Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cesto citam komentare na vijestiummeta pa vam mogu postaviti ranking listu njihovi neprijatelja:
1. Siti (Mislim da su prvi jer je Iran jedina prijetna Saudijskoj Arabiji, ali s obzirom da ih nema u BiH idemo automatski na broj 2.)
2. Saffovci (oni ce prvo najebati, iako su i jedni i drugi u pet deka)
3. Muslimani IZ (hodza jedan je vec izboden, Kavazovicu se ozbiljno prijeti)
4. Kjafirski bosnjaci
5. Agnostici i ateisti
Tako su neki ovdje sigurni do daljneg.
tu stranicu sipa treba ukinuti, i treba procesuirati vlasnike stranice. veličaju i podržavaju islamsku državu, odnosno ISIL, veličaju ovaj teroristički akt u parizu na njihovoj facebook stranici skuplja se šljam koji prijeti ljudima koji ne misle kao oni.
It_is_a_Leclerc wrote:Dirljiva hutba prof. Kavazovića pročitana diljem BiH danas. Kakva šamarčina vehabitima i relativizatorima zločina, pljuska od koje se crvene obrazi Saff-ovcima koji su se satrali da nas ubijede kako nije ispravno čestitati blagdan komšiji. Posebno mi se svidjelo citiranje Kur'ana koji proklinje ubice i nasilnike. "I kad im se kaže - Ne pravite nered na Zemlji, oni odgovaraju - Mi samo red uspostavljamo".
Reis Kavazović bi, da u ovoj zemlji postoji kakav orden za promociju suživota, zasigurno dobio jedan.
Ja bi prije rekao da je kritikovao nesposobnost demokratskog sistema da se izbori sa zahtjevima građana i naroda. samo na jednom mjestu je spomenuo napad na redakciju francuskog magazina, a uporedo je spomenuo paljenje dzamija po europi.
prenesi nam text ako imas nemoj narodu šuplje valjat...
It_is_a_Leclerc wrote:Dirljiva hutba prof. Kavazovića pročitana diljem BiH danas. Kakva šamarčina vehabitima i relativizatorima zločina, pljuska od koje se crvene obrazi Saff-ovcima koji su se satrali da nas ubijede kako nije ispravno čestitati blagdan komšiji. Posebno mi se svidjelo citiranje Kur'ana koji proklinje ubice i nasilnike. "I kad im se kaže - Ne pravite nered na Zemlji, oni odgovaraju - Mi samo red uspostavljamo".
Reis Kavazović bi, da u ovoj zemlji postoji kakav orden za promociju suživota, zasigurno dobio jedan.
ovdje govorimo o slobodi govora i pisanja zbog kojeg su novinari nastradali, a u isto vrijeme se pozivaju sipa i francuske agencije da ukidaju web sajtove i hapse ljude koji pisu kojekakva sranja po netu.
Havatar wrote:
To ono kad su mundjosi granatirali Sarajevo tri godine Vi sta zadnji koji imaju pravo da priate o zapadnoj evropi i miroljubivosti.
Ko smo mi pizda ti materina bezobrazna?
Ja sam protjeran iz svoje kuce od strane četničkih bradonja i bio 4 godine pod opsadom i granatama. Djed mi bio u logoru samo zato sto se zvoe Muhamed. Familija ostala bez igdje icega. Sve zapaljeno. I opet se vratili i napravili se nanovo. I nakon toga mi treba neki drugi debil sa bradom uređivati društvo u kojem zivim.
Zato mi nemojte vi pobjegulje auslenderske drzati predavanje o tome kako je bilo u ratu i nakon rata u BiH.
Juce je osudio kjafira Kavazovica, danas kritikuje Cerica. Nas intelektualac Nuriz Mehmedovic koji borbu vodi iz Svicarske.
Intelektualac Nuriz o Kavazovicu:
Ovo je taj koji svaki dan gleda u kuran ovoje taj nevjernik stiti ljude i podrzava koji pljuju po Muhamedu i Kuranu ovo je taj vjernik za pare nisam vjernik kao stosi te ali u svakom slucaju osudujem sve one koji vrjedaju bilo koju vjeru i ismijavaju vjeru i prave od islama i muslimana sve te teroristi te treba pobiti sve muslimane dokle ovo vise da ide ovako ne mrzim nikoga ali nemoze ovo ici vjecno mora biti preokreta prema islamu ako zelimo mir i postovanje medu ljudima ovog svijeta ovi su ljudi sami sebi trazili ovo sto su nasli .
I dok se vi borite za golfove on ulaze u crne felge da pokaze ko je i sta je.
Ja bi prije rekao da je kritikovao nesposobnost demokratskog sistema da se izbori sa zahtjevima građana i naroda. samo na jednom mjestu je spomenuo napad na redakciju francuskog magazina, a uporedo je spomenuo paljenje dzamija po europi.
Nisi slušao, i sad ti svako kriv. Hutba se u cijelom prvom dijelu bavi osudom napada u Francuskoj, ali i napada na džamije što je, izuzmemo li činjenicu da nema ljudskih žrtava, jednako zlo kao i upad u ovu redakciju.
Reis Kavazovic je moralna vertikala i sretan je svaki stanovnik ove drzave jer takav covjek ima priliku da iznese svoje misljenje i sto je jos bitnije da to misljenje svako moze cuti. I ne samo o ovom pitanju ili pitanjima vjere. Taj covjek je hard core intelektualac kakvih malo u Evropi ima.
Nisi slušao, i sad ti svako kriv. Hutba se u cijelom prvom dijelu bavi osudom napada u Francuskoj, ali i napada na džamije što je, izuzmemo li činjenicu da nema ljudskih žrtava, jednako zlo kao i upad u ovu redakciju.
slušao i to pomno, nađi text nek narod vidi da lažeš, spomenute su čak i žrtve smrzavanja dok su balije čekale novu godinu u pijančenju
Last edited by svjedok_007 on 09/01/2015 13:46, edited 1 time in total.
karanana wrote:ovdje govorimo o slobodi govora i pisanja zbog kojeg su novinari nastradali, a u isto vrijeme se pozivaju sipa i francuske agencije da ukidaju web sajtove i hapse ljude koji pisu kojekakva sranja po netu.
Jedno je ismijavanje, drugo su prijetne. Ne crtaju Kavazovica da ga ismijavaju, prijete mu.
svjedok_007 wrote:
slušao i to pomno, nađi text nek narod vidi da lažeš, spomenute su čak i žrtve smrzavanja dok su balije čekale novu godinu u pijančenju
Sto je lose sto musliman hoce da se pomaze siromasnima umjesto da se pijanci? I kakve to veze ima s Francuskom?
Black swan wrote:zašto da se brinemo o SIPI kad samo iznosimo svoje mišljenje i promoviramo slobodu govora i izražavanja
Taman kad počneš prijetiti terorističkim napadom ili pokažeš saznanja koja mogu uputiti da si dio terorističke ćelije, tu si prekršio zakon, a kad se prekrši zakon, sloboda govora je podložna restrikciji.