pa izgleda da se sve na to svodi... opetmO k3 wrote:mislis ko ima chunu cabrio ko ne??parappa wrote:nista dok se gace ne pocnu skidatiDozer wrote:Al' ga ti zdrvi...
Jel' "mijesano" znaci mijesano po rasnom, etnickom, nacionalnom ili vjerskom osnovu?
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#3501 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- Sezam
#3502 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Cetnik pokazuje svoje pravo lice._BataZiv_0809 wrote:Pa ociscena je upravo zbog djelovanja bezumnika poput ovog kojeg podrzavate.Walther wrote: De jos malo salonske price... Jel to bilo teze ili lakse devedesetih? Jel onomad istocna Basna "ociscena" zbog dijaspore? Ko o cemu, kurva o postenju. Nakon toliko hiljada mrtvih BOsnjaci se trebaju nekome pravdati jer ne osudjuju hebeno ubistvo. Jedno! I to covjek koje je ucestvovao u genocidu.
Aj tuge u pm.
- šatirana_ljubičica
#3503 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Nisi ovo trebao reći._BataZiv_0809 wrote:
Pa ociscena je upravo zbog djelovanja bezumnika poput ovog kojeg podrzavate.
- mO k3
#3504 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
nemoj tako on je nas momak iz zenice , preselio u Sa ...mislim da mrzi grad u kojem jeSezam wrote:Cetnik pokazuje svoje pravo lice._BataZiv_0809 wrote:Pa ociscena je upravo zbog djelovanja bezumnika poput ovog kojeg podrzavate.Walther wrote: De jos malo salonske price... Jel to bilo teze ili lakse devedesetih? Jel onomad istocna Basna "ociscena" zbog dijaspore? Ko o cemu, kurva o postenju. Nakon toliko hiljada mrtvih BOsnjaci se trebaju nekome pravdati jer ne osudjuju hebeno ubistvo. Jedno! I to covjek koje je ucestvovao u genocidu.
Aj tuge u pm.
- šatirana_ljubičica
#3505 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
On se spustio na nivo ispod kojeg nema dalje... Ustvari to i nije nivo! Ako ima IMALO obraza treba da se ušuti na ovoj temi a i na drugima makar par dana jer ono što je otkrio ovom izjavom je ravno Karađićevim riječima u svoju odbranu.mO k3 wrote: nemoj tako on je nas momak iz zenice , preselio u Sa ...mislim da mrzi grad u kojem je
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3506 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Griješiš. Oca Ratka Mladića su ubili četnici, a njega su spasili Talijani.VjecitiStudent wrote:
Oca Ratka Mladića su ubile ustaše, kad je mali Ratko imao godinu dana. Jel' sad i njegove zločine treba pravdati zbog toga?
#etojedrugo
- York Light 100`s
#3507 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Sve rečeno. Bravo na komentaruskupljac_zeljeza wrote:Kada tome pridodaš da je koljač i agresor u prošlom ratu nagrađen republikom, a žrtva koja se branila postala taoc koljačeve politike i to se tako razvlači 20 godina da mi ništa ne možemo dok se oko toga ne složi i onaj što glasno kaže da ne voli ovu zemlju dok je na platnom spisku te iste zemlje dok onaj koji je branio i voli je nema posla. Ako je frustracija, zar je čudo?
- mO k3
#3508 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
šatirana_ljubičica wrote:On se spustio na nivo ispod kojeg nema dalje... Ustvari to i nije nivo! Ako ima IMALO obraza treba da se ušuti na ovoj temi a i na drugima makar par dana jer ono što je otkrio ovom izjavom je ravno Karađićevim riječima u svoju odbranu.mO k3 wrote: nemoj tako on je nas momak iz zenice , preselio u Sa ...mislim da mrzi grad u kojem je
Nije mene strah srba i hrvata , nego se vise bojim mojih iskreno ...
-
Drinski
#3509 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ja mislim da je Bat.ZIv. vama htio da kaze da se radi o istoj matrici razmisljanja.
al, mislim da ni tu nije u pravu.
Last edited by Drinski on 30/04/2015 15:15, edited 1 time in total.
- Mister Yes
#3510 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Svaka normalna osoba koja razumije odnose u BiH i istoriju ove zemlje. Hajde da je Banja Luka ili šta ja znam Trebinje. Ali Zvornik? Bukvalno uz Brčko i Mostar najosjetljivija tačka u BiH. Ko se nije prestrašio kad je čuo za ovo ili nije normalan ili nije u BiH.broj dva wrote:Kakav teror je ovaj tip prouzrocio u Zvorniku ? Je li neko gubio san, je li neko morao valijum kljukat da bi mogao proci kroz dan ?
Ko se prestrasio ?
- Sezam
#3511 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ali sva ta genocidna psihopatoligija sto izbija iz te Batine recenice mozda u stvari i nije njegova krivica, vec mrske dijaspore koja se usudila to primjetiti. Ovi domicilni, u sluzbi suzivota, su to hladnokrvno preskocili. Rekao sam ja davno, trebali su nas dijaporase cetnici sve pobiti, sad im ovako svima sa distance sjebavamo suzivot.šatirana_ljubičica wrote:On se spustio na nivo ispod kojeg nema dalje... Ustvari to i nije nivo! Ako ima IMALO obraza treba da se ušuti na ovoj temi a i na drugima makar par dana jer ono što je otkrio ovom izjavom je ravno Karađićevim riječima u svoju odbranu.mO k3 wrote: nemoj tako on je nas momak iz zenice , preselio u Sa ...mislim da mrzi grad u kojem je
- šatirana_ljubičica
#3512 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ja ih se ne bojim samo mi se gademO k3 wrote:šatirana_ljubičica wrote:On se spustio na nivo ispod kojeg nema dalje... Ustvari to i nije nivo! Ako ima IMALO obraza treba da se ušuti na ovoj temi a i na drugima makar par dana jer ono što je otkrio ovom izjavom je ravno Karađićevim riječima u svoju odbranu.mO k3 wrote: nemoj tako on je nas momak iz zenice , preselio u Sa ...mislim da mrzi grad u kojem je![]()
Nije mene strah srba i hrvata , nego se vise bojim mojih iskreno ...
- šatirana_ljubičica
#3513 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
pa srbima i njihovim idolopoklonicima je najveći problem što ima neko ko umije koristiti mozakSezam wrote:Ali sva ta genocidna psihopatoligija sto izbija iz te Batine recenice mozda u stvari i nije njegova krivica, vec mrske dijaspore koja se usudila to primjetiti. Ovi domicilni, u sluzbi suzivota, su to hladnokrvno preskocili. Rekao sam ja davno, trebali su nas dijaporase cetnici sve pobiti, sad im ovako svima sa distance sjebavamo suzivot.šatirana_ljubičica wrote:On se spustio na nivo ispod kojeg nema dalje... Ustvari to i nije nivo! Ako ima IMALO obraza treba da se ušuti na ovoj temi a i na drugima makar par dana jer ono što je otkrio ovom izjavom je ravno Karađićevim riječima u svoju odbranu.mO k3 wrote: nemoj tako on je nas momak iz zenice , preselio u Sa ...mislim da mrzi grad u kojem je
oni bi najviše voljeli da su svi muslimani mujo i suljo
ali kvragu, nisu!
- Domaci izdajnik
#3514 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Čuj ovog pripadnika forumske paravojske ala Husnijina milicija....Sezame poklopi se 
- Sezam
#3515 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Izvini buraz, ali ipak mislim da smo u stanju procitati jednu prostoprosirenu recenicu.Drinski wrote:ja mislim da je on vama htio da kaze da se radi o istoj matrici razmisljanja.
- Ali Kemal
#3516 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ovaj nesretni dogadja i stajanje u odbranu istog je iskljucivo za one koji umiju da koriste mozak.šatirana_ljubičica wrote:pa srbima i njihovim idolopoklonicima je najveći problem što ima neko ko umije koristiti mozak
ali kvragu, nisu!
I sta fali Muji i Sulji, vrhunski humor, najbolji u bivsoj drzavi, sto sada samo potvrdjuje Izet & Co.
Last edited by Ali Kemal on 30/04/2015 15:19, edited 1 time in total.
- Sezam
#3517 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Slazes se sa Batom da je Istocna Bosna ociscena od Bosnjaka zbog " djelovanja bezumnika" poput Nerdima Ibrica?Lajavikrelac wrote:Čuj ovog pripadnika forumske paravojske ala Husnijina milicija....Sezame poklopi se
-
dječak sa šibicama
#3518 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne pratim ovu temu jer je klasicni deja vu (osudjujem zlocin, ALI...) nego da primjetim, bilo je samo pitanje vremena kada ce krenuti lov na vjestice... ko god nije na valu "ovo jeste terorizam, ALI.." retorike i demagogije, odmah je cetnik, dijete mijesanog braka, i samo se cekalo na kojeg ce krenuti lov vilama i bakljama.
Sve u cilju opravdavanja teroristickog cina jednog bradatog vehabistickog manijaka, vec danima se traze alibiji za ono sto je pocinio.
Sve u cilju opravdavanja teroristickog cina jednog bradatog vehabistickog manijaka, vec danima se traze alibiji za ono sto je pocinio.
- York Light 100`s
#3519 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da ne bi 1989. Fejsbuka i foruma nikada ne bi kod nas zagužvaloDrinski wrote:Kikibombona wrote: Ma prijatelju, bilo bi dovoljno da IZMISLE kako su uhapsili nekoliko ljudi koji su preko interneta raspirivali mrznju, pa da vidimo kome bi palo na pamet da pise komentare kakvi se ovdje mogu procitati....
Eto, ako nista, makar zaustaviti ovo internet nasilje. Internet u velikoj mjeri odgaja, lozi nove generacije sovinista i vjerskih fanatika.![]()
![]()
De ti zaustavi onu mrznju sto se raspiruje po školama RS ispod ikona Svetog save.
Internet ništa ne loži niti odgaja, internet daje samo priliku pojedinim da pod plaštom anonimnosti kažu šta zaista misle i prilično je jednostavno i bezobrazno kriviti internet zbog mentaliteta pojedinih naroda. Ako išta trebamo biti zahvalni što internet postoji da ne bi ko naivan pomislio ne daj Bože da je izumro šovinizam i da je opet bratstvo i jedinstvo
- šatirana_ljubičica
#3520 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
da, ne fali ništa kad nije SAMO TO.Ali Kemal wrote:Ovaj nesretni dogadja i stajanje u odbranu istog je iskljucivo za one koji umiju da koriste mozak.šatirana_ljubičica wrote:pa srbima i njihovim idolopoklonicima je najveći problem što ima neko ko umije koristiti mozak
ali kvragu, nisu!![]()
I sta fali Muji i Sulji, vrhunski humor, najbolji u bivsoj drzavi, sto sada samo potvrdjuje Izet & Co.
a kod nas je uglavnom samo to.
- GeeTnT
#3521 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Dan prvi.... slagali su da je vikao "Allahu Ekber" (vikao je ono što je svaki banovani bošnjo kaže kad mu pukne film)
Dan drugi.. slagali su da je terorista, jer niko spomenuo nije da je momak maltretiran i da za to pokazuju snimci koji ce uskoro biti objelodanjeni.
Dan treći.. lagali su, lažu i danas kako bi srbima iz eresa skrenul pažnju sa katastrofalne situacije u eresu...
Ko se na ove laži uhvatio..uhvatio...jbg..
Ćosić je umro, živio Dobrica...
PS: Ako postoji veća ubleha od pročitanog komentara na jednom od eresovskih "nezavisnih" portala, i to kako su "ovim poslednjim dogadjajima bošnjaci unazadili srbe bar 20 god."
Strašno!
Dan drugi.. slagali su da je terorista, jer niko spomenuo nije da je momak maltretiran i da za to pokazuju snimci koji ce uskoro biti objelodanjeni.
Dan treći.. lagali su, lažu i danas kako bi srbima iz eresa skrenul pažnju sa katastrofalne situacije u eresu...
Ko se na ove laži uhvatio..uhvatio...jbg..
Ćosić je umro, živio Dobrica...
PS: Ako postoji veća ubleha od pročitanog komentara na jednom od eresovskih "nezavisnih" portala, i to kako su "ovim poslednjim dogadjajima bošnjaci unazadili srbe bar 20 god."
Strašno!
- Domaci izdajnik
#3522 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Eto haj sad javi centrali da si otkrio četnike po forumu, salutiraj i vikni hajl!Sezam wrote:Slazes se sa Batom da je Istocna Bosna ociscena od Bosnjaka zbog " djelovanja bezumnika" poput Nerdima Ibrica?Lajavikrelac wrote:Čuj ovog pripadnika forumske paravojske ala Husnijina milicija....Sezame poklopi se
-
155_mm
#3523 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
kao prvo izvinjavam se ako sam te licno uvrijedijo to mi sigurno nije bila namjera. cak i ne znam u kom postu sam ti se tako obratio. ili da sam tebe ili ikog drugog uvrijedio sto ne opravdava ovaj cin. ili cak sto vise gdje ja opravdavam ovaj cin na bilo koji nacin.PM72 wrote:@155mm,
da te nešto zamolim.Ne etiketiraj ljude i ne zovi ih balijama,u konkretnom slučaju mene, ako ne opravdavam TERORISTIČKI napad na policijsku stanicu ili ako kažem da za ovu zemlju više ne bi ni onom stvari mrdnuo.
ali jedno pitanje posto vidim da se bolje razumijes u terorizam. zamisli sazna covjek da mu sef policije vec godinu dana guzi zenu. taj covjrk se druzi sa vehabijom. i tako on se pozali vehabiji, sta da radim sad pita ga. vehabija mu kaze ja da sam na tvom mjest ja bi ga covjece ubijio. i vehabijina zena se kurva samo sto to on nezna. ali nije bitno. i tako ovome bas pukne film ode u stanicu milicije i napravi sranje. i na kraju istrage to se bas utvrdi da je tako. dali je ovo za tebe teroristicki akt i zbog cega?
i jos jednom izvinjavam se ako sam te na bilo koji nacin uvrijedio.
- Domaci izdajnik
- York Light 100`s
#3525 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ma glupi smo mi kao narod, taj isti narod je izabrao te na vlasti jer ih smatraju pametnim, evo ti najbolji primjer gluposti na ovom forumu. Vaskrse trol koji se predstavlja kao Srbin (Lepi Lukić), umjesto većina da ga ignoriše ili da ga verbalno uništi oni dopustiše da ih isprovocira, psuju mu otvoreno majku i budale bijaše banovani zbog običnog trola i još kukaju Chmolji jer nisu u stanju običnog trola savladati. Lukić se oprosti i umjesto da se opamete i nauče nešto iz toga oni taj isti dan kod drugog trola, ovog puta nekog Hrvata (OffTheWall) opet po istom, to najbolje pokazuje kako smo nesposobni. Ode i OffTheWall i da se pojavi neko treći svi bi opet po istom i jedini odgovor bi bio "Chmoljo zaboga učini nešto". Džaba i naši Bošnjački političari u javnosti a džaba i administratori na forumima da nas štite kad se ne možemo zaštititi od samog sebe. Džaba 10 trolova banovati kad ćemo mi opet istoanimals wrote:Problem je sto Bosnjaci nemaju politicare da ih zastite, da se jasno ograde od kojekakvi radikala..
vidimo da je u Srbiji stanje jod gore, tamo su radikali na vlasti, sto Bosnjacki politicari ne umiju iskoristiti..
jednostavno imaju najgore politicare, tj..nemaju ih nikako..