TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
NoWayOut

#626 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by NoWayOut »

Ridjobrki wrote:
Reset na defaultne postavke 1992.
Restuj sebe brate, sta sam ikome uradio da bi ti ili bilo ko drugi mene liferovo. Radim, postujem zakone BIH, ozenjen, otac dvoje djece, placam poreze, radim u srpskoj firmi, klanjam pet vakata, nosim bradu.
Sta ti smeta? Ne smatram se vehabijom, nego talvi kao ti i slicni tebi me smatraju, a zbog budala kao oks, mevlid, bosnic ti bi mene liferovo...
Walther

#627 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Lepi_Lukic wrote:Nema sa terorizmom !? :-)
Blago nama sa takvim kfalifikacijama i pamecu ...
Ubio jednog a ranio teze dva policajca nije terozrizam ??? nego sta je po tebi ??
Uzvikivanje Allah je najveci je tek tako izgovorio onako usput, sa takvom pamecu BIH ce jos mnogo mnogo vecih problema da ima, prvenstveno sto se ne priznavaju postojanja terorizma, i teroristickih aktivnosti u BIH.
Nema... Zasad nema bas nikakve veze sa hebenim terorizmom. Moze biti u vezi sa ratom (onda je to samo ubistvu), mozda je neko nekome hebo zenu, mozda asu zaratili zbog igre klikera, mozda je Bog zna sta.... Inace to kvalifikovati po tome sta je neko uzivikivao je van svaki pameti...

Polako sa govnanjem o terorizmom dok nema dokaza da je to terorizam.
channel10

#628 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by channel10 »

Sta kaze fahraon,da prestane mentorstvo iz Sarajeva :izet: :-)

Sta li sad kontaju biraci i clanovi mu stranke? Ako uopste kontaju...
@mba

#629 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

hrasno38 wrote:
@mba wrote: Nerdin Ibrić, Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni.

Da ovo je jedan podatak od kojeg se i te kako moze pokrenuti prica i u nju ubaciti sve one koji i dan danas skrivaju te zlocince koji su pobili toliki narod.

pitam se koliko je samo takve omladine koji ce kad tad da puknu, mene nista ne cudi!
O'zone
Globalni moderator

#630 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by O'zone »

Jedno glupo pitanje:

Zašto još uvijek pričamo o vehabijama kad tip navodno nije vehabija?
the_stick

#631 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by the_stick »

napad za svaku osudu, a najvise ce, nazalost, ispastati upravo bosnjaci zvornika u narednim danima...

terorizam? zasto? jer je napadac musliman? jbt... samo jos preostaje da se i zvanicno terorizam definise kao bilo koji napad koji je pocinio musliman, nebitno da li je taj napad spontan ili planiran, iz ideoloskih ili licnih razloga, izlovan ili dio nekog veceg plana... sta je obaranje aviona german wings sa 150 putnika? nista.. nesretan slucaj.. depresivni pojedinac okoncao sebi zivot... da je pilot musliman oborio avion sa 3 macke i 2 psa - TERORIZAM!!! postaje dosadno...
Ras Al Ghul

#632 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Ras Al Ghul »

Jel' moguće da se ovaj Fahro ovoliko uvlači u pakaš četnicima, kakav jad otac ga jebo!!!!
Lepi_Lukic

#633 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Na sceni je klasicno spinovanje i omalovazavanje ovog ucinjenog djela, objavljuci podatke o staradanju oca ovog teroriste, mislim i bojim se da sa takvom logikom i takvim nacinom necemo daleko dogurati, jednostavno trazimo opravdanje za sve i svasta, teroristicki napad u Bugojnu gdje je takodjer ubijen policajac 'pakovan' je kao djelo budale, psihickog bolesnika u vidu teroriste (ne mogu mu se imena sjetiti), dok se za M. Jasarevica govorilo kako je srpski spijun itd. :-)
Jednostavno ne zeli se priznati poostojanje terorizma i teroristickih aktivnosti u BIH, sto evo vec treci put u samo par godina dolazi na naplatu ...
almir90

#634 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

channel10 wrote:Sta kaze fahraon,da prestane mentorstvo iz Sarajeva :izet: :-)

Sta li sad kontaju biraci i clanovi mu stranke? Ako uopste kontaju...
Šta će kontati, moj komšija glasao za njega, i počeo neki dan da me ubjeđuje kako se Fahro nije obogatio kriminalom, nije se politikom obogatio. :lol: I ja mu kažem da je i sam priznao da mu je Alija dao pare da pokrene Avaz, a odakle Aliji pare znamo, prvo šok, pa me onda napade da lažem. :lol:
Ridjobrki

#635 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Ridjobrki »

NoWayOut wrote:
Ridjobrki wrote:
Reset na defaultne postavke 1992.
Restuj sebe brate, sta sam ikome uradio da bi ti ili bilo ko drugi mene liferovo. Radim, postujem zakone BIH, ozenjen, otac dvoje djece, placam poreze, radim u srpskoj firmi, klanjam pet vakata, nosim bradu.
Sta ti smeta? Ne smatram se vehabijom, nego talvi kao ti i slicni tebi me smatraju, a zbog budala kao oks, mevlid, bosnic ti bi mene liferovo...
A brate ko da u sunitskom Islamu i bosanskoj tradiciji nema prostora za vjeru i vjerovanje, eto jedino se sa vehabijama može biti mumin. Kad kažem vehabije ne mislim na svakog ko "čudno klanja" ali nosi mi ove Bilale Bosniće i ekipu iz zemlje. Ne zahatori, ništa lično ali ne vidim vala potrebu da bilo ko sebi dopušta luksuz da ga dovodi u vezu sa bilalima, oksovima i mevlidima.
JBT

#636 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by JBT »

Svi ovi huskaci koji propagiraju medjunacionalnu netrpeljivost neka se jave Dodiku i dnevnice nece izostati. Etnicka pripadnost nebitna. Bitno je da su na istoj liniji destrukcije BiH, a to je pokazati svijetu i svim gradjanima u BiH da ne mozemo zajedno i da se trebamo dijeliti.
To je linija koja nastavlja ono sto je Karadzic zacrtao.
Podrzavam one koji tako ne razmisljaju i koji time daju doprinos jacanju BiH u miru i prosperitetu.
almir90

#637 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Lepi_Lukic wrote:Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Na sceni je klasicno spinovanje i omalovazavanje ovog ucinjenog djela, objavljuci podatke o staradanju oca ovog teroriste, mislim i bojim se da sa takvom logikom i takvim nacinom necemo daleko dogurati, jednostavno trazimo opravdanje za sve i svasta, teroristicki napad u Bugojnu gdje je takodjer ubijen policajac 'pakovan' je kao djelo budale, psihickog bolesnika u vidu teroriste (ne mogu mu se imena sjetiti), dok se za M. Jasarevica govorilo kako je srpski spijun itd. :-)
Jednostavno ne zeli se priznati poostojanje terorizma i teroristickih aktivnosti u BIH, sto evo vec treci put u samo par godina dolazi na naplatu ...
A, institucije RS se maksimalno trude da zločince iz svoji redova procesuiraju, daj molim te, ne brukaj se.
relativno84

#638 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by relativno84 »

Fahro jedini ima snage da locira problem
:lol: :lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#639 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrasno38 »

@mba wrote:
hrasno38 wrote:
@mba wrote: Nerdin Ibrić, Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni.

Da ovo je jedan podatak od kojeg se i te kako moze pokrenuti prica i u nju ubaciti sve one koji i dan danas skrivaju te zlocince koji su pobili toliki narod.
pitam se koliko je samo takve omladine koji ce kad tad da puknu, mene nista ne cudi!
Na zalost i omladine i bivsih vojnika i silovanih zena i majki koje su ostale same na svijetu. Umjesto da radimo svi na releksiranju svih tih strahota uz obavezno "sve prema zaslugama" Dodik konstantno potpiruje i potencijalno najavljuje nesto slicno sto je bilo i 92 godine. Zasto ne bi prema njemu isla jedna kolektivna tuzba za potpirivanje medjunacionalne mrznje i prizivanje ponovno ratnih strahota.
animals

#640 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by animals »

the_stick wrote:napad za svaku osudu, a najvise ce, nazalost, ispastati upravo bosnjaci zvornika u narednim danima...

terorizam? zasto? jer je napadac musliman? jbt... samo jos preostaje da se i zvanicno terorizam definise kao bilo koji napad koji je pocinio musliman, nebitno da li je taj napad spontan ili planiran, iz ideoloskih ili licnih razloga, izlovan ili dio nekog veceg plana... sta je obaranje aviona german wings sa 150 putnika? nista.. nesretan slucaj.. depresivni pojedinac okoncao sebi zivot... da je pilot musliman oborio avion sa 3 macke i 2 psa - TERORIZAM!!! postaje dosadno...
Pa i jeste..a ko je kriv za to..
gdje su Bosnjacki politicari, da se suprostave takvom misljenju, da pojasne stvari...
oni su ti koji trebaju da odgovore Dodiku i Lukicu..
imal ih zivi..
almir90

#641 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Evo Fahro izjavio da je za sve krivo Sarajevo i Federacija, i odmah to se uvažava kao istina, i to je tako. Ooo jebote gdje god pta ima. :evil:
euroBASIC

#642 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by euroBASIC »

Fahro pravi poturica.

:lol: :lol: .... Bake mentor kriv za sve. :D
Lepi_Lukic

#643 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

[quote="Walther"][quote="Lepi_Lukic"]Nema sa terorizmom !? :-)
Blago nama sa takvim kfalifikacijama i pamecu ...
Ubio jednog a ranio teze dva policajca nije terozrizam ??? nego sta je po tebi ??
Uzvikivanje Allah je najveci je tek tako izgovorio onako usput, sa takvom pamecu BIH ce jos mnogo mnogo vecih problema da ima, prvenstveno sto se ne priznavaju postojanja terorizma, i teroristickih aktivnosti u BIH.[/quote]

Nema... Zasad nema bas nikakve veze sa hebenim terorizmom. Moze biti u vezi sa ratom (onda je to samo ubistvu), mozda je neko nekome hebo zenu, mozda asu zaratili zbog igre klikera, mozda je Bog zna sta.... Inace to kvalifikovati po tome sta je neko uzivikivao je van svaki pameti...

Polako sa govnanjem o terorizmom dok nema dokaza da je to terorizam.[/quote]

:-) :-)

Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.
It_is_a_Leclerc

#644 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by It_is_a_Leclerc »

Sva "sreća", pa je napadač imao motiv koji odgovara većini Bošnjaka, tako da ga možemo abolirati, kao i one budale u Francuskoj, i da je Mevlid Jašarević "usamljeni ludak", a Haris Ox - "narkoman i budala". Topalović je "bivši narkoman", a oni iz FIS-a su "šverceri i kriminalci"...

Sve ćemo smisliti samo da se ne moramo suočiti s činjenicom da, kako kaže Almir Džuvo, imamo 3000 potencijalnih terorista u BiH.
kamen spoticanja

#645 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by kamen spoticanja »

Ocekivano...fahro i dodik s jedne strane , drzava s druge...
animals

#646 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by animals »

Evo upravo i na austrijskoj tv, kazu islamski terorist..
i ako nije, ne ispravi vise niko krivu drinu..
radostan dan

#647 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by radostan dan »

Ras Al Ghul wrote:Imal iko iz Zvornika da se javi, od Bošnjaka naravno ili ako ima Srbin na forumu, da ispriča kakva je situacija, znamo da nas čitate, hajde sad šta napišite :D
milinković zajebo lalatovića, bod ko kuća, kakva mu je taktika bila...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#648 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrasno38 »

Lepi_Lukic wrote:Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Sta je ubistvo covjeka na otvaranju dzamije u banja Luci???? Sta je u stvari sve ono sto se desilo tog dana??? Da ne nabrajam ostala ubistva....
Prof_Okultis

#649 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Prof_Okultis »

Treba sacekati rezultate istrage, ali ponekad se upitam ima li ova drzava kapaciteta za takvo nesto.
@mba

#650 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

ne kontas ti, radi se o tome da je on mogao i pijan to da uradi, radi se o tome da je na hiljade djece ostalo bez babe, amidze, brata, dajdze, genocidasi se i dan danas setaju zvornikom slobodni ko ptice, omladina odrasta bez jednog reoditelja, brata, amidze i tako dalje!

ako je nerdin terorista, sta su oni koji se setaju zvornikom ucesnici u genocidu?
Locked