Jeste oni su " islamski teroristi" namjerno, a policajac je slucajno bio musliman.[/quote]saibaba wrote:
oni su posli da ubiju novinare, policajac je slucajno bio musliman. logika ti je
upravo
Jeste oni su " islamski teroristi" namjerno, a policajac je slucajno bio musliman.[/quote]saibaba wrote:
oni su posli da ubiju novinare, policajac je slucajno bio musliman. logika ti je
A holokaust je naravno izreziran?Idemedosumom wrote:Pojedinci pokušaju postaviti stvari ovako:
Ili ćeš stati uz francuze, otvoreno ih oplakati i podržati "slobodu govora" (=dakle podržati i karikature poslanika a.s.), u suprotnom si vehabija, kozojeb, ISILovac. U suprotnom podržavaš i bombardovanje škole u Pakistanu kao i napade na imame po BiH.
Nema sredine![]()
Kamo sreće da je zakonom zabranjeno vrijeđanje religije (kao što je to slučaj s holokaustom), jer onda vjerovatno do ovoga ne bi uopšte došlo. Kada zakon određenu skupinu ne štiti, uvijek će se naći budala koja odlučno uzima stvari u svoje ruke i počne dijeliti "pravdu".
Džaba. Nemaju ti ovi relativizatori razumijevanja ni milosti kao ni ove kojima traže opravdanje.hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/charlie- ... /150109110
Ljudi kao ja su prezivjeli rat u BiH i sve moguce nepravde koje je on sa sobom donio.Idemedosumom wrote:@veejay
E razoružao si me, nema šta. A šta će biti kada ljudi poput tebe uzmu puške u svoje ruke? Pa napadnu obližnju džamiju kako bi osvetili francuze? Hoćete li vi biti relevantni? Ili ste to već sada?
Haj zdravo šarli

pola foruma nije na teritoriji pod nadleštvom sipe.tm84 wrote:pola foruma ce na ispitivanje u SIPU zbog podrske teroristima i jezika mrznje...
Hacker group Anonymous says it will avenge #CharlieHebdo attack by shutting down jihadi websites, according to the Telegraph
More sve SIPA dogovoriti sa Dansko/Njemackim SIPA-ma... Kad hoce...5 0 5 wrote:pola foruma nije na teritoriji pod nadleštvom sipe.tm84 wrote:pola foruma ce na ispitivanje u SIPU zbog podrske teroristima i jezika mrznje...
5 0 5 wrote:pola foruma nije na teritoriji pod nadleštvom sipe.tm84 wrote:pola foruma ce na ispitivanje u SIPU zbog podrske teroristima i jezika mrznje...
On je preživio rat i podržava karikature poslanika a.s. Treba naći kakvog režisera da se snimi film, zlatni medo zagarantovan!spinel_ wrote:vjerujes u zakone. jel beha zakone u kojem nakon sto zgazis covjeka, nakon vecere i dorucka bivas na slobodi.. vjeruj i dalje onda.
uglavnomja wrote:Jeste oni su " islamski teroristi" namjerno, a policajac je slucajno bio musliman.saibaba wrote:
Eto prilike, kako da nominiramo vijestiummeta?VjecitiStudent wrote:Hacker group Anonymous says it will avenge #CharlieHebdo attack by shutting down jihadi websites, according to the Telegraph
AcaLukas wrote:Eto prilike, kako da nominiramo vijestiummeta?VjecitiStudent wrote:Hacker group Anonymous says it will avenge #CharlieHebdo attack by shutting down jihadi websites, according to the Telegraph
Da cinjenica je da ima ekstremista I na zapadu ali se protiv njih dizu svi I politicari I vjerski lideru...zar nisu nedavno pogasili svjetla na katedrali u Drezdenu u znak protesta protiv najavljenih demonstracija protiv islama....Velkoski wrote:Nakon jučerašnjeg smrtonosnog napada na redakciju magazina Charlie Hebdo, tokom noći na četvrtak izvedeno je više napada na muslimanske objekte širom Francuske, a oskrnavljena je i jedna džamija u Beču.
U Holandiji, izveden je pokušaj napada na marokansku džamiju.
U Francuskoj, napadnute su dvije džamije u dva različita grada, a bačena je zvučna bomba na treću džamiju u gradu Le Mans.
Evo za one koji su se pitali gdje su to ateistički/kršćanski/budistički ili čiji već ekstremisti.
Nema samo Islam ekstremiste nego svaka ideologija na svijetu i potrebno je sve osuditi. Btw. neko mi jučer na lockanoj temi reče da je religija marginalizirana na zapadu.. Pa čemu onda karikature, ismijavanje, vrijeđanje itd. ako je tako?

Mislim da na onaj idiotluk od stranice ne vrijedi rasipati hakerske snage.It_is_a_Leclerc wrote:AcaLukas wrote: Eto prilike, kako da nominiramo vijestiummeta?
Kao što vidiš, pale se džamije, puca se po redakcijama..exliberal-ex wrote: A sto se tice da je religija marginalizirana na zapadu..jeste I jedan od razloga zasto je marginalizirana je bas zbog ove slobode da mozes da kritikujes religiju I njihova ucenja I tumacenja bez straha da ce neko da pokuca na tvoja vrata u sred noci.
Svakog ubijenog covjeka mi je zao.... ali , nekih vise nekih manje...BlueBlood wrote:
Na ovoj slici niko u zivotu nista teze od olovke nije digo. Vidis im po facama da su neki klocevi koje boli uho za sve... Nisu mrvice nikakvog straha osjetili u zivotu... Dok sam svoje djetinjstvo provodio pod granatama njima je to bilo shega sto vidim po ovim crtezima koje su crtali... i sad da se poistovjecujem sa njima ?!!? NE PADA MI NA PAMET !!!
Od 1058 brojeva, samo su tri naslovnice s Muhamedom. Svakog tjedna branimo ilegalce, među kojima je mnogo muslimana, borimo se protiv rasizma i diskriminacije, zalažemo se za imigrantsko pravo glasa… Osobno sam bio protiv zakona koji zabranjuje nošenje vela. Ali mediji nikad o Charlie Hebdo ne govore u tom kontekstu, koji je uglavnom naklonjen muslimanima.
...
Podupire vas Marine Le Pen. Smeta li vam podrška ekstremne desnice?
Užasno me smeta, posebno zbog nje. Služi se ovom pričom da bi udarala po imigrantima, a ne da bi branila slobodu tiska. Groteskna je. Brani me, a podvrgnula me policijskom ispitivanju jer joj se nije svidjela njena karikatura. Znači, možemo se izrugivati s prorokom, ali ne i s Marine? To je smiješno.
Optužuju vas za dvostruka mjerila, da se više obrušavate na islam nego na ostale religije.
Ponavljam, oni koji to misle ne čitaju Charlie Hebdo. Redovito ismijavamo mane katolika i židova. Prije par godina, za vrijeme polemike o doušniku u Vatikanu, nacrtao sam Papu (koji je za katolike ipak predstavnik ili glasnogovornik Boga na zemlji) kako sodomizira krticu. To nije podiglo toliku graju. Uostalom, ako govorimo statistički, mnogo češće ‘udaramo’ po katolicima nego po muslimanima. A u 1058 brojeva imali smo samo četiri sudska postupka s katoličkim udrugama.
http://pogledaj.to/drugestvari/musliman ... -sokirati/