York Light 100`s wrote: Ja kada bih tog čovu sreo pitao bih ga "gdje majke ti pročita to da misliš da se treba sve redom ubijati?"
Pa ako je on tako pametan što sjedi u kancelariji? Evo izašao novi broj Charlia, što ne ide u Pariz ubijati?
Hvala Bogu pa se Islam ne gleda po postupcima bradonja iz Pariza i ovoga nego je istina u Kur'anuali znam da to nekome ovdje ne paše pa se ignoriše.
Nisam ja ignorantan nego znam dobro koji postupci su stvarno po islamskom propisu a koji postupci su anti-islamski
kako ne shvatas da je tu srz problema. za ostale ljude ti i on ste isti. dok se ti ne distanciras od njega, nema fajde nista.
to sto ti ZNAS sta je ispravno, a ne ... ima isto znacenje kao sto on ZNA da je njegovo ispravno, a ne tvoje ...
dokle god zivis u paralelnom svemiru i neces da priznas da postoje ljudi koji nanose stetu citavoj planeti, najvise muslimanima, u ime islama, a ti uljuljkan u "ja znam da ja nemam nista s tim, to nije moja vjera blabla..." bice sve gore...
ne mislim isklucivo na tebe, nego na vecinu ljudi ovdje koji su na fonu bezrezervne podrske vjeri, a pri tome se prave kao da su bradonje marsovci