Sto ste tako paranoicni? Normalna je stvar da sad uzivam vise nego 90ih. Tad sam dosao sa majkom i sestrom u nepoznatu drzavu, otac je ostao jedno vrijeme pa kasnije dosao, nepoznata zemlja, neznas jezik, neizvjesnost, baca te iz jednom azilskog centra u drugi, okruzen svakakvim narodom, a danas hvala bogu imam svoju kucu, magistar sam, znam jezik, i ravnopravan narodu koji ovdje zivi dugo. Nikako nemam osjecaj da pripadnam nekakvom nizem sloju ljudi - lagao bih kad bih rekao da mi nie bolje nego 90ih. A ti to shvati kako hoces A nisam vala ni neki facebookash, ne volim se puno slikati pretjerano i tako to.[/quote]
A otac došao kasnije? Izvini što sam ovako direktan ali tvoj otac je jedna pizda od čovjeka i velika kukavica pa me i ne čudi što se i ti ponašaš kao pizda na forumu jer nisi imao od njega bolje naučiti.
Ali ja mislim da neću još dugo ovdje

jer kad Chmoljo proćita ovo banovat će i ovaj profil mada ja mislim da on ima sad preča posla kada mu RS pokuca na vrata zašto je odobrio ovaj govor mržnje protiv časnog policajca. Ono sa NINom je bila dječija igra šta će biti kada RS pokuca

nemoj se samo onoliko uplašiti kao tvoje kolege kod afere 2 papka.
I poselami svog jarana NINa, znaš onaj što smo ga ja i još neki napravili malom internet senzacijom kada je pljuvao po religiji[/quote]
Moj mene otac nije ucio da vrijedjam ljudima familiju na forumu. Svako ima pravo da zivi gdje hoce, i kraj price. Ja sam presretan covjek sto nisam u bosni, i sto nisam predmet sprdnje dodiku, bakiru covicu ili kome vec. Ti i takvi kao ti samo lajete, sta si to ti uradio za bih? Sta? 20 godina od rata proslo,
Tapka se u mjestu, sta si uradio??
A to ko je ratovao, ratovao je onaj sto je morao. Ko god je mogao, izbjegao je. Pun mi kurac pateticke price o branjenu grada rodne gude ovo ono. Nisi imao izlaza osim da nosis pusku, i nosio si je i svaka cast na tome. Al ko god je mogao s bosnjacke strane pogotovu zbrisao je. Prvenstveno jer se bilo nespremno, vodstvo kurcu nije valjalo i sve to kad se sabere dobro je zemlja i prosla s obzirom ko nas je vodio. I ja da zivim dolje i da se zapuca opet bih izbjegao. Jebo vas i rat i sve to. Sta ste dobili sto ste ratovali? Puna zemlja omladine kojoj je jedini cilj dokopat se inostranstva. Jel i to kriva dijaspora?