TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Walther

#576 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Lepi_Lukic wrote:Idem iz profesionalnog ugla, samim tim ne interesira me ni Dodik ni bilo ko deseti, kvalifikacijom terorizma dovoljno je samo po sebi da se stvori panika, strah i nepovjerenje, policija zbog jednog teroriste trenutno u Zvorniku cuva kako javne institucije tako i dzamiju zbog mogucih napada iz osvete. Na djelo terorizma se ne moze drugacije odg., cijelo vece pratim sve, prvi i glavni krivac jeste Ministarstvo sigurnosti BIH koje je prije tri dana imalo info. o mogucem teroristickom napadu na teritoriju RS. ali nikoga nisu obavjestili niti upozorili, slozio bih se sa tobom da Dodik to politicki igra ali ne i ministar MUP-a, ljudi otvoreno strahuju od mogucih napada, MUP RS je u pripravnosti kao i sve drzavne sigurnosne sluzbe, moras da shvatis da nije jednostavno, kao ni gradjanima Sarajeva kada je terorista Jasarevic pucao na amabasadu pa se pricalo kako ima saucesnike koji su bjezali prema Grbavici, kako je MUP RS izasao sa dugim cijevima na medjuentitesku liniju i sl., narod je to ...
Iz profesionalnog ugla... Zasad ovo nema sa vehabijama ili terorizmom. Niko o tome nista nije znao (citiram nacelnika Zvornika). Ovo guslanje o terorizmu i vehabijama bez ikakve osnove moze imati tragican kraj.
animals

#577 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by animals »

euroBASIC wrote:Šta je sa Hrvatima iz Zvornika?

Image

Zvornik 1942. Kvaternik, Francetić i Lorković
Oni ne postoje vise..
argyle

#578 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by argyle »

argyle wrote:
ako je Ibric, moguce je da je porijekom iz Djulica ili Kucic Kule.

citiram sam sebe
Nerdin Ibrić, kako saznaje "Avaz" rođen je u Kučić Kuli kod Zvornika, gdje je i živio. Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni. Ibrić je skupa sa svojom majkom bio jedan od prvih povratnika u Kučić Kulu.
emigrazione

#579 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emigrazione »

Procitaj jos jednom sta sam napisao..
nisu svi Bosnjaci vehabije, vec samo par budaletina..
jer da njih nema , onda se ne bi govorilo o islamskom teroristickom cinu..
Ti si za njih terorista i vehabija samim imenom, ubijali su i klali bez da su pitali da li si clan IZ ili KPJ...Amir, a? E haj malo vamo...ne budi glup, vehabijski pokret je minoran, vise ljudi je u BiH poginulo vezano za navijacke grupe nego za vehabije. Desetine hiljada Bosnjaka je ubijeno prije nego se ta rijec ovdje i pojavila
almir90

#580 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Koji je to portal na kojemu su stotine komentara koji pozivaju na daljnja ubijanja? Smijem se kladiti da misle na Klix.
Last edited by almir90 on 27/04/2015 23:30, edited 1 time in total.
korisnik.1

#581 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by korisnik.1 »

Taman pomisli evo voditelj malo normalno komentariše, vezano za njihov zakon o društvenim mrežama, kad reče to su stotine komentara koji podržavaju ovo djelo i žele da se ponovi. :roll: :roll:
NoWayOut

#582 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by NoWayOut »

Ridjobrki wrote:
NoWayOut wrote:I ako neko od upuceniji zna, kolika je ta zajednica vehabija u Sapni i da li ih uopste ima.
Pa ako ih je samo dvojica to je opet dva previše.

Ruku na srce, ove vehabose definitivno treba liferovati iz zemlje.
Evo ja sam "vehabija", hajme liferuj i samo mi reci razlog?
costacurta

#583 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by costacurta »

Ridjobrki wrote:Lukač haman k'o muallim... :roll:

Čuj čudno klanj'o... :-)
:lol:
hah evo pukovnik prica o društvenoj mreži.... kae odalami te neko direkom :lol:
al meshchini i on jedva ceka kraj prispalo mu se. Jutros poranio pa ga s njive zovnulo
Đinajlu

#584 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Đinajlu »

lokalni_razdjevicar wrote:Nerdin Ibrić, Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni.
Izvor or GTFO.
@mba

#585 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

Nerdin Ibrić, Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni.

a sta ako je ovo u pitanju, a sta ako imate na stotine ili hiljade ovakvih trumatiziranih bosnjackih omladinaca?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#586 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrasno38 »

Betelgez wrote:Otkuda je tebi tzv. policija Genocidije drzavna tj. bosanska policija !!!!??? Ti si covjece najobicnija budaletina!!!!!

UPOZORIO BIH MODERATORE NA KLIX-u DA NE BANIRAJU BOSNJAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a posebno bošnjačku dijasporu, jel de? :D

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Sunup
[/quote]
================
Chmoljo upozoren si, a ti se pravis blesav!!!!!!!!!!!!!!!!

ZADNJE UPOZORENJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

AKO NESTO U ZIVOTU MRZIM ONDA SU TO PICKE KAO STO SI TI KOJE SA 1000 KM UDALJENOSTI PONOVNO OVDJE PRIZIVAJU KRV. DABOGDA TI SE KRV U KUCI PROLJEVALA.
Ridjobrki

#587 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Ridjobrki »

NoWayOut wrote:
Ridjobrki wrote:
NoWayOut wrote:I ako neko od upuceniji zna, kolika je ta zajednica vehabija u Sapni i da li ih uopste ima.
Pa ako ih je samo dvojica to je opet dva previše.

Ruku na srce, ove vehabose definitivno treba liferovati iz zemlje.
Evo ja sam "vehabija", hajme liferuj i samo mi reci razlog?
Reset na defaultne postavke 1992.
Betelgez

#588 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Betelgez »

argyle wrote:
argyle wrote:
ako je Ibric, moguce je da je porijekom iz Djulica ili Kucic Kule.

citiram sam sebe
Nerdin Ibrić, kako saznaje "Avaz" rođen je u Kučić Kuli kod Zvornika, gdje je i živio. Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni. Ibrić je skupa sa svojom majkom bio jedan od prvih povratnika u Kučić Kulu.
===========
TO JE TO I SVAKA MU CAST !!!! ZAO MI MOMKA !!!!!!!!!!!!!
Tvrtko II Kotromanić

#589 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Tvrtko II Kotromanić »

rtrs : motiv napada je bio rusenje republike srpske" :lol: :lol: :lol:
LSD

#590 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by LSD »

ovaj matori tenke bulazni o nekakvim "trening-centrima za vehabizam širom federacije" ....treniraju ljudi vehabizam :nargila:
Lepi_Lukic

#591 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

[quote="almir90"][quote="Lepi_Lukic"]
Ministarstvo sigurnosti BIH i ako je imalo informacije jos prije tri dana da bi se nesto slicno dogoditi nije nikoga upozorilo niti alarmiralo, zasto i zbog cega to samo oni znaju, BIH je vec sada ucinjena velika, velika steta, svi regioanalni ali i evropski mediji prenijeli su info. o teroristickom napadu vehabije na srpsku stanicu policije, realno nakon Bugojna i sada Zvornika moguce je oceikavati slicne situacije i samo se bojim da ne budu u vidu bombasa samobica na javnim mjestima, na institucija i sl. ili da ne bude jos ovakvih slicnih.[/quote]

A, šta misliš da postoje ovakve informacije, da bi se to tako ignorisalo? Šta misliš da je ovo još jedan način da se negira BiH, da se optužuju institucije BiH, i da se proširi propaganda da su svi bošnjački politički lideri teroristi, koji organizuju ovakve napade, preko institucija BiH? Daj bolan, urazumi se. Ovo je samo prilika da Dodik okrene priču i stvori još veću netrepeljivost među narodom, boli nejga briga za ovim osobama. Njemu da je važan neko, ne bi ih uništavao sistematski godinama.[/quote]

Ovakve i slicne situacije ce se desavati kao i u Bugojnu, napadu na US ambasadu u Sarajevu itd. a prestat ce tek onda dok se prvenstveno Bosnjacki politicari i vlast koju cine, sami sebi ne priznaju da na tlu BIH postoje prvenstveno terorizam, teroristicke aktivnosti i sve ostalo koje prati to sve.
Nazalost za to jos nema volje i desavaju se stvari koje se deesavaju, najlakse je optuzivati, ovog ili onog, spinovati, i prekrenuti neke stvari.
Bodkin

#592 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Bodkin »

Bodkin wrote:ako se ispostavi da je obracun oko medje ili neki aferimi treba zapaliti medije
pathyeshme

#593 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by pathyeshme »

Tvrtko II Kotromanić wrote:rtrs : motiv napada je bio rusenje republike srpske" :lol: :lol: :lol:
Čudi me kako nisu precizirali i rekli da je motiv bio rušenje Dodicka :D
clarion_

#594 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by clarion_ »

koje govno od voditelja na ovom idiotskom mediju
relativno84

#595 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by relativno84 »

Evo sad provocira hodzu :-)
House

#596 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by House »

šta radi RTRS jbt :-)

Vratite Lazanskog! :D
Last edited by House on 27/04/2015 23:34, edited 1 time in total.
@mba

#597 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by @mba »

Bodkin wrote:
Bodkin wrote:ako se ispostavi da je obracun oko medje ili neki aferimi treba zapaliti medije

sporovi oko medja su su uvjek rijesavali sjekirama, mislim da nije to u pitanju! :shock:
Walther

#598 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

Đinajlu wrote:
lokalni_razdjevicar wrote:Nerdin Ibrić, Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni.
Izvor or GTFO.
http://www.tuzilastvorz.org.rs/html_trz ... 22_LAT.pdf
aldinjo

#599 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by aldinjo »

Ripicipi wrote:
aldinjo wrote:Hoče li moderator zaključati ovu temu zbog maloumnih komentara ripicipija, lepe lukić i ovog pod nickom nedo? Trebam ovdje čitati uvrede protiv muslimana i islama.
Hajde mangupe nadji post gdje sam vrijedjao "muslimane i islam" :-)
Pa i sam imam muslimansko ime, ali mi se muslimani poput tebe gade.
Ti izgleda samo i imaš muslimansko ime. I ništa više.
pathyeshme

#600 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by pathyeshme »

I onda se pitate što Srbi toliko mrze Bosnu i Bošnjake :D
Pa ovo na RTRS-u je samo nastavak onog što se promovira na Dnevniku iz dana u dan... Znači bukvalno svaki dan oni pričaju protiv Bosne i Bošnjaka... A glupi narod to upija.
Locked