Terorizam u Parizu!
- exliberal-ex
#2476 Re: Terorizam u Parizu!
da se sam pobijem
dvije izjave sa dugacke liste
http://www.rawstory.com/rs/2015/01/46-e ... m-to-find/
10. Dalil Boubakeur, imam at the mosque of Paris: “This is a thunderous declaration of war. The times have changed. We’re entering a new phase of this confrontation… we are horrified by the brutality and the savagery.”
11. Hassen Chalghoumi, imam of the Drancy mosque in Paris’s Seine-Saint-Denis suburb: “These are criminals, barbarians. They have sold their soul to hell. This is not freedom. This is not Islam and I hope the French will come out united at the end of this.”
dvije izjave sa dugacke liste
http://www.rawstory.com/rs/2015/01/46-e ... m-to-find/
10. Dalil Boubakeur, imam at the mosque of Paris: “This is a thunderous declaration of war. The times have changed. We’re entering a new phase of this confrontation… we are horrified by the brutality and the savagery.”
11. Hassen Chalghoumi, imam of the Drancy mosque in Paris’s Seine-Saint-Denis suburb: “These are criminals, barbarians. They have sold their soul to hell. This is not freedom. This is not Islam and I hope the French will come out united at the end of this.”
- luckylaka
#2477 Re: Terorizam u Parizu!
Capajebo wrote:Nista, sace Leclerc da progoni ostatak terorista. Francuzi su 2 sredili, ostalo ce onsha_ba wrote:sta cemo sad?
- em11r
#2478 Re: Terorizam u Parizu!
I opet se belosvetska krvolocna javnost obrucila na goloruku srpsku nejac koja vekovima bije bitke za svoja vekovna ognjista. Opet su krvozedni belosvetski placenici napali na ovaj miroljubivi narod koji godinama dokazuje i pokazuje svoju zelju za suzivotom u miru i blagostanju sa ostalim narodima i narodnostima. Izetbegovicevi dzihadisti potpomognuti svetskim NATO bandama opet proljevaju neduznu srpsku krv.
Ovako je 90-ih zvucao Risto Djogo.
A veoma slicno ako ne i isto i mi BALIJE zvucimo ovih dana.
Nevjerovatno je da neko akte terorizma poredi sa ratnim dogadjanjima u BiH.
- SmokingMan
#2479 Re: Terorizam u Parizu!
Na poslijetku ipak neće biti suđnenja,šteta...
- red evil
#2480 Re: Terorizam u Parizu!
Barem su nam ubili dosadu u ova 2-3 dana.sha_ba wrote:sta cemo sad?
-
jefferson
#2482 Re: Terorizam u Parizu!
Onos to sam ja govorio godinama. Kada ovi sto se ne sjecaju rata i principa slobode i zbog cega se rat uopste desio, pocnu jahati ovu drzavu, tu negdje ce sve otici u pm.em11r wrote:I opet se belosvetska krvolocna javnost obrucila na goloruku srpsku nejac koja vekovima bije bitke za svoja vekovna ognjista. Opet su krvozedni belosvetski placenici napali na ovaj miroljubivi narod koji godinama dokazuje i pokazuje svoju zelju za suzivotom u miru i blagostanju sa ostalim narodima i narodnostima. Izetbegovicevi dzihadisti potpomognuti svetskim NATO bandama opet proljevaju neduznu srpsku krv.
-
Unitedforever
#2483 Re: Terorizam u Parizu!
Ubili su dvojicu, sad dolaze dvjesto dvojica. Općit' će vam s majkom.
- BHCluster
#2484 Re: Terorizam u Parizu!
Sa teroristima nema pregovaranja.
- It_is_a_Leclerc
#2485 Re: Terorizam u Parizu!
Pozdrav !Kllikker wrote:dok se ne pojavi neka nova ekipa islamskih terorista, neka ostatak klix-forum ekipe uživa u ubijanjima muslimana diljem svijeta...i neka se ismijava sa svime što je muslimanima sveto
do novih sličnih dešavanja, srdačan pozdrav
- Idemedosumom
#2486 Re: Terorizam u Parizu!
Eto ga, budale ubijene, novinari osvećeni. Sreća pa im je ostala lična u autu, inače bi ovaj cirkus možda i duže trajao.
Eh sada nam ostaje sloboda govora, i paljenje džamija.
Eh sada nam ostaje sloboda govora, i paljenje džamija.
-
5 0 5
#2487 Re: Terorizam u Parizu!
vidim da ti skupljas poene na prosutoj muslimanskoj krvi.Kllikker wrote:dok se ne pojavi neka nova ekipa islamskih terorista, neka ostatak klix-forum ekipe uživa u ubijanjima muslimana diljem svijeta...i neka se ismijava sa svime što je muslimanima sveto
do novih sličnih dešavanja, srdačan pozdrav
- AleksoMKD
#2488 Re: Terorizam u Parizu!
Nemoguce je doneti takav zakon bez zabrane religija uzimajuci u obzir da sve one vredjaju sve druge religije.Idemedosumom wrote:
Kamo sreće da je zakonom zabranjeno vrijeđanje religije (kao što je to slučaj s holokaustom), jer onda vjerovatno do ovoga ne bi uopšte došlo.
-
VjecitiStudent
#2489 Re: Terorizam u Parizu!
Kladionica i džuma će biti jedini smisao života.jefferson wrote:Onos to sam ja govorio godinama. Kada ovi sto se ne sjecaju rata i principa slobode i zbog cega se rat uopste desio, pocnu jahati ovu drzavu, tu negdje ce sve otici u pm.em11r wrote:I opet se belosvetska krvolocna javnost obrucila na goloruku srpsku nejac koja vekovima bije bitke za svoja vekovna ognjista. Opet su krvozedni belosvetski placenici napali na ovaj miroljubivi narod koji godinama dokazuje i pokazuje svoju zelju za suzivotom u miru i blagostanju sa ostalim narodima i narodnostima. Izetbegovicevi dzihadisti potpomognuti svetskim NATO bandama opet proljevaju neduznu srpsku krv.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#2490 Re: Terorizam u Parizu!
Navodo i pokoji policajac platio glavom. Par ranjenih u oba slucaja. Ode ovo u 3 ljepe.
Last edited by Zviz on 09/01/2015 17:40, edited 1 time in total.
- Point.
#2491 Re: Terorizam u Parizu!
hahahahahahh, da sretne bilala bosnića, ulit'o bi se dozavratluckylaka wrote:To ces proganjati teroriste a dva dana spavas na forumu... Hajde odspavaj bice ovoga jos
Digni guzu pa u Maocu ganjaj prije nego sto ti pokucaju na vratta
Ma jok bolan,, mudonja na forumu,, a u stvarnom zivotu
Heste vi meni face. Isto ko Bosnic. E grdne rane, pregrdne.
- luckylaka
#2492 Re: Terorizam u Parizu!
45000:1jes problem ubitiHouse wrote:Ubijeni! zamisli šoka
-
detroit-mercy
#2493 Re: Terorizam u Parizu!
Vjerovatno sad tebe strasno zaboli kurac sto u nekom dijelu svijeta neko raste pod granatama i tvoju facu da vidi neko dijete koje sada raste pod granatama vjerovatno bi rekolo. Vidi mu face vidi se da je kloc kojeg boli uho za sve.BlueBlood wrote:
Na ovoj slici niko u zivotu nista teze od olovke nije digo. Vidis im po facama da su neki klocevi koje boli uho za sve... Nisu mrvice nikakvog straha osjetili u zivotu... Dok sam svoje djetinjstvo provodio pod granatama njima je to bilo shega sto vidim po ovim crtezima koje su crtali... i sad da se poistovjecujem sa njima ?!!? NE PADA MI NA PAMET !!!
Cuj vidi im se na facama
Jebote, imali ko normalan ovdje
- AcaLukas
#2494 Re: Terorizam u Parizu!
Jos jedan intelektualac se ne slaze s Kavazovicem. Mislim, poslije kritike Nuriza i ovoga sada, mozda je vrijeme da islamofob Kavazovic napusti svoju fotelju?
Pise Prof. Alen Jakupovic

Pise Prof. Alen Jakupovic
Borbu inace vodi iz toplog Berlinskog stana. Osim sto je veliki simpatizer ISIS-a, ponosan je clan RedTube grupe i novopeceni pitar.E da nisu ugasili hilafet nebi se muslimani danas bavili ovim temama kojim se bave. Zato je ponovna uspostava hilafeta prioritet za sve muslimane. Bakijah.

- deer_hunter
#2495 Re: Terorizam u Parizu!
ti si im vodja jel? ocekuj uskoro posjetu, mogao bi i ti put dzehenema, 72 crnca cekaju na tebeUnitedforever wrote:Ubili su dvojicu, sad dolaze dvjesto dvojica. Općit' će vam s majkom.
- BHCluster
#2496 Re: Terorizam u Parizu!
Samo se vi zezajte drugovi iz saniteta to rade po propisu, kad postanes clan ovog foruma prihvatas i pravila foruma niko te ne tjera da postajes clan.PreLetach wrote:De odgovori iskreno,jesil ti 'Rvat ?Chmoljo wrote:Banned user for reason “trolanje”
» Havatar
trajno.
ne šalji mailove i ne moli za povratak.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» hladan.preminger
mjesec
- em11r
#2497 Re: Terorizam u Parizu!
cega je on prof, ne MERE se hljeba najes'AcaLukas wrote:Jos jedan intelektualac se ne slaze s Kavazovicem. Mislim, poslije kritike Nuriza i ovoga sada, mozda je vrijeme da islamofob Kavazovic napusti svoju fotelju?![]()
Pise Prof. Alen JakupovicBorbu inace vodi iz toplog Berlinskog stana. Osim sto je veliki simpatizer ISIS-a, ponosan je clan RedTube grupe i novopeceni pitar.E da nisu ugasili hilafet nebi se muslimani danas bavili ovim temama kojim se bave. Zato je ponovna uspostava hilafeta prioritet za sve muslimane. Bakijah.
- Capajebo
#2498 Re: Terorizam u Parizu!
komentar sa portala

Sigurno su uz sebe imali i rodne listove i diplome iz mekteba
-
Unitedforever
#2499 Re: Terorizam u Parizu!
Hajde evropljanine, dupelizac, idi iznesi olovku, solidariši se.deer_hunter wrote:ti si im vodja jel? ocekuj uskoro posjetu, mogao bi i ti put dzehenema, 72 crnca cekaju na tebeUnitedforever wrote:Ubili su dvojicu, sad dolaze dvjesto dvojica. Općit' će vam s majkom.