TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#76 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
odakle vehabije u zvorniku?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#77 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Imam ja da muda mazem maslom.stakasa wrote: Konacno i tvoj zivot dobi smisao. Nekom je gore nego tebi
- Kikibombona
#78 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
I ovo ce odjeknuti i predstavlja antipropagandu za drzavu....prog321 wrote:Ne moze nikako biti gore od pucnjave na US ambasadu.
Ovo cemo vec spinovati.
Ovakva desavanja odgovaraju iskljucivo neprijateljima drzave.
- Drvosjeca iz Dejcica
#79 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
NA FTV vandredne vijesti. 
-
recto-verso
#80 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Zvornički policajci
Tri odjeljenja Prvog voda čini su uglavnom još aktivni zvornički policajci.
Na spisku su: Željko Gajić, Milisav Radovanović, Branislav Filipović, Stevan Vukić, Željko Zekić, Dragan Jovanović, Zoran Cvjetinović, Goran Erić, Jerko Josipović, Milan Kovačević, Vujadin Lukić, Timo Dukić, Jelenko Vasić, Mile Ristić, Rajko S. Ðurić, Aleksa Milanović, Boro Mihajlović, Ljubisav Erić, Mileko Jovanović, Dalibor Milošević, Radenko Nikolić, Mikailo Gavrić, Željko Rajak, Jovo Jeftić, Saša Jović, Aco Vasić, Savo Vidović, Milivoje Marković, Slobodan Obrenović, Žarko Andrić, Boško Todorović, Milisav Ðerić, Dragan Ðurić, Vojo Mijatović, Savo Gusak, Goran Danilović, Sredoje Bojić, Ranko Drašković, Dušan Aćimović, Velibor Stojković, Zoran Aćimović, Dragomir Ašćerić, Zoran Krstić, Rajo Novaković, Rodoljub Vidaković, Željko Erić, Danilo Mirković, Mile Aćimović, Goran Pisić i Dragiša Stojković
Na spisku su: Željko Gajić, Milisav Radovanović, Branislav Filipović, Stevan Vukić, Željko Zekić, Dragan Jovanović, Zoran Cvjetinović, Goran Erić, Jerko Josipović, Milan Kovačević, Vujadin Lukić, Timo Dukić, Jelenko Vasić, Mile Ristić, Rajko S. Ðurić, Aleksa Milanović, Boro Mihajlović, Ljubisav Erić, Mileko Jovanović, Dalibor Milošević, Radenko Nikolić, Mikailo Gavrić, Željko Rajak, Jovo Jeftić, Saša Jović, Aco Vasić, Savo Vidović, Milivoje Marković, Slobodan Obrenović, Žarko Andrić, Boško Todorović, Milisav Ðerić, Dragan Ðurić, Vojo Mijatović, Savo Gusak, Goran Danilović, Sredoje Bojić, Ranko Drašković, Dušan Aćimović, Velibor Stojković, Zoran Aćimović, Dragomir Ašćerić, Zoran Krstić, Rajo Novaković, Rodoljub Vidaković, Željko Erić, Danilo Mirković, Mile Aćimović, Goran Pisić i Dragiša Stojković
-
TheMule
#81 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ovo mi zvuci kao neki personalni biznis izmedju napadaca i policije ili osveta protiv nekog pojedinca.
Nije modus operandi terorista da napadaju policiju, vec nenaoruzane civile
Nije modus operandi terorista da napadaju policiju, vec nenaoruzane civile
- O'zone
- Globalni moderator
#82 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Mozel bez sutanja dok ne objave ko je i sta je debil!?
-
Bodkin
#83 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
ako se ispostavi da je obracun oko medje ili neki aferimi treba zapaliti medije
-
prog321
#84 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Mozemo reci da je Dodik kriv jer je svojim riječima isprovocirao reakciju 
- muha_sa
#85 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ja jutros ziogu a i večeras ćuZviz wrote:muha_sa wrote:
zguzi li se šta
Guzi ti za sebe. Sa drugim rijecima gledaj svoja posla. Zapravo upravi su, zaboli me neka stvar kako je kome u BiH. Sto se mene tice pobitese svi medjusobno, kad ste, manjine ne, ali vecina tako bistri.
- don vito
#86 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Napadač koji je oko 19 časova upao u policijsku stanicu u Zvorniku uzvikujući "Alahu egber", nakon čega je ubio jednog policajca, a dvojcu ranio, je ubijen.muha_sa wrote:ništa novo--jel se zove Muharem, Meho, Hamdo..............................................a ubije nekog odmah je islamski teroristaeuroBASIC wrote:Može li se izmijeniti naziv teme? Definišite pojam "islamista"?! Napad jeste teroristički, ali na osnovu koje informacije se tvrdi da je "islamista" pucao?
- Maharadza
#87 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Dosadili im ovi klixovci "liberalisti" sa šupljom kako samo napadaju jadne Bošnje a ne smiju ništa četaljima i dojučerašnjim koljačima i silovateljima!mk ultra wrote:odakle vehabije u zvorniku?
- bleee_sa
#88 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Tvom babi treba dić' spomenik, Allaham'.Zviz wrote:muha_sa wrote:
zguzi li se šta
Guzi ti za sebe. Sa drugim rijecima gledaj svoja posla. Zapravo upravi su, zaboli me neka stvar kako je kome u BiH. Sto se mene tice pobitese svi medjusobno, kad ste, manjine ne, ali vecina tako bistri.
-
155_mm
#89 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
pa kad je tako koji ces kurac na ovom forumu. pokusavas da lijecis komplekse koje ti tamo na zapadu nabijaju dok im cistis WC-ove.Zviz wrote:muha_sa wrote:
zguzi li se šta
- Alfons Kauders
#90 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
to manje vise sve objasnjava...recto-verso wrote:Zvornički policajci
- Maharadza
#91 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Post prijavljen - nije bolest sve što boli!Zviz wrote:muha_sa wrote:
zguzi li se šta
- stakasa
#92 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
A ko te je pitao imas li para? Ili je to smisao citavog ti forumasenja, da ti se neko divi. Pacenice nenormalni.Zviz wrote:Imam ja da muda mazem maslom.stakasa wrote: Konacno i tvoj zivot dobi smisao. Nekom je gore nego tebi
Sace i hrle
-
prog321
#93 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Nikakav nece biti problem .Kikibombona wrote:I ovo ce odjeknuti i predstavlja antipropagandu za drzavu....prog321 wrote:Ne moze nikako biti gore od pucnjave na US ambasadu.
Ovo cemo vec spinovati.
Ovakva desavanja odgovaraju iskljucivo neprijateljima drzave.
Smirite se. SIPA će reagirati na vehabije.
A Dodo ga moze duvati. Ne moze on nista
- Mali_Vuk
#94 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Tuga.
Narode moj, i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, samo budite pametni.
Više vrijedi jedan ljudski život nego stotinu država.
Narode moj, i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, samo budite pametni.
Više vrijedi jedan ljudski život nego stotinu država.
- don vito
#95 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Fakat bezeze pridaju znacaj ovom dogadjaju,Drvosjeca iz Dejcica wrote:NA FTV vandredne vijesti.
pa napadi na policijske stanice i ubijanje policajaca u stanicama su uobicajeni u normalnim zemljama tipa Irak, Afganistan, Sudan, Pakistan, BiH...
- muha_sa
#96 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
ko vjeruje svemu što procita taj treba PRESTAT CITATdon vito wrote:Napadač koji je oko 19 časova upao u policijsku stanicu u Zvorniku uzvikujući "Alahu egber", nakon čega je ubio jednog policajca, a dvojcu ranio, je ubijen.muha_sa wrote:ništa novo--jel se zove Muharem, Meho, Hamdo..............................................a ubije nekog odmah je islamski teroristaeuroBASIC wrote:Može li se izmijeniti naziv teme? Definišite pojam "islamista"?! Napad jeste teroristički, ali na osnovu koje informacije se tvrdi da je "islamista" pucao?
- Fantassin
#97 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ovo pokazuje samo koliku stetu ta bolesna ideologija nanosi prvenstveno Muslimanima... zalosno je vidjeti kako se ovdje pokusava ovaj cin prikazati kao podmentnut ili isceniran umjesto da se pokusa raditi na problemu tj na iskorijevanju I suzbijanju onih koji sire ovakve ideje.
- O'zone
- Globalni moderator
#98 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Tooooooooooo Muha!! Mene stid mojih godinamuha_sa wrote:Ja jutros ziogu a i večeras ćuZviz wrote:muha_sa wrote:
zguzi li se šta
Guzi ti za sebe. Sa drugim rijecima gledaj svoja posla. Zapravo upravi su, zaboli me neka stvar kako je kome u BiH. Sto se mene tice pobitese svi medjusobno, kad ste, manjine ne, ali vecina tako bistri.nego--poslušaj ti Muhu--idi guzi, mani se rata
-
Juliuscezar
#99 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Evo kaze ovaj Mekić ima li su dojave da se planira neki napad ali nisu imali nikakvu informacije gdje , kako i sta
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#100 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Koje komplekse? Sta mogu da ljecim brate mili na ovom forumu? Daj djete drago idi skoluj se malo. Zaboli mene neka stvar kako je u nekoj drzavi. Ti kao da nisi cuo za komunikacuju putem foruma, a na istom visis, pa zasto onda visis kad nemas pojma na cemu visis.155_mm wrote:pa kad je tako koji ces kurac na ovom forumu. pokusavas da lijecis komplekse koje ti tamo na zapadu nabijaju dok im cistis WC-ove.Zviz wrote:muha_sa wrote:
zguzi li se šta