tacno,samo jedno je bacit m koktel na zgradu a jedno ubit 12 ljudi...u po dana,na pravdi boga,jer ti se ne svidja njihovo pisanje,crtanje,vrijedja te...BHF_Manijak wrote:Zalosno je uopste ove debile sa islamom povezivati, iako ubijaju u "njegovo ime". Ovo je grupa kretena, koja bi sutra i mene bila spremna koknuti, jer nisam po njihovom uzusu, iako recimo ne pijem, ne pusim, ne kurvam se, idem u dzamiju i slicno...
Kvare sliku i kvarit ce islama generalno, zalosno ali je tako!
Mene nervira uzasno generaliziranje prisutno u bh. drustvu, pa tako i na Klixu, posebno dezurnih ateista, agnostika... Sjasite ba vise s islama.
Ne sjecam se da je iko onog norveskog supka ikad iko proglasio fasistom, antiislamistom, vec ili je lud, psihicki bolesnik, a to sto je im'o namjeru pokokat muslimane, jer su eto muslimani, ma jebo to. I kakva je sad razlika izmedju njega i ovih jucer iz Francuske? Za neke ocigledno ima razlike, jebi ga, islam je na losem glasu. CUdi me jos da neki nisu opravdali njegovo orgijanje po Norveskoj.
Dokad ce se vise islam gledati kroz prizmu ovakvih kretena?!
Kad dzamije po Svedskoj pale, ta tema ima 2 stranice, 3, kad napadaju imame, takve stvari i nemaju zasebnu otvorenu temu, ali kad se ovakvo nesto desi, onda dezurni klixovci raspredaju na 20 stranica... Ne kazem da ne treba,samo nemojte biti dvolicni! Zlocin je zlocin, a ocigledno za pojedince to nije tako!
bacili su i na ove koktel,pa jei rekacija bila manja...normalno..