Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Danguba

#4576 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Danguba »

vrijeme da se javi i ekipa sa posla. :D
groove

#4577 Re: Terorizam u Parizu!

Post by groove »

Image

kao da se dijele gratis slatkisi :D
nocnaptica986

#4578 Re: Terorizam u Parizu!

Post by nocnaptica986 »

Ali_G wrote:Bio je jedan dokumentarac o polozaju crnaca u Francuskoj. Ta divna republika je tek 2000 i neke cini mi se dobila prvog voditelja crne boje koze. O emisijama u kojima su sikanirani svi oni koji kazu nesto protiv izraelske agresije je suvisno i pricati. Ovi idioti sto su pobili novinare nemaju opravdanja, al ni Francuzi nisu ti koji imaju nekome da drze pridike o demokratiji, slobodi govora i slicnom.
ma ja,provalio si ih :-) ....zato su tvoje vukojebine poput s arbije,sirije sinonim za demokraciju slobodu govora,prava zena i slicno
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4579 Re: Terorizam u Parizu!

Post by hrasno38 »

Ali_G wrote:Bio je jedan dokumentarac o polozaju crnaca u Francuskoj. Ta divna republika je tek 2000 i neke cini mi se dobila prvog voditelja crne boje koze. O emisijama u kojima su sikanirani svi oni koji kazu nesto protiv izraelske agresije je suvisno i pricati. Ovi idioti sto su pobili novinare nemaju opravdanja, al ni Francuzi nisu ti koji imaju nekome da drze pridike o demokratiji, slobodi govora i slicnom.
Izmedju evropske demokratije i ove koju nude vjerski fanatici IDIL-a, Alkaide i slicnih ZOO organizacija je nesto sto je jednostavno neuporedivo normalnom ljudskom umu u XXI vijeku.
victory

#4580 Re: Terorizam u Parizu!

Post by victory »

Sada ce teoreticari zavjetrine i prdimahovine poreci i ovo priznanje iz centrale kalifatica!

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/al-ka ... /150114042
nosara

#4581 Re: Terorizam u Parizu!

Post by nosara »

victory wrote:Sada ce teoreticari zavjetrine i prdimahovine poreci i ovo priznanje iz centrale kalifatica!

Ko je ono stvorio tu alkajdu, ne mogu se sjetit...? Ko je naoruzavao i finansirao...? Znao sam, ali sam zaboravio... :roll:
It_is_a_Leclerc

#4582 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Dzontra Volta wrote:
madner wrote:Ovaj je jos pametniji, urednici su zrtvovali svoje zivote za popularnost.
Evo i top komentara na klixovoj nekoj objavi ".cafirska posla ,atentat je izmisljen da spasi novine koje su imale manje prodje nego dnevni avaz u bih a sad odjedno 3 miliona sa 60000 pustite njihovu propagandu"..

Bas smo debili i nije ni cudo sto smo u govnima...
Tačno tako.

Inače, danas je u Siriji poginuo nekakav Suad Šabić, iz Vrnograča kod Velike Kladuše. Iz istog sela u kojem je lokalni imam više puta prebijan od, kako ono napisoše ovdje vječni relativizatori, "većeg dijela selefijskog pokreta koji je miroljubiv".
Comaneci

#4583 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Comaneci »

zanemarite sva prava i slobode ili sta vec.
Necemo, jer to za nas nije (kao za vas) sporedna stvar nego sustina
Comaneci

#4584 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Comaneci »

insomnia78 wrote:Image
I sta kazete, nije tacna ona studija o koeficjentu inteligencije kod bosanaca :D'
"Vjerovanje u Allaha odrzava citav svemir i siri pozitivnu energiju kroz cijeli svemir"

hahahahahahahhahaha :D :D :D Umirem :D :D
AmirBaa

#4586 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AmirBaa »

Po vama ispade francuska vukojebina za siriju i slicne istocne drzavne, kao i za bosnu po vama. Svi se nesto digli jer vam francuska smeta a ovdje nam vlast jebe sve po spisku vec 20 godina i niko ni habera, ovdje je super ali hajmo pljuvati po francuzima, njima je gore garant. Joj nakaradnog naroda :-) :-) :-)
sumirprimus

#4587 Re: Terorizam u Parizu!

Post by sumirprimus »

reko novinar analiticar..novinar!analiticar!
svasta i ova zemlja trpi,pored tolike nepravde...
jastuk1

#4588 Re: Terorizam u Parizu!

Post by jastuk1 »

insomnia78 wrote: I sta kazete, nije tacna ona studija o koeficjentu inteligencije kod bosanaca :D'
Pogledaj se u ogledalo pa nam javi. :wink:
It_is_a_Leclerc

#4589 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa to je isto kad su dvojica selefijsko-vehabijskih terorista, tzv. "Bilal" Bosnić i Nusret Imamović, organizovali konferenciju "Pogubnost demokratije, ljepote šerijata" i na taj način dokazali da je demokratija blistavi sistem u kojem svako, pa i dva nepismena goveda kakva jesu ova dvojica dojučerašnjih komunjara, mogu reći šta misle. Dok bi u njihovom šerijatu za pomisao na pogubnost šerijata letjela glava.

Sa nepismenim selefijama i njihovim advokatima je uistinu teško razgovarati. Kako ono kaže Kur'an - "I kad im se kaže Zašto nered na Zemlji stvarate, oni kažu - Mi uistinu samo red uspostavljamo".
dale cooper

#4590 Re: Terorizam u Parizu!

Post by dale cooper »

Ova nova naslovnica Hebdoa mi je na neki način i dirljiva. Naravno zbog samog prikazivanja poslanika će je
opet nazvati provokativnom, ali riječi "sve je oprošteno", "ja sam čarli" i suza na licu poslanika je više
kao neki izraz žalosti nego provokacija. Iako sam siguran da će satiristi magazina u budućnosti
ponovo biti žestoki prema svima, u ovom momentu mi je ovo nekako baš prigodna poruka.

Hahaha, čitam koje su još crteže razmatrali za naslovnicu i jedna od njih je prikazivala
teroriste kako dolaze na vrata raja i traže svojih 70 djevica samo da bi ih gore odjebali i
rekli "oni su sa timom Čarli, gubitnici". :lol: :mrgreen:
iceman2010

#4591 Re: Terorizam u Parizu!

Post by iceman2010 »

Hajvan

#4592 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Hajvan »

Kažu danas dan tišine… a-ha:

victory

#4593 Re: Terorizam u Parizu!

Post by victory »

nosara wrote:
victory wrote:Sada ce teoreticari zavjetrine i prdimahovine poreci i ovo priznanje iz centrale kalifatica!

Ko je ono stvorio tu alkajdu, ne mogu se sjetit...? Ko je naoruzavao i finansirao...? Znao sam, ali sam zaboravio... :roll:
Odmah se vidi ko se osjeca prozvanim! :-)

Sto li? Ali kada si se vec sam prepoznao da ti odgovorim.

Ti si se na ovoj temi upinjao da iskonstruises ko zna kakve zavjerenicke scenarije kada je u pitanju ovaj konkretni teroristicki cin u Parizu.
Sada nastojis da relativiziras cinjenicu da ti se raspala teorija o iskonstruisanom zlocinu neznamkojihbjelosvjetskihzavjerenickihfaktora inicirajuci novu-staru, u sustini, dobro ofucanu pricu o istoriji alkaide.

http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Qaeda
Sto se tice alkaide wikipedia ti moze pruziti neke odgovore, da se previse ne mucis po nekim drugim referentnim adresama. One su po tebi ionako sve u zavjerenickoj cionistickoamerickofrancuskoblablabla sluzbi.

Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.
Last edited by victory on 14/01/2015 12:25, edited 1 time in total.
victory

#4594 Re: Terorizam u Parizu!

Post by victory »

--
uglavnomja

#4595 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

a dje pise da se voditelji moraju zaposljavati po boji koze? nije to po kljucu kao u bosni, gdje cak i nepismeni ljudi sa govornom manom, koji slabo znaju nas jezik mogu biti voditelji, novinari, portparoli

a iskreno, ne vjerujem bas u to. predugo traje useljavanje, ima ih previse, imaju svoje medije, vec je rodjena n-ta generacija, mijesai brakovi blabla.

uostalom sta znaci crnac? sve zemlje magreba se protezu od mediterana prema sahari, sto znaci da jedan marokanac moze imati boju koze izmedju skroz bijele i skroz crne. i ti si izabrao juzne marokance kao primjer, dok ovi sjeverni mogu biti voditelji :-)

cuj polozaj crnaca u francuskoj :lol: :lol: afroamericki francuzi, kakvi crni crnci.

ugrozeniiiii :izet:
nosara

#4596 Re: Terorizam u Parizu!

Post by nosara »

victory wrote: Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.
Da nije stvorena, ne bi se ni uhljebila, niti bi regrutovala blablabla...

Uvijek se osjecam pozvanim i prozvanim kad je ugrozeno sirenje istine... Takav sam, istinoljubiv i radoznao... :D
uglavnomja

#4597 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

nosara wrote:
victory wrote: Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.

Uvijek se osjecam pozvanim i prozvanim kad je ugrozeno sirenje istine... Takav sam, istinoljubiv i radoznao... :D

logika :roll: ... oni su je STVORILI ... nije to kuca da je "stvoris".

qrac bi stvorili da nije supljih glava, primitivnih i zeljnih tudje krvi.
nosara

#4598 Re: Terorizam u Parizu!

Post by nosara »

uglavnomja wrote:
nosara wrote:

logika :roll: ... oni su je STVORILI ... nije to kuca da je "stvoris".

qrac bi stvorili da nije supljih glava, primitivnih i zeljnih tudje krvi.
Nisi u toku...
victory

#4599 Re: Terorizam u Parizu!

Post by victory »

Nisi u toku...
Ko nosi utoku? :run:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4600 Re: Terorizam u Parizu!

Post by _BataZiv_0809 »

cyprus wrote:
Dzontra Volta wrote:http://bosnjaci.agency/kako-je-charlie- ... g.comments

"KAKO JE CHARLIE HEBDO ISMIJAVAO GENOCID U BIH" naslov nema veze sa nastavnkom teksta i bas mu je suprotan... i raja se lozi i objavljiva ovo po fb te im sluzi kao argument... :-)
Još jedan dokaz o tome koliko su nacionalisti u prosjeku inteligentna bića...
Ja debila, ne znaju ni c/p :izet:
Post Reply