ovi poput sezama i hajvana što odvratno govore protiv dr.hadisa Safeta Kuduzovića vjerovatno nikada nijedno njegovo predavanje nisu slušali čim ovakve bljuvotine pišu. Nevjerovatno kakvog se šljama na ovom forumu "navuklo". :(
aldinjo

#5043 Re: Terorizam u Parizu!

Post by aldinjo »

Sezam wrote:
mrAdil wrote:
exliberal-ex wrote:
Sutra da se neko pojavi pa doticnog nalupa ili mu se murija naklati na kosti pa ga malo zatvore zbog poziva na zlocin garantujem ti da bi bila opsta frka, sto njega hapsite sto nehapsite cetnike I ustase......a nekontaju da pojedinci kao ovi vise nanose stete muslimanima nego cetnici I ustase
Kakve štete je dr. Safet K. nanio muslimanima?
Za četnike i ustaše i njihovo "dobročinstvo" prema muslimanima, valjda, znamo!
Nanosi im mentalnu stetu, ako nista drugo. Sramota je za Bosnjake, evropski narod, u 21. vijeku, da se ovakav mentalno poremeceni manijak shvata ozbiljno.

Jadan je taj fakultet na kojem je taj poludivljak postao Dr.
E vidiš prije da si ti jadan. Čovjek je vjerovatno najjači doktor hadisa u regionu živ bio i ovakve uvrede može uputiti samo neko ko nije njega nikada uživo vidio.
exliberal-ex

#5044 Re: Terorizam u Parizu!

Post by exliberal-ex »

aldinjo wrote:Ovi poput sezama i hajvana što odvratno govore protiv dr.hadisa Safeta Kuduzovića vjerovatno nikada nijedno njegovo predavanje nisu slušali čim ovakve bljuvotine pišu. Nevjerovatno kakvog se šljama na ovom forumu "navuklo". :(

Ja priznajem da ga nisam slusao ali daj mi ti onda objasni sta on misli kad kaze da svako ko uvrijedi Muhameda zasluzuje smrt I da treba da bude ubijen bez rasprave....I da zena nesmije da putuje dalje od 70 ili 75 km bez muz....mislim nezivimo u srednjem vijeku, sta sa ljudima koji moraju da putuju na posao ili moraju da obidju doktora npr....
aldinjo

#5045 Re: Terorizam u Parizu!

Post by aldinjo »

exliberal-ex wrote:
aldinjo wrote:Ovi poput sezama i hajvana što odvratno govore protiv dr.hadisa Safeta Kuduzovića vjerovatno nikada nijedno njegovo predavanje nisu slušali čim ovakve bljuvotine pišu. Nevjerovatno kakvog se šljama na ovom forumu "navuklo". :(

Ja priznajem da ga nisam slusao ali daj mi ti onda objasni sta on misli kad kaze da svako ko uvrijedi Muhameda zasluzuje smrt I da treba da bude ubijen bez rasprave....I da zena nesmije da putuje dalje od 70 ili 75 km bez muz....mislim nezivimo u srednjem vijeku, sta sa ljudima koji moraju da putuju na posao ili moraju da obidju doktora npr....
Imaš njegov odgovor u SAFF-u na pisanje Dežulovića i izvlačenje rečenica iz konteksta o jednom slučaju u Egiptu prije sedam-osam godina. A možeš naći neko od njegovih predavanja na youtube-u u vezi putovanja žene na ove gore navedene udaljenosti.
jefferson

#5046 Re: Terorizam u Parizu!

Post by jefferson »

aldinjo wrote:
exliberal-ex wrote:

Imaš njegov odgovor u SAFF-u na pisanje Dežulovića i izvlačenje rečenica iz konteksta o jednom slučaju u Egiptu prije sedam-osam godina. A možeš naći neko od njegovih predavanja na youtube-u u vezi putovanja žene na ove gore navedene udaljenosti.
Dobar mu je odgovor, za uvredu poslanika imas islamsko sudstvo koje ce to po kratkom postupku.
Zajebao se on za drzvu s obzirom da je BiH sekularna drzava zadnji put kada sam provjerio.
Inace slusao sam njegov govor na youtube, i bio je vrlo jasan koga treba ubiti a koga ne.
aldinjo

#5047 Re: Terorizam u Parizu!

Post by aldinjo »

Ja priznajem da ga nisam slusao ali daj mi ti onda objasni sta on misli kad kaze da svako ko uvrijedi Muhameda zasluzuje smrt I da treba da bude ubijen bez rasprave....I da zena nesmije da putuje dalje od 70 ili 75 km bez muz....mislim nezivimo u srednjem vijeku, sta sa ljudima koji moraju da putuju na posao ili moraju da obidju doktora npr....[/quote]
Imaš njegov odgovor u SAFF-u na pisanje Dežulovića i izvlačenje rečenica iz konteksta o jednom slučaju u Egiptu prije sedam-osam godina. A možeš naći neko od njegovih predavanja na youtube-u u vezi putovanja žene na ove gore navedene udaljenosti.[/quote]
Dobar mu je odgovor, za uvredu poslanika imas islamsko sudstvo koje ce to po kratkom postupku.
Zajebao se on za drzvu s obzirom da je BiH sekularna drzava zadnji put kada sam provjerio.
Inace slusao sam njegov govor na youtube, i bio je vrlo jasan koga treba ubiti a koga ne.[/quote]
Ti si ovdje inače poznat po širenju netrpeljivosti tako da mi ne pada na pamet tebi nešto objašnjavati. Zaobiđi me i gotova stvar. :arrow:
ExNihilo

#5048 Re: Terorizam u Parizu!

Post by ExNihilo »

Kuduzović je jasno objasnio da samo država (islamska) ima pravo odlučiti ko će biti pogubljen, te nijedan pojedinac koji "stvar uzme u svoje ruke" nije dobar s glavom. Inače, lik je i poslije slučaja "Mevlid" istog praktično nazvao budalom.

To što je Dežuloviću bilo mrsko poslušati više od 2 minute snimka, izvučene iz konteksta, a ipak se osjetio pozvanim da malo prosere i senzacionalno najavi ISIL u bosanskoj varijanti, drugi je par opanaka. Možda mu njegov prijatelj Kožo (ima li debilnijeg fazona u univerzumu?) drugi put objasni da biti novinar implicira istražiti nešto o temi koju namjeravaš elaborirati.

I nije govorio o BiH, samim tim se nije "zajebao, jer je ovo sekularna država". Eh, sad, evidentno je da Kuduzović smatra kako bi islamska država, na svojoj teritoriji, trebala smrću sankcionisati one koji vrijeđaju Poslanika. Drugim riječima, smatra takvu kaznu inherentno islamskom, u doktrinarnom smislu.
mrAdil

#5049 Re: Terorizam u Parizu!

Post by mrAdil »

Neka, i treba
Sloboda govora?
Sezam

#5050 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Sezam »

https://www.youtube.com/watch?v=49etk_B ... e=youtu.be

od 42 sekunde...kaze ovako:

"...pa kad se napise u novinama u Egiptu veliki naslov: Muhamed veliki ljubavnik! - odmah treba POBITI sve one koji su to napisali i sve one koji su ucestvovali u pisanju toga, sve one preko cijih ruku je preslo to a mogao je izmjeniti, zasluzuje da bude ubijen istog momenta. Jer ovdje se ne misli Muhamed veliki ljubavnik zato sto je poslanik rekao: ja volim zene. To je potpuno prirodno da covjek voli zene, nego ovdje se misli MUhamed veliki ljubavnik, ma MUhamed je ljubavnik veliki, on dozvoljava nemoral i sam je mozda bio nemoralan i slicno tome. E TO SE MISLI tim rijecima i to se danas siri u islamskom svijetu"

Eto vaseg doktora. Jadni ste vi koji ovog idiota uzimate za ozbiljno. Nije ni cudno da je Bosna na DNU svega u Evropi, kad vam ovakvi kreteni sole pamet, koje ocigledno nemate. Ali, s obzirom da tebi i slicnim tebi ispiraju mozak religijom jos od pelena, nije ni cudo da niste sposobni za bilo kakvu kriticku misao, vec uzimate divljacke norme kao normalne.

Ovakvu zasljepljenost kao u vehabija, svijet nije vidio jos od Hitlera i nacista.
Post Reply