TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
omar little

#3626 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

nije ovdje samo hag u pitanju nego i djubrad kriminalna u sudstvu i tuzilastvu i oni koji ih postavljaju. sjede dvadeset godina na vlasti i nista nisu uradili, sve ih redom boli kurac i za pravdu i za ratne zlocine i za povratnike i za sve. oslobadjaju ratne zlocince jer nesposobni mamlazi i debili nisu znali PROTUMACIT ZAKON. milijun stvari. sta god taknes u toj jadnici metastaziranoj je trulo.

haski sud je mogao pomoci da se stvari brze rjesavaju, ali oni nisu upropastili tu drzavu i doveli je u stanje u kojem je danas.

studentu, ja sam itekako svjesna gdje mi stojimo na globalnoj skali. to ne znaci da necu vikati da je haski sud farsa.

edit:

ne trazila ja sad post na koji sam odgovarala, vidim u mejduvremenu se svasta ispostalo. nebitno, kao da nisam nista ni pisala.
GeeTnT

#3627 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by GeeTnT »

KatarinaKosaca wrote:
BadAss14 wrote:Sta reci na sve ovo? Mnogi su vec napisali odlicne postove, i pogodili pravo u srz. Ovo je samo posljedica zlocinackog dejtonskog poretka i posljedica stanja u kojem su se nasli Bosnjaci i svi odani gradjani BiH u tom poretku. Ovo je rezultat nase pasivnosti i sutnje, naseg politickog neangazovanja i ne protivljenja tom zlocinackom poretku u kojem zivimo. U tom nakardnom poretku nas siluju nepravdom iz dana u dan, i tako 20 god. Kroz medije i instutucije nam namecu laz i totalno iskrivljuju stvarnost u korist rusitelja drzave. Cuj Dan Zalosti, a na pola BiH ne daju obiljeziti najveci zlocin u Evropi nakon Drugog Svjetskog rata. Ne u moje ime bagro!
Ovde mnogi kao strahuju za povratnike, pa sto se onda u glavnom gradu ne dignete pa na demonstracije da trazite da federalni MUP ide zastititi nase povratnike u Zvorniku? Zar ste vec zaboravili da je policije genocidne tvorevine mogla doci u jednu novinarsku redakciju u Sarajevu i vrsiti pretrese, a u tom istom Sarajevu tzv bosnjacki politicari nece ili ne smiju traziti zastitu nasih povratnika sada kada je to bas potrebno. Ah da kad smo kod "lidera" , sad smo se mogli nagledat gmizanja tzk "bosnjackih" politicara. Prosto je zabrinjavajuce sta je ovaj narod napravio od sebe u miru.
Šta reći? Umjesto palamuđenja po internetu i pozivanja na demonstracije u Sarajevu, organizirajte dušebrižnici jedne u Beču ja Minhenu ja Štokholmu. Kako nas pozivate da se ugledamo na dijsporu, da vas vidimo. Mirne demonstracije kao znak patriotizma.... :roll:
Image
155_mm

#3628 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

KatarinaKosaca wrote:
155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote: Istina. Kako treba pogledati na nepravdu, treba se i ovog sjetiti. I baš si lijepo naveo primjer.. Druga je stvar što je nama nedovoljno, ali baš gledajući neka druga m jesta, tako je kako kažeš
o kakvoj pravdi se tacno radi i na koja druga mjesta treba gledati?
Pročitaj nit diskusije, ja ti ne prepričavala.. ako si nepismen, što očito jesi, upiši školu, tamo uče :wink:
kad nestane argumenata onda pocmi vrijedjati.

znaci i pravda i ta mjesta su vec pomenuta u diskusiji. hvala na informaciji.
BadAss14

#3629 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by BadAss14 »

KatarinaKosaca wrote:
BadAss14 wrote:Sta reci na sve ovo? Mnogi su vec napisali odlicne postove, i pogodili pravo u srz. Ovo je samo posljedica zlocinackog dejtonskog poretka i posljedica stanja u kojem su se nasli Bosnjaci i svi odani gradjani BiH u tom poretku. Ovo je rezultat nase pasivnosti i sutnje, naseg politickog neangazovanja i ne protivljenja tom zlocinackom poretku u kojem zivimo. U tom nakardnom poretku nas siluju nepravdom iz dana u dan, i tako 20 god. Kroz medije i instutucije nam namecu laz i totalno iskrivljuju stvarnost u korist rusitelja drzave. Cuj Dan Zalosti, a na pola BiH ne daju obiljeziti najveci zlocin u Evropi nakon Drugog Svjetskog rata. Ne u moje ime bagro!
Ovde mnogi kao strahuju za povratnike, pa sto se onda u glavnom gradu ne dignete pa na demonstracije da trazite da federalni MUP ide zastititi nase povratnike u Zvorniku? Zar ste vec zaboravili da je policije genocidne tvorevine mogla doci u jednu novinarsku redakciju u Sarajevu i vrsiti pretrese, a u tom istom Sarajevu tzv bosnjacki politicari nece ili ne smiju traziti zastitu nasih povratnika sada kada je to bas potrebno. Ah da kad smo kod "lidera" , sad smo se mogli nagledat gmizanja tzk "bosnjackih" politicara. Prosto je zabrinjavajuce sta je ovaj narod napravio od sebe u miru.
Šta reći? Umjesto palamuđenja po internetu i pozivanja na demonstracije u Sarajevu, organizirajte dušebrižnici jedne u Beču ja Minhenu ja Štokholmu. Kako nas pozivate da se ugledamo na dijsporu, da vas vidimo. Mirne demonstracije kao znak patriotizma.... :roll:

Kao sto napisah, ispiralo vam mozak 20 god. Jel tebi uopste ima logike da ovo sto sam ja napisao trazi u Becu ili MInhenu, ili u glavnom gradu drzave u kojoj se desilo i desava sve ovo? Ti prosto na svakoj temi izrazavas nevjerovatan sovinizam prema diaspori, dok ti istinski neprijatelji BiH nimalo ne smetaju. Alli sda znamo i takve. Uz to glupa si ko noc.
Last edited by BadAss14 on 30/04/2015 20:26, edited 1 time in total.
BadAss14

#3630 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by BadAss14 »

BadAss14 wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Kao sto napisah, ispiralo vam mozak 20 god. Jel tebi uopste ima logike da ovo sto sam ja napisao trazi u Becu ili MInhenu, ili u glavnom gradu drzave u kojoj se desilo i desava sve ovo? Ti prosto na svakoj temi izrazavas nevjerovatan sovinizam prema diaspori, dok ti istinski neprijatelji BiH nimalo ne smetaju. Alli sda znamo i takve. Uz to glupa si ko noc.
Aurelia Bronski

#3631 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Aurelia Bronski »

KatarinaKosaca wrote:Ne izvrći. Svi imamo mrtve. Pročitaj kako je napisano i u kom kontekstu. Koje podlo izvrtanje postova...
Nije to podlo izvrtanje vec surova stvarnost. To sto mozda ne razumijes nije moj problem.

Samo zato sto "nema pravde za Siriju" mi treba da se pokrijemo po usima jer eto mi smo dobili makar malo??? O cemu vi?
Cime treba da se zadovoljimo, povremenim presudama od godinicu-dvije???
Ok, vi tamo neki se slobodno zadovoljite tim "makar malo" ali ne nazivajte nezadovoljnim ljude koji jos uvijek traze pravdu za zrtve.

omarche :thumbup: od-do!
GeeTnT

#3632 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by GeeTnT »

Aurelija sa takvom pričom me podsjećaš na "Dzenitu" iz Saxonove pjesme...nadam se da ćeš još dugo piskarati po ovom forumu..

...čisto radi istine..
BadAss14

#3633 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by BadAss14 »

Aurelia Bronski wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ne izvrći. Svi imamo mrtve. Pročitaj kako je napisano i u kom kontekstu. Koje podlo izvrtanje postova...
Nije to podlo izvrtanje vec surova stvarnost. To sto mozda ne razumijes nije moj problem.

Samo zato sto "nema pravde za Siriju" mi treba da se pokrijemo po usima jer eto mi smo dobili makar malo??? O cemu vi?
Cime treba da se zadovoljimo, povremenim presudama od godinicu-dvije???
Ok, vi tamo neki se slobodno zadovoljite tim "makar malo" ali ne nazivajte nezadovoljnim ljude koji jos uvijek traze pravdu za zrtve.

omarche :thumbup: od-do!
Ne obaziri se uopste na "dobronamjerne postove" ovakvih koji smiruju situaciju a zapravo se nadaju podjeli BiH. Vidjeli bi onda takve na djelu.
LBVIEW

#3634 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by LBVIEW »

155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote:
VjecitiStudent wrote:Kad se crta podvuče, u odnosu na druga, nesretna mjesta planete, dobili smo na kraju puno i pomoći i pravde.
Istina. Kako treba pogledati na nepravdu, treba se i ovog sjetiti. I baš si lijepo naveo primjer.. Druga je stvar što je nama nedovoljno, ali baš gledajući neka druga m jesta, tako je kako kažeš
o kakvoj pravdi se tacno radi i na koja druga mjesta treba gledati?
To je ta uvrnuta logika po kojoj se ne smije buniti protiv nepravde jer je ista puna veca u nekim drugim drzavama. :-) A pomogli su pravo, nije da nisu , prvo su uveli embargo na naoruzanje legitimnoj vladi, mirne duse posmatrali pokolj, da bi nakon sto se ratna sreca okrenula i "nejac" pocela dobivati po labrnjama(po zaslugama) zaustavili rat kukajuci nad izbjeglickim valom koji bi ukoliko se rat nastavi uslijedio(kao da do tad nije bilo izbjeglica :-) )A da sramnu presudu po kojoj Srbija i nije i jeste kriva za genocid, te one kojima se koljacima i genocidnim babama kazne smanjuju zbog primjernog vladanja ne spominjem. :-)
Last edited by LBVIEW on 30/04/2015 20:35, edited 1 time in total.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#3635 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

omar little wrote:nije ovdje samo hag u pitanju nego i djubrad kriminalna u sudstvu i tuzilastvu i oni koji ih postavljaju. sjede dvadeset godina na vlasti i nista nisu uradili, sve ih redom boli kurac i za pravdu i za ratne zlocine i za povratnike i za sve. oslobadjaju ratne zlocince jer nesposobni mamlazi i debili nisu znali PROTUMACIT ZAKON. milijun stvari. sta god taknes u toj jadnici metastaziranoj je trulo.

haski sud je mogao pomoci da se stvari brze rjesavaju, ali oni nisu upropastili tu drzavu i doveli je u stanje u kojem je danas.

studentu, ja sam itekako svjesna gdje mi stojimo na globalnoj skali. to ne znaci da necu vikati da je haski sud farsa.

edit:

ne trazila ja sad post na koji sam odgovarala, vidim u mejduvremenu se svasta ispostalo. nebitno, kao da nisam nista ni pisala.
to je to :thumbup: ž
nekom je u interesu sa se ne rasciti proslost
BadAss14

#3636 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by BadAss14 »

ZVORNIK: OČAJNIČKI AKT ŽRTVE 23 GODINE KONTINUIRANOG GENOCIDA

Bošnjaci i Bošnjakinje koji tavore u enklavama ove dejtonske BiH na pola razasutih teritorija unutar Federacije BiH, žrtve su 23 godine kontinuiranog genocida.

Konvencija o genocidu Ujedinjenih nacija iz 1948. godine, opisuje taj najteži zločin u više tačaka, od kojih je direktno vojno izvršenje samo jedan dio cijelog procesa. Izuzetak su pripadnici naroda u stranačkim elitama na vlasti što su se na favorizirani način zaštitili imetkom, položajem, statusom... pa ne osjećaju teret procesa koji traje već treću deceniju i ne suosjećaju sa narodom koji ih bira i plaća, ali se za veliku većinu Bošnjaka i Bošnjakinja lahko može dokazati da su 23 godine ovdje u BiH žrtve genocida; to osobnim primjerom može pokazati i autor ovog teksta koji kao njihov branitelj i supatnik živi u Sarajevu na rubu egzistencije godinama jer u svojoj već trećoj deceniji borbe predstavlja totalno nepoželjnu osobu kako očiglednim neprijateljima u drugim narodima i državama, tako i, najgore od svega, bošnjačkim vlastima koje od početka šuruju sa dušmanima u projektu uništenja i podjele države Bosne i Hercegovine, a što sa sobom nosi postupno uništavanje bošnjačkog naroda.

Ovo ubojstvo u Zvorniku, nemila je ali ne i neočekivana ekstremna konzekvenca tog trajućeg stanja i mnogih nelegalnih djela koja sa njime idu kao što je to da se Presuda Svjetskog suda od 26.2.2007. potpuno ignorira a kamoli da se u vidu kazne izvršava kako inače mora biti sa takvim sudskim presudama. Kako može biti presuda za zločin, a da zločin nije kažnjen nego nagrađen?!

Internacionalni sud pravde u Den Haagu, vrhovni pravni organ Ujedinjenih nacija, zvan i Svjetski sud, presudio je da je tvorevina Republika srpska počinila genocid u Zaštićenoj zoni UN, Općini Srebrenica, 1995. godine, nad pripadnicima bošnjačkog naroda, putem svojih organa, Vojske i Policije. Žrtva genocida teoretski ima svoje predstavnike: to su stranke u vlasti koje sačinjavaju pripadnici naroda nad kojim susjedne države i njihovi surogati u BiH neprekidno i sistematski sprovode agresiju, ratne zločine i genocid u njegovim raznim vidovima koji su opisani u Konvenciji o genocidu Ujedinjenih nacija iz 1948. godine, evo već 23 godine, od 1992. do danas. Ali iako su to stranke bošnjačkog naroda (SDP, SDA, SBiH,SBB), one se odriču Presude Svjetskog suda iz 2007., pa niti traže da se izvrši kazna. To je glavni problem iz kojega potiču mnogi ostali, pa i ekstremni slučaj da žrtva u Zvorniku ovih dana ¨uzima pravdu u svoje ruke¨, što cijelu situaciju dodatno pogoršava i pretvara u individualni zločin jednog Bošnjaka, a time implicite negativno oslikava i narod iz kojega očajnik potiče jer Svjetski sud nije presudio da bilo koji Srbin bude ubijen, nego je dao pravnu podlogu da se BiH reintegrira prema internacionalnom i ustavnom pravu tako da Srbi ne budu i dalje dio zločinačkog genocidnog poduhvata, što znači i to da njihovim zločinima stvorena država ne može postojati na pola BiH.

Po Svjetskom sudu odnosno Povelji UN i svjetskoj pravnoj legislativi, Ustav iz Aneksa 4 Dejtonskog ugovora je trebalo proglasiti nelegalnim i sve u BiH od 26.2.2007. tretirati kao stanje u kojemu je Republika srpska u suprotnosti sa Internacionalnim pravnim poretkom. Ali stranke bošnjačkog naroda u vlasti, Republika srpsku (a time njenu vojsku i policiju) legaliziraju, štite od Presude odnosno kazne. Zato se čak i pripadnici vojnih i policijskih snaga koji su osobno učestvovali 1992-1995 u zločinima, pa i 1995. u Srebrenici, zapošljavaju u državnim službama Republike srpske i BiH.

Bunt bošnjačkih žrtava ratnih zločina i genocida, bunt svih pravednih, časnih Bošnjaka i Bošnjakinja, kao i ljudi širom svijeta koji su protivnici nacizma, fašizma, genocida, ugnjetavanja ljudi... protiv ovakvog stanja koje vlada u BiH, neminovan je i očituje se u javnosti u stotinama hiljada glasova, milionima komentara napisanih, izrečenih i objavljenih preko slobodnog medija - Interneta!

Ali evo se dogodilo i nešto sasvim drugačije: očajnički akt u Zvorniku! Bilo koji državljanin ne smije uzimati u svoje ruke da sprovodi nad bilo kim neko nasilje, pa je ovo ubojstvo u Zvorniku neopravdano u domenu prava, ali se nameće gorak ukus da bošnjački faktor u vlasti u proteklih 25 godina odbacuje pravni metod kada je u pitanju mnogo toga, uključujući Internacionalni pravni poredak i njegova Konvencija o genocidu, iako je taj metod jedini ispravan da se uopće vlada jednom državom i da se uopće ima država i da se uopće bude narod koji može opstati i prosperirati.

ONI KOJI ZASTUPAJU BOŠNJAČKI NAROD I ZA TO SU BOGATO NAGRAĐENI, NEMAJU OBRANU NARODA OD GENOCIDA KAO GLAVNI PRIORITET KOJEG BI MORALI IMATI, PA SE BOŠNJACI I BOŠNJAKINJE NALAZE U POZICIJI DA STRADAJU I PRI TOME SAMO ISKAZUJU SVOJU NEMOĆ. Ovo što se desilo u Zvorniku je ekstremni primjer nemoći i bunta, lična osveta jedne duboko, nepopravljivo pozlijeđene žrtve genocida. Ali se ta osveta treba staviti u kontekst opće slike odbacivanja Presude Svjetskog suda. Bošnjačke vlasti će ovaj zločin pripisati očaju počinitelja, što prije će ga nastojati zataškati uz izvinjenje Republici srpskoj, i na tome će se završiti. A genocid nad bošnjačkim narodom neće biti niti kažnjen, niti zaustavljen, nego nastavljen, u čemu će svoju mizernu ulogu nastaviti igrati bošnjački jataci počinitelja smješteni u vlasti genocidne tvorevine, dejtonske Bosne i Hercegovine!

autor Sven Rustempašić, 23 godine branitelj žrtava genocida

Sarajevo, 29.04.15.
lakilaka

#3637 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lakilaka »

Kato i Bato - razmjenjujte poljupce negdje drugo. Ovo je tema o dvojici mrtvih. Bar zbog njih imajte malo obraza.
A ovi sto pisu o dijaspori - otvorite posebnu temu, ovdje o tome nije rijec.
btw - kada nemas argumenata, onda trolas. Sramite se. Imajte malo ljudskosti, bar nekkoliko dana sacekajte sa bljuvotinama poslije sahrane i dzenaze ove dvojice. :evil:
York Light 100`s

#3638 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by York Light 100`s »

Dozer wrote:Moze li mi neko objasniti nesto, naravno od ovih koji, kao, stalno nesto spocitavaju nekome to nesto "mijesani" i sl. - sta je poenta toga?
Sta znaci to "mijesani" u realnom zivotu? Da li su ti "mijesani" nesto kao manje vrijedni, pametni, inteligentni, nadareni, ili bilo sta drugo, od onih "cistih"...?
Ako se prica o krvi, onda, kao sto vec rekoh - cisti NE POSTOJE!
Ako je vezano za vjeru, onda je to pogotovo imbecilno, retardirano i sve najgrdje sto moze biti jer - vjera je imaginarna stvar i tu ne moze ni postojati nesto "mijesano".

Jedina realna mijesana kombijacija moze biti medjurasna, ostalo su prdimahovine i izmisljotine kojekakvih maloumnih "arijevaca". Pljutz...
:lol: vidi ovog što kmeči o nepravdi, diskriminaciji i poniženju miješanih a u isto vrijeme ponižava vjernike da vjeruju u nešto imaginarno :lol:
Isti ste vi kao i drugi što ih kritikujete i što vas kritikuju, isti usrani mentalitet kao i ekstremisti, puni kompleksa
statixx

#3639 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by statixx »

DaysleepeR wrote:Nekoliko dana kasnije, evo hladne glave, zaista stoje sve objektivne i subjektivne okolnosti koje se vežu za ovo ubistvo i grad u kojem se desilo i ratna istorija tog grad ai pokolj i protjerivanje stanovništva i posljedice na ljude, itd. itd. sve stoji zaista i ne može pošten čovjek to ignorisati. Posao policije je opasan po život i rizik je svakodnevan. Posljedice ovog čina su već vidljive i tek će biti vidljive.

Ali, mislim da ovolika količina zakopavanja glave u pijesak pred problemom vehabijskog radikalizma neće nam dugoročno donijeti ništa bolje.

Taj je momak mogao do svoje osvete ili satisfakcije doći na milion drugih načina koji su bolji i po njega i njegove pa i po ovu zemlju. Milion puta bi više trn u oku bio svojim i dželatima svog oca da je postao uspješan i bogat čovjek. Ili da je dobio djecu, pa da je broj njegovog domaćinstva sa 2 narastao na 5 ili 6, umjesto što je pao na samo majku.

To je moje subjektivno mišljenje, nemam iluzija da se neko mora ili da će se složiti sa mnom.

Moram samo da se osvrnem na ovo dijasporsko i domaće agresivno huškanje, molim vas raja, posebno iz dijaspore, javite se u inbox da se dogovorimo za zamjenu, imam stan u Sarajevu, u centru, nije daleko do prve linije, 3 sprat nije visoko za nosit vodu i drva, mijenjam se za vaš stan u EU gdje god, i za vaše beneficije, socijalno, zdravstveno, radno mjesto uz moju doplatu, da se mijenjamo ako krenete u drugo poluvrijeme, kad ste već horni za ratovanja, ja ne bih opet zaista... evo pička sam priznajem. Ponude u inbox.
:thumbup:
BadAss14

#3640 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by BadAss14 »

statixx wrote:
DaysleepeR wrote:Nekoliko dana kasnije, evo hladne glave, zaista stoje sve objektivne i subjektivne okolnosti koje se vežu za ovo ubistvo i grad u kojem se desilo i ratna istorija tog grad ai pokolj i protjerivanje stanovništva i posljedice na ljude, itd. itd. sve stoji zaista i ne može pošten čovjek to ignorisati. Posao policije je opasan po život i rizik je svakodnevan. Posljedice ovog čina su već vidljive i tek će biti vidljive.

Ali, mislim da ovolika količina zakopavanja glave u pijesak pred problemom vehabijskog radikalizma neće nam dugoročno donijeti ništa bolje.

Taj je momak mogao do svoje osvete ili satisfakcije doći na milion drugih načina koji su bolji i po njega i njegove pa i po ovu zemlju. Milion puta bi više trn u oku bio svojim i dželatima svog oca da je postao uspješan i bogat čovjek. Ili da je dobio djecu, pa da je broj njegovog domaćinstva sa 2 narastao na 5 ili 6, umjesto što je pao na samo majku.

To je moje subjektivno mišljenje, nemam iluzija da se neko mora ili da će se složiti sa mnom.

Moram samo da se osvrnem na ovo dijasporsko i domaće agresivno huškanje, molim vas raja, posebno iz dijaspore, javite se u inbox da se dogovorimo za zamjenu, imam stan u Sarajevu, u centru, nije daleko do prve linije, 3 sprat nije visoko za nosit vodu i drva, mijenjam se za vaš stan u EU gdje god, i za vaše beneficije, socijalno, zdravstveno, radno mjesto uz moju doplatu, da se mijenjamo ako krenete u drugo poluvrijeme, kad ste već horni za ratovanja, ja ne bih opet zaista... evo pička sam priznajem. Ponude u inbox.
:thumbup:

Ne, ti i takvi takvog mentalnogg sklopa imate sanse da zavrsite u Saray-City-ju, ogradjenim visokim zidom, pa onda i dalje prosipajte vas pacificizam. mozda ce se neko nekad sjetiti da ste nekada bili glavni grad jedne drzave koje vise nema. Ah da, nadam se da ce vas sa dobro tretirati ovi kojima se uvlacite u pakas. Dijapora bar nije niciji ni poltron ni roblje, a vama nametnuse Dan zalosti za zlocinca i zlocinacku instutuciju. Ni prekodrinska braca im ne tugovase juce, na svim muzickim kanalima im drma, a vi ste primorani zalit zlocince. Prosto mi vas zao, i zao mi je sto ne mozete uvuc dijaporu u taj vas mizerni svijet gmizavaca.
VjecitiStudent

#3641 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by VjecitiStudent »

omar little wrote:nije ovdje samo hag u pitanju nego i djubrad kriminalna u sudstvu i tuzilastvu i oni koji ih postavljaju. sjede dvadeset godina na vlasti i nista nisu uradili, sve ih redom boli kurac i za pravdu i za ratne zlocine i za povratnike i za sve. oslobadjaju ratne zlocince jer nesposobni mamlazi i debili nisu znali PROTUMACIT ZAKON. milijun stvari. sta god taknes u toj jadnici metastaziranoj je trulo.

edit:

Nažalost, pravda je uvijek puno, puno sporija od nepravde koju pokušava da ispravi.

Case against Oskar Gröning highlights Germany judiciary's Holocaust problem

Despite high-profile trials in Nuremberg just after the war, and Frankfurt in 1964, the German judiciary has been notoriously sluggish about punishing those directly involved in the Holocaust. A previous case against Gröning himself was dropped for lack of evidence by Frankfurt prosecutors in 1985. The historian Andreas Eichmüller once calculated that of the 6,500 SS members who worked at Auschwitz and survived the war, only 49 had ever been convicted.
http://www.theguardian.com/world/2014/s ... st-problem
Uzalud i denacifikacija i jevrejski lobi i pedantna njemačka država.
155_mm

#3642 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

BadAss14 wrote: Ne, ti i takvi takvog mentalnogg sklopa imate sanse da zavrsite u Saray-City-ju, ogradjenim visokim zidom, pa onda i dalje prosipajte vas pacificizam. mozda ce se neko nekad sjetiti da ste nekada bili glavni grad jedne drzave koje vise nema. Ah da, nadam se da ce vas sa dobro tretirati ovi kojima se uvlacite u pakas. Dijapora bar nije niciji ni poltron ni roblje, a vama nametnuse Dan zalosti za zlocinca i zlocinacku instutuciju. Ni prekodrinska braca im ne tugovase juce, na svim muzickim kanalima im drma, a vi ste primorani zalit zlocince. Prosto mi vas zao, i zao mi je sto ne mozete uvuc dijaporu u taj vas mizerni svijet gmizavaca.
najzalosnije je to sto vecina balija stvarno misli da su ovaj put izbjegli rat zahvaaljujuci uvlacenju u supak. jedino sto nas je spasilo rata je odnos snaga na terenu. jedino to i nista drugo. i jos jednom da ponovim jedíno to nas je spasilo. da nema OS BiH sa skladistima oruzja i namjenske industrije nego da ima samo policija entiteta kako milorad od laktasa zahtijeva vec duze godina sa guslanjem o demilitarizaciji stvari bi sad izgledale sasvim drugacije.

ali kad se ovo sve zavrsi itekako ce trebati pokrenuti temu sa analizom bosnjackih reakcija na ovakvu kriznu situaciju. od politicara preko medija pa do obicnih gradjana. to se mora obavezno uraditi. jer ovakve kapitalne greske u ovakvim situacijama se ne smiju vise ponoviti. ali ni pod razno se ne smiju ponoviti.
exliberal-ex

#3643 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by exliberal-ex »

York Light 100`s wrote:
Dozer wrote:Moze li mi neko objasniti nesto, naravno od ovih koji, kao, stalno nesto spocitavaju nekome to nesto "mijesani" i sl. - sta je poenta toga?
Sta znaci to "mijesani" u realnom zivotu? Da li su ti "mijesani" nesto kao manje vrijedni, pametni, inteligentni, nadareni, ili bilo sta drugo, od onih "cistih"...?
Ako je vezano za vjeru, onda je to pogotovo imbecilno, retardirano i sve najgrdje sto moze biti jer - vjera je imaginarna stvar i tu ne moze ni postojati nesto "mijesano".

Jedina realna mijesana kombijacija moze biti medjurasna, ostalo su prdimahovine i izmisljotine kojekakvih maloumnih "arijevaca". Pljutz...
:lol: vidi ovog što kmeči o nepravdi, diskriminaciji i poniženju miješanih a u isto vrijeme ponižava vjernike da vjeruju u nešto imaginarno :lol:
Isti ste vi kao i drugi što ih kritikujete i što vas kritikuju, isti usrani mentalitet kao i ekstremisti, puni kompleksa
E moj Dozeru ode I ti u ..... :D :D :D
Walther

#3644 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

emillio estevez wrote:
Walther wrote:
emillio estevez wrote:Da budem bezobrazan , gdje je presuda
gdje je presuda da je Hitler zlocinac? ili Milosevic?
Znaci zlocin i genocid nije ista razina.
Pitaj turke i armence.
znam ja sta je genocid I znam sta se desilo u prijedoru....
DaysleepeR

#3645 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by DaysleepeR »

BadAss14 wrote: Ne, ti i takvi takvog mentalnogg sklopa imate sanse da zavrsite u Saray-City-ju, ogradjenim visokim zidom, pa onda i dalje prosipajte vas pacificizam. mozda ce se neko nekad sjetiti da ste nekada bili glavni grad jedne drzave koje vise nema. Ah da, nadam se da ce vas sa dobro tretirati ovi kojima se uvlacite u pakas. Dijapora bar nije niciji ni poltron ni roblje, a vama nametnuse Dan zalosti za zlocinca i zlocinacku instutuciju. Ni prekodrinska braca im ne tugovase juce, na svim muzickim kanalima im drma, a vi ste primorani zalit zlocince. Prosto mi vas zao, i zao mi je sto ne mozete uvuc dijaporu u taj vas mizerni svijet gmizavaca.
paša moj solidni, ti si mi prvi na spisku, imaš prednost kod zamjene. ja sam bio patriota i ratnik i borac i jeo govna kad je trebalo, a sad u miru sam pacifista. ako opet pukne, imaš od mene prednost za zamjenu, što se mene tiče, samo se ti bori za svoje ciljeve. javi se u inbox da se zdogovorimo.
Bodkin

#3646 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bodkin »

York Light 100`s wrote:

Iduci put ustani kad krenes odgovarati @dozeru :wink:
York Light 100`s

#3647 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Bodkin wrote:Iduci put ustani kad krenes odgovarati @dozeru :wink:

Sudeći po ovom postu prije mi se čini da tvoj mali u gaćama svaki put ustane kada krene odgovarati @dozeru.
Te on a ti njega
Skijaš

#3648 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Skijaš »

DaysleepeR wrote: Taj je momak mogao do svoje osvete ili satisfakcije doći na milion drugih načina koji su bolji i po njega i njegove pa i po ovu zemlju.
Jeste, ali ako je normalno da predsjednik entiteta negira više puta sudskim procesom dokazan genocid i insistira na rušenju sistema, smiješno je čuditi se Nerdinu. Nerdin je simptom, klica nestabilnosti je ideja da sistem ne vrijedi i da će ga pogaziti svako ko ima silu. Ili svi poštujemo sistem, ili ga ne mora niko poštovati. Ako je više sudova dokazalo genocid u Srebrenici, to je to, koje se pičke materine uopšte priča sa Dodikom kada negira te presude ? Ne može se zatvarati oči na Dodikovo rušenje sistema a čudom čuditi jer neki dvadesetogišnjak (kojeg uostalom otac i nije mogao odgojiti kako treba jer je ubijen bez ikakvog razloga) ne poštuje sistem.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3649 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by _BataZiv_0809 »

York Light 100`s wrote:

Dozer je za tebe institucija, bog i batina!
York Light 100`s

#3650 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

_BataZiv_0809 wrote:Dozer je za tebe institucija, bog i batina!
:lol: :lol: :lol:
Pa vodi ga kući.
Ionako su mješanci poput tebe u krizi pa moraju tražiti nekog svog Boga u obliku nicka na BH forumu :D tako da me tvoj komentar i ne čudi. Nije ni vama lahko u ovom sistemu :lol:
Locked