Terorizam u Parizu!
- Danguba
#4576 Re: Terorizam u Parizu!
vrijeme da se javi i ekipa sa posla. 
-
groove
#4577 Re: Terorizam u Parizu!

kao da se dijele gratis slatkisi
-
nocnaptica986
#4578 Re: Terorizam u Parizu!
ma ja,provalio si ihAli_G wrote:Bio je jedan dokumentarac o polozaju crnaca u Francuskoj. Ta divna republika je tek 2000 i neke cini mi se dobila prvog voditelja crne boje koze. O emisijama u kojima su sikanirani svi oni koji kazu nesto protiv izraelske agresije je suvisno i pricati. Ovi idioti sto su pobili novinare nemaju opravdanja, al ni Francuzi nisu ti koji imaju nekome da drze pridike o demokratiji, slobodi govora i slicnom.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4579 Re: Terorizam u Parizu!
Izmedju evropske demokratije i ove koju nude vjerski fanatici IDIL-a, Alkaide i slicnih ZOO organizacija je nesto sto je jednostavno neuporedivo normalnom ljudskom umu u XXI vijeku.Ali_G wrote:Bio je jedan dokumentarac o polozaju crnaca u Francuskoj. Ta divna republika je tek 2000 i neke cini mi se dobila prvog voditelja crne boje koze. O emisijama u kojima su sikanirani svi oni koji kazu nesto protiv izraelske agresije je suvisno i pricati. Ovi idioti sto su pobili novinare nemaju opravdanja, al ni Francuzi nisu ti koji imaju nekome da drze pridike o demokratiji, slobodi govora i slicnom.
- victory
#4580 Re: Terorizam u Parizu!
Sada ce teoreticari zavjetrine i prdimahovine poreci i ovo priznanje iz centrale kalifatica!
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/al-ka ... /150114042
- nosara
#4581 Re: Terorizam u Parizu!
Ko je ono stvorio tu alkajdu, ne mogu se sjetit...? Ko je naoruzavao i finansirao...? Znao sam, ali sam zaboravio...victory wrote:Sada ce teoreticari zavjetrine i prdimahovine poreci i ovo priznanje iz centrale kalifatica!
- It_is_a_Leclerc
#4582 Re: Terorizam u Parizu!
Tačno tako.Dzontra Volta wrote:Evo i top komentara na klixovoj nekoj objavi ".cafirska posla ,atentat je izmisljen da spasi novine koje su imale manje prodje nego dnevni avaz u bih a sad odjedno 3 miliona sa 60000 pustite njihovu propagandu"..madner wrote:Ovaj je jos pametniji, urednici su zrtvovali svoje zivote za popularnost.
Bas smo debili i nije ni cudo sto smo u govnima...
Inače, danas je u Siriji poginuo nekakav Suad Šabić, iz Vrnograča kod Velike Kladuše. Iz istog sela u kojem je lokalni imam više puta prebijan od, kako ono napisoše ovdje vječni relativizatori, "većeg dijela selefijskog pokreta koji je miroljubiv".
-
Comaneci
#4583 Re: Terorizam u Parizu!
Necemo, jer to za nas nije (kao za vas) sporedna stvar nego sustinazanemarite sva prava i slobode ili sta vec.
-
Comaneci
#4584 Re: Terorizam u Parizu!
"Vjerovanje u Allaha odrzava citav svemir i siri pozitivnu energiju kroz cijeli svemir"insomnia78 wrote:
I sta kazete, nije tacna ona studija o koeficjentu inteligencije kod bosanaca'
hahahahahahahhahaha
-
iceman2010
-
AmirBaa
#4586 Re: Terorizam u Parizu!
Po vama ispade francuska vukojebina za siriju i slicne istocne drzavne, kao i za bosnu po vama. Svi se nesto digli jer vam francuska smeta a ovdje nam vlast jebe sve po spisku vec 20 godina i niko ni habera, ovdje je super ali hajmo pljuvati po francuzima, njima je gore garant. Joj nakaradnog naroda

-
sumirprimus
#4587 Re: Terorizam u Parizu!
reko novinar analiticar..novinar!analiticar!iceman2010 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/muhammed ... /150114007
svasta i ova zemlja trpi,pored tolike nepravde...
-
jastuk1
#4588 Re: Terorizam u Parizu!
Pogledaj se u ogledalo pa nam javi.insomnia78 wrote: I sta kazete, nije tacna ona studija o koeficjentu inteligencije kod bosanaca'
- It_is_a_Leclerc
#4589 Re: Terorizam u Parizu!
Pa to je isto kad su dvojica selefijsko-vehabijskih terorista, tzv. "Bilal" Bosnić i Nusret Imamović, organizovali konferenciju "Pogubnost demokratije, ljepote šerijata" i na taj način dokazali da je demokratija blistavi sistem u kojem svako, pa i dva nepismena goveda kakva jesu ova dvojica dojučerašnjih komunjara, mogu reći šta misle. Dok bi u njihovom šerijatu za pomisao na pogubnost šerijata letjela glava.
Sa nepismenim selefijama i njihovim advokatima je uistinu teško razgovarati. Kako ono kaže Kur'an - "I kad im se kaže Zašto nered na Zemlji stvarate, oni kažu - Mi uistinu samo red uspostavljamo".
Sa nepismenim selefijama i njihovim advokatima je uistinu teško razgovarati. Kako ono kaže Kur'an - "I kad im se kaže Zašto nered na Zemlji stvarate, oni kažu - Mi uistinu samo red uspostavljamo".
- dale cooper
#4590 Re: Terorizam u Parizu!
Ova nova naslovnica Hebdoa mi je na neki način i dirljiva. Naravno zbog samog prikazivanja poslanika će je
opet nazvati provokativnom, ali riječi "sve je oprošteno", "ja sam čarli" i suza na licu poslanika je više
kao neki izraz žalosti nego provokacija. Iako sam siguran da će satiristi magazina u budućnosti
ponovo biti žestoki prema svima, u ovom momentu mi je ovo nekako baš prigodna poruka.
Hahaha, čitam koje su još crteže razmatrali za naslovnicu i jedna od njih je prikazivala
teroriste kako dolaze na vrata raja i traže svojih 70 djevica samo da bi ih gore odjebali i
rekli "oni su sa timom Čarli, gubitnici".

opet nazvati provokativnom, ali riječi "sve je oprošteno", "ja sam čarli" i suza na licu poslanika je više
kao neki izraz žalosti nego provokacija. Iako sam siguran da će satiristi magazina u budućnosti
ponovo biti žestoki prema svima, u ovom momentu mi je ovo nekako baš prigodna poruka.
Hahaha, čitam koje su još crteže razmatrali za naslovnicu i jedna od njih je prikazivala
teroriste kako dolaze na vrata raja i traže svojih 70 djevica samo da bi ih gore odjebali i
rekli "oni su sa timom Čarli, gubitnici".
-
iceman2010
- Hajvan
#4592 Re: Terorizam u Parizu!
Kažu danas dan tišine… a-ha:
- victory
#4593 Re: Terorizam u Parizu!
Odmah se vidi ko se osjeca prozvanim!nosara wrote:Ko je ono stvorio tu alkajdu, ne mogu se sjetit...? Ko je naoruzavao i finansirao...? Znao sam, ali sam zaboravio...victory wrote:Sada ce teoreticari zavjetrine i prdimahovine poreci i ovo priznanje iz centrale kalifatica!
Sto li? Ali kada si se vec sam prepoznao da ti odgovorim.
Ti si se na ovoj temi upinjao da iskonstruises ko zna kakve zavjerenicke scenarije kada je u pitanju ovaj konkretni teroristicki cin u Parizu.
Sada nastojis da relativiziras cinjenicu da ti se raspala teorija o iskonstruisanom zlocinu neznamkojihbjelosvjetskihzavjerenickihfaktora inicirajuci novu-staru, u sustini, dobro ofucanu pricu o istoriji alkaide.
http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Qaeda
Sto se tice alkaide wikipedia ti moze pruziti neke odgovore, da se previse ne mucis po nekim drugim referentnim adresama. One su po tebi ionako sve u zavjerenickoj cionistickoamerickofrancuskoblablabla sluzbi.
Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.
Last edited by victory on 14/01/2015 12:25, edited 1 time in total.
- victory
- uglavnomja
#4595 Re: Terorizam u Parizu!
Ali_G wrote:Bio je jedan dokumentarac o polozaju crnaca u Francuskoj. Ta divna republika je tek 2000 i neke cini mi se dobila prvog voditelja crne boje koze. O emisijama u kojima su sikanirani svi oni koji kazu nesto protiv izraelske agresije je suvisno i pricati. Ovi idioti sto su pobili novinare nemaju opravdanja, al ni Francuzi nisu ti koji imaju nekome da drze pridike o demokratiji, slobodi govora i slicnom.
a dje pise da se voditelji moraju zaposljavati po boji koze? nije to po kljucu kao u bosni, gdje cak i nepismeni ljudi sa govornom manom, koji slabo znaju nas jezik mogu biti voditelji, novinari, portparoli
a iskreno, ne vjerujem bas u to. predugo traje useljavanje, ima ih previse, imaju svoje medije, vec je rodjena n-ta generacija, mijesai brakovi blabla.
uostalom sta znaci crnac? sve zemlje magreba se protezu od mediterana prema sahari, sto znaci da jedan marokanac moze imati boju koze izmedju skroz bijele i skroz crne. i ti si izabrao juzne marokance kao primjer, dok ovi sjeverni mogu biti voditelji
cuj polozaj crnaca u francuskoj
ugrozeniiiii
- nosara
#4596 Re: Terorizam u Parizu!
Da nije stvorena, ne bi se ni uhljebila, niti bi regrutovala blablabla...victory wrote: Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.
Uvijek se osjecam pozvanim i prozvanim kad je ugrozeno sirenje istine... Takav sam, istinoljubiv i radoznao...
- uglavnomja
#4597 Re: Terorizam u Parizu!
nosara wrote:Da nije stvorena, ne bi se ni uhljebila, niti bi regrutovala blablabla...victory wrote: Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.
Uvijek se osjecam pozvanim i prozvanim kad je ugrozeno sirenje istine... Takav sam, istinoljubiv i radoznao...
logika
qrac bi stvorili da nije supljih glava, primitivnih i zeljnih tudje krvi.
- nosara
#4598 Re: Terorizam u Parizu!
Nisi u toku...uglavnomja wrote:nosara wrote:Da nije stvorena, ne bi se ni uhljebila, niti bi regrutovala blablabla...victory wrote: Ko god da je stvorio Alkaidu ona se fino uhljebila, tamo gdje se uhljebila. Razlog dobrog uhljebljenja jeste silno relativiziranje mnostva zlocina koje je do sada ova zlocinacka organizacija pocinila. Regrutovanje novih clanova se bazira na umnozavanju i sirenju zavjerenickih teorija koje se, svjesno ili u neznanju, odasilju drustvenim mrezama.
logika... oni su je STVORILI ... nije to kuca da je "stvoris".
qrac bi stvorili da nije supljih glava, primitivnih i zeljnih tudje krvi.
- victory
#4599 Re: Terorizam u Parizu!
Ko nosi utoku?Nisi u toku...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4600 Re: Terorizam u Parizu!
Ja debila, ne znaju ni c/pcyprus wrote:Još jedan dokaz o tome koliko su nacionalisti u prosjeku inteligentna bića...Dzontra Volta wrote:http://bosnjaci.agency/kako-je-charlie- ... g.comments
"KAKO JE CHARLIE HEBDO ISMIJAVAO GENOCID U BIH" naslov nema veze sa nastavnkom teksta i bas mu je suprotan... i raja se lozi i objavljiva ovo po fb te im sluzi kao argument...