Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Herr Flick

#3601 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Herr Flick »

Vijesti Ummeta su opet ukinuli na fb a nikad vise nisu imali fanova,negdje oko 20 hiljada,sad valja opet ispocetka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Avetinho

#3602 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Avetinho »

Herr Flick wrote:Vijesti Ummeta su opet ukinuli na fb a nikad vise nisu imali fanova,negdje oko 20 hiljada,sad valja opet ispocetka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vazno je da su fasisti zivi i da ih ima okolo.
VjecitiStudent

#3603 Re: Terorizam u Parizu!

Post by VjecitiStudent »

Za svu 'false flag' bagru
The family of a Muslim police officer killed in the Charlie Hebdo shooting in Paris has urged people not to carry out retaliation attacks. Malek Merabet, the brother of Ahmed Merabet, says attacks on religious buildings and shops will not bring back the dead. He praises his brother as a family man who cared for their mother after their father died
http://www.theguardian.com/world/video/ ... abet-video
insomnia78

#3604 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

VjecitiStudent wrote:Za svu 'false flag' bagru
The family of a Muslim police officer killed in the Charlie Hebdo shooting in Paris has urged people not to carry out retaliation attacks. Malek Merabet, the brother of Ahmed Merabet, says attacks on religious buildings and shops will not bring back the dead. He praises his brother as a family man who cared for their mother after their father died
Ma jok, rekli ruski strucnjaci da je namjesteno
Ccc
hazbi

#3605 Re: Terorizam u Parizu!

Post by hazbi »

vrlo glupavo -objaviti sliku sa imenom ovog heroja....
Avetinho

#3606 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Avetinho »

insomnia78 wrote:
VjecitiStudent wrote:Za svu 'false flag' bagru
Ma jok, rekli ruski strucnjaci da je namjesteno
Ccc
Valjda se zato klavikulice, cele, nosarice i ostali idioti ne javljaju na ovoj temi. Jebo civilizaciju.
5 0 5

#3607 Re: Terorizam u Parizu!

Post by 5 0 5 »

nigor wrote:
Unitedforever wrote:Tačnije, perfektno opisuje nerazumjevanje mnogih slobode govora i izražavanja
O tome kako Europljani vide i razumiju slobodu govora i koliko su licemjerni u tome, najbolje govori i ovo:

Image

Radi se o sljedećem, Partizan je kažnjen zbog ovoga transparenta, riječ je o tome da su grobari ovim benignim transparentom, kao što to svi navijači rade, uputili prozivku protivničkoj navijačkoj skupini koji sami sebe nazivaju židovi, kao što grobari sami sebe nazivaju grobari, tj. to im je ime, kao što je ovima ime židovi, sami sebe tako zovu, ili željinim navijačima što je ime manijaci kako sami sebe zovu.

Drugim riječima, navijači Tottenhama su se zaštitili od prozivanja tako što su se nazvali židovi i niko ih ne smije prozivati.
Ja sada pitam, da neko napravi transparent "only maniacs and pussies" ili da su navijači Tottenhama napravili transparent "only grobar and pussies" da li bi UEFA kaznila klub čiji su navijači napravili taj transparent :roll:
sta mislis, hoce li kazniti ove? (navijaci bastia-e veceras protiv psg-a)

Image
insomnia78

#3608 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

VjecitiStudent wrote:
Avetinho wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:Lassana Bathily, musliman iz Malija, spasio je šest osoba tokom jučerašnje talačke krize u supermarketu u Porte de Vincennesu u Parizu tako što ih je sakrio od napadača u podrumu zgrade u kojoj se odvijala talačka kriza, prenosi Anadolu Agency (AA).

Francuski mediji ovog 24-godišnjeg mladića porijeklom iz Malija proglasile su herojem talačke krize, kada su četiri osobe ubijene u petak kada je naoružani napadač Amedy Coulibaly uzeo nekoliko talaca u supermarketu u Parizu.

Kako pišu francuski mediji, broj stradalih bi bio veći da Bathily, koji je uposlenik supermarketa, nije brzo djelovao i pokazao put do podruma za nekoliko osoba koje su na kraju preživjele talačku krizu.

Bathily je za francusku televiziju "BFMTV" rekao kako se sve dešavalo vrlo brzo napominjući da je u jednom momentu, kada je napadač ušao u supermarket, u kojem se nalazilo oko 15 kupaca, nastala strašna panika.

"Kada su ljudi počeli bježati prema podrumu ja sam im otvorio vrata od velikog zamrzivača gdje su se sakrili. Rekao sam im da ostanu mirni", kazao je on.

Dodao je kako je ugasio frižider i svjetla da naoružani napadač ne bi mogao pronaći osobe koje je sakrio.

Ispričao je da su kasnije policajci upali u taj dio zgrade nakon čega su zajedno otvorili frižider iz kojeg su izišle spomenute osobe.
Ako je istina, lik je heroj.
Priča je istinita
http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... ho-4955575

Barem toliko dugo dok ne ulete saff, ummet i ostali, pojačani Rusima i Le Penom, sa vriskom "false flag', 'false flag', "false flag', 'false flag', ...
Image to je taj decko
Red je da se i njegova slika nadje ovdje
VCorp

#3609 Re: Terorizam u Parizu!

Post by VCorp »

alanx wrote:Za ateiste i ove nemuslimane:

I onda se cudis sto dizu buku na sve muslimane u svijetu a ne samo na ekstreme. Umjesto da si sta pametno napisao ti prijetis ljudima sa stvarima tipa kazne od Allaha a većinu nas nerelegioznih a i onih drugih vjera za to bas zaboli dupe.

:izet: Ovo je mozda u tvom svijetu klanjanje ali u mom je odavno nešto drugo :lol:
Baltazar_khan

#3610 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Baltazar_khan »

Avetinho wrote:
Herr Flick wrote:Vijesti Ummeta su opet ukinuli na fb a nikad vise nisu imali fanova,negdje oko 20 hiljada,sad valja opet ispocetka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vazno je da su fasisti zivi i da ih ima okolo.
evo imaju novi profil

https://www.facebook.com/vijestiummeta5/timeline
VCorp

#3611 Re: Terorizam u Parizu!

Post by VCorp »

5 0 5 wrote:
nigor wrote:
Unitedforever wrote:Tačnije, perfektno opisuje nerazumjevanje mnogih slobode govora i izražavanja
O tome kako Europljani vide i razumiju slobodu govora i koliko su licemjerni u tome, najbolje govori i ovo:

Image

Radi se o sljedećem, Partizan je kažnjen zbog ovoga transparenta, riječ je o tome da su grobari ovim benignim transparentom, kao što to svi navijači rade, uputili prozivku protivničkoj navijačkoj skupini koji sami sebe nazivaju židovi, kao što grobari sami sebe nazivaju grobari, tj. to im je ime, kao što je ovima ime židovi, sami sebe tako zovu, ili željinim navijačima što je ime manijaci kako sami sebe zovu.

Drugim riječima, navijači Tottenhama su se zaštitili od prozivanja tako što su se nazvali židovi i niko ih ne smije prozivati.
Ja sada pitam, da neko napravi transparent "only maniacs and pussies" ili da su navijači Tottenhama napravili transparent "only grobar and pussies" da li bi UEFA kaznila klub čiji su navijači napravili taj transparent :roll:
sta mislis, hoce li kazniti ove? (navijaci bastia-e veceras protiv psg-a)

Image

To je istina, Qatar finansira razne islamisticko - teroristicke organizacije. Par drzava je odustalo sad od SP u rukometu jer nisu htjeli zbog protesta ici tamo.
Grover

#3613 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Grover »

Image
Avetinho

#3614 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Avetinho »

Grover wrote:Image
Jeste stvarno budalina teska.

Zaboravio si nalijepiti Ratkovu fotografiju iz "dobrih" dana.
groove

#3615 Re: Terorizam u Parizu!

Post by groove »

insomnia78 wrote: Image to je taj decko
isti samuel eto
insomnia78

#3616 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

VCorp wrote:To je istina, Qatar finansira razne islamisticko - teroristicke organizacije. Par drzava je odustalo sad od SP u rukometu jer nisu htjeli zbog protesta ici tamo.
Smjesno je sto od citave francuske bas korzikanci ukazuju na to
Pa kod njih jos uvijek postoje teroristicki napadi, prije par mjeseci su imali dvostruki napad bombama na policijske stanice
Šunj

#3617 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Šunj »

https://www.facebook.com/vijesti.ummeta.1
Sorry, this page isn't available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.
Go back to the previous page · Go to the Facebook homepage · Visit the Help Center
Image
Blokirano!
Baltazar_khan

#3618 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Baltazar_khan »

groove wrote:
isti samuel eto
kad su eliminisali onog u kosher radnji neko napisao na youtube prenosu sky news-a RIP Matuidi :lol:
iceman2010

#3619 Re: Terorizam u Parizu!

Post by iceman2010 »

piupiu wrote:
Postujes, al’ jedes kravu, ne? I niko te jos nije ubio zbog toga. Treba ovdje malo obrnuti tu pricu o toleranciji i slobodi govora - totalitarizam je kad ti je zabranjeno da mislis ono sto mislis, a ako hoces nesto tamo svoje da mislis … e, ondaaaa ... Dakle, svevlast jedne opcije, ideje, itd … Islam nije ‘izam’, islam je islam, i kao vjerovanje odredjenog broja ljudi, ali ne svih ljudi, on mora prepoznati gdje su zavsavaju granice njegovog sistema vjerovanja, a gdje pocinju slobode nekog drugog sistema vjerovanja. Ako je nekome Poslanik samo istorijska licnost ili satiricka metafora, onda je to u tom svijetu jednostavno tako jer u tom tamo svijetu - to nije provokacija, vec slobodna rijec o nekom fenomenu. Vrlo jednostavno.
O pa jel moguce da niko od vas ne konta? Jedem kravu jer je to dio mog nacina zivota, kulture, vjere. Ne jedem kravu da uvrijedim hindusa. Kontas? Isto tako hindus ne velica hajvana da bi uvrijedio mene vec zato sto je to dio njegove tradicije, vjere, nacina zivota..... Ovaj crta karikature da bi uvrijedio! Kontas? Njegovo crtanje nema drugu svrhu. Mozda jos neku prizemnu poput povecanja tiraza i zarade. Primjetis li razliku ili da crtam karikaturu? :D
mali_balon

#3620 Re: Terorizam u Parizu!

Post by mali_balon »

Vidi mu se na faci da je CIIIN igrac koji prosao mosadovu obuku i bio "spavac" DGSE-a
It_is_a_Leclerc

#3621 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Iskreno divljenje prema ovom momku !
Umjesto da ga ovi nazovi muslimani koji produciraju ove kretenske teorije zavjere reklamiraju gdje god mogu i time pokažu kako su zapravo pravi muslimani nesebični, dobri i pošteni ljudi, i time pomognu u otklanjanju stigmatizacije francuskih muslimana, mi ovdje imamo nekakve gluposti, o ličnoj karti, mossadu i cia-i.
Pjanic15

#3622 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Pjanic15 »

Šunj wrote:https://www.facebook.com/vijesti.ummeta.1
Sorry, this page isn't available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.
Go back to the previous page · Go to the Facebook homepage · Visit the Help Center
Image
Blokirano!
Ako se opet pojavi samo nek raja što više reporta:

Image
em11r

#3623 Re: Terorizam u Parizu!

Post by em11r »

Vazimo danonoćno, cmizdrimo i pizdimo što svi srbi na svijetu neće da javno priznaju da su genocidan narod, a nećemo da priznamo da u našim redovima ima mnogih kojih se trebamo stidjeti, mnogih koji su uprljali ruke krvlju, mnogih koji su zločinci.

Davno je rečeno, što ne znači da je i ispravno, nama naše i govno miriše.
Baltazar_khan

#3624 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Baltazar_khan »

Pjanic15 wrote: Image
https://www.facebook.com/vijestiummeta5

nego pjaniću kakav ti to grb viri na tom print screenu :skoljka:
VjecitiStudent

#3625 Re: Terorizam u Parizu!

Post by VjecitiStudent »

Baltazar_khan wrote:
Pjanic15 wrote: Image
https://www.facebook.com/vijestiummeta5