TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
bingov buraz

#2826 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by bingov buraz »

Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija :-D
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio

SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS

Image
Krivo mi sto ljudi popusise banove al nek si moderaciju poprskao,respekt.

A za slicicu sta reci,dobro se okreni jebi ga mozda negdje vreba neki novi osvetnik,ceracemo se jos .

Ovaj drugi sto se predstavlja kao Hrvat je isti tip.
sportman1

#2827 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sportman1 »

zasto je dodik odmah otrcao u bg.?
sprema li se nesto novo u dogovoru sa srbijom? blokada bih institucija ili poostravanje retorike isl.?
Duka Dizel

#2828 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Duka Dizel »

palermo wrote:
Nemam ja ništa protiv dana žalosti, mislim da je ok, nemam protiv ni toga da se okarakteriše ovo kao teroristički čin, ali zaboga nemojte napadati Bošnjake što se nakon dvadeset godina zajebancije i njihova pamet mijenja.....bilo bi čudno da nije tako....
A u kom smislu se menja pamet Bošnjaka?
palermo

#2829 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by palermo »

Duka Dizel wrote:
palermo wrote:
Nemam ja ništa protiv dana žalosti, mislim da je ok, nemam protiv ni toga da se okarakteriše ovo kao teroristički čin, ali zaboga nemojte napadati Bošnjake što se nakon dvadeset godina zajebancije i njihova pamet mijenja.....bilo bi čudno da nije tako....
Radikalizuje se.....šta god to značilo
statixx

#2830 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by statixx »

@palermo

Mislis da je ova deklaracija o statusu RS-a kao "kap koja je prelila casu", buduci da imamo masu nezadovoljnih, pa tako i povratnika...
johnlock071

#2831 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by johnlock071 »

Autor: Željko Milićević / Bosnjaci.net

Zločinca je, nakon više od dvije decenije, dostigla ruka pravde a bošnjački prvaci se raspadoše izvinjavati u imenu vjere, kulture i svoje napaćene povijesti, i to onima koji više od dvije decenije – pa i više od nekoliko stoljeća – brane svirepo sprovođenje svojih zločina protiv ljudskih bića i svih svjetskih zakona.

Nerdin – neka se Bog smiluje njegovoj duši koja je vapila za pravdom – nije ubio ljudsko biće jer ljudska bića ne počinjavaju zločine, genocid, istrebljenja drugih zbog njihove drugačije vjere, njihove drugačije kulturne povijesti i njihovog drugačijeg načina života.

Nejači su zločinci okrutno ukrali babu i slijedećih više od dvije decenije likovali u tome da su izbjegli zakone i pravdu i u tom se likovanju bahato smijali u lice žrtvama svojih zločina – i to i dan danas rade i snuju novi čin u povijesti svojih zločinačkih krstaških pohoda. A bošnjački se prvaci slomiše posipati pepelom po glavi pred onima koji su i počinili zločine i koji i dalje pravdaju zločine i brane te i takve zločince!
Bošnjački prvače, tebe se je dobrano izmanipuliralo da se osjećaš primoranim braniti ugled povijesnih stečevina svoje vjere, kulture i biološkog bića pred onima koji se nikad nisu posipali pepelom po glavi za zločine koji su počinjeni u njihovom imenu i u imenu kršćanstva i hrišćanstva!
Da su Srbi, Crnogorci i Hrvati i njihovi prvaci ovako skočili posipati se pepelom po glavama na samom početku nedavnog krstaškog zločinačkog pohoda, Nerdinov babo bi možda danas bio živ i možda ne bi bilo desetke tisuća Nerdina u Bosni – i Hercegovini i Sandžaku i okruženju i dijaspori – kojima su okrutno ukrali i babu i babovinu.
Ne gubi ravnotežu, bošnjački prvače! Oni kojima se ti danas izvinjavaš već imaju planove za tvoju budućnost. Pitanje je da li ti imaš planove za svoju budućnost.

Image
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#2832 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

šatirana_ljubičica wrote:
emillio estevez wrote:
šatirana_ljubičica wrote:Znate šta ne kontam?Ne kontam toliko ulagivanje i licemjerje....Čemu to ba?!
Nisam za ubijanje nedužnih, nisam za ovakav način obračunavanja, ali IPAK, IPAK, kako možemo ovoliko čovjeka oplakivati, a ZNA SE da je bio ratni zločinac koji je pride zaposlen u MUP-U! Halooooo baaaaaaaa!

Nema optuzbe,nema presude.
Ipak je samo osoba,pa Srbin

Pa ni Karađiću još nije bila presuda...Je li ti i njega žao, i on je osoba pa makar i Karađić?
Znaci uvjerena ili uvjeren si da da pokojnik namjerno ubijen radi svojeg imena ili prezimena.
Nije mozda slucajno ubijen prvi policajac. Koji je naletio . Mogao je biti i Ermin po imenu.

Ubojica zrtva dusevnog nemira i drzavnog aparata ( previse zlocina i nerijesenih slucaja pobijenoh civila i zarobljenika).
reis1

#2833 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
UnscarD wrote:Taman se malo uljuljkam u normalu, okruzen normalnim ljudima, da bi me ova i slicne teme podsjetile gdje zivim.
Onaj bi ovom nesretnom momku dizao spomenik, onaj zali sto su prezivjela druga dvojica policajaca a velikoj vecini nije jasno zasto je dan zalosti.
Pozivanje na neki spisak (sumnjivog porijekla), cak i da je 100% tacan niposto ne bi smio da sluzi da se zlocin relativizuje na bilo koji nacin.
I umjesto da Srbi budu prvi u kritici Srba, Bosnjaci - Bosnjaka i Hrvati - Hrvata, uvijek se iznova ponavlja relativizacija i opravdanje za svoje a nerazumijevanje i osuda za tudje.

Dakle da ponovimo.
1. Ovo je napad na zvanicne INSTITUCIJE BiH (makar bile u RS-u i zato je Dan Zalosti).
2. Ovaj nesretni mladic je prije svega u crno zavio dvije majke.
3. Ovaj mladic je upravo dodatno zakomplikovao ionako komplikovanu i tesku poziciju povratnika sirom BiH.
4. Ovaj mladic je poslao u svijet jos jednom losu sliku o BiH koju su potrcali da prenesu svijetski mediji.
5. Ovaj mladic je upravo Dodiku i njegovoj secesionistikoj politici ovim cinom dao vjetar u ledja.
da nastavim niz...

6. U toku je formiranje posebne institucije pri MUP-u RS-a koje će se boriti protiv terorizma i niko mu iz svijeta neće prigovoriti za to već će mu pljeskati.
7. U toku je formiranje obavještajne agencije RS-a, i niko mu iz svijeta neće prigovoriti za to već će mu pljeskati.
8. U toku je jaka diplomatska aktivnost i lobiranje za RS jer ona sada ispada žrtva teorizma.
9. U toku je spočitavanje Bošnjacima i njihovim političarima da se nedovoljno bore protiv teororizma, i niko mu iz svijeta neće prigovoriti za to već će mu pljeskati.
10. Ko zna šta je još u toku a da naše minder efendije nisu ni svjesne.

Al sve im je to djaba, kad je Allah dzelleshanuhu na nasoj strani! :bih:
Duka Dizel

#2834 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Duka Dizel »

palermo wrote:
Duka Dizel wrote:
palermo wrote:
Radikalizuje se.....šta god to značilo
Znači, ne treba napadati radikalizaciju Bošnjaka, već je treba pozdraviti i razumeti?
Izvini, ali to nije menjanje pameti, već zbogom pameti.
šatirana_ljubičica

#2835 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by šatirana_ljubičica »

emillio estevez wrote:
Pa ni Karađiću još nije bila presuda...Je li ti i njega žao, i on je osoba pa makar i Karađić?
Znaci uvjerena ili uvjeren si da da pokojnik namjerno ubijen radi svojeg imena ili prezimena.
Nije mozda slucajno ubijen prvi policajac. Koji je naletio . Mogao je biti i Ermin po imenu.

Ubojica zrtva dusevnog nemira i drzavnog aparata ( previse zlocina i nerijesenih slucaja pobijenoh civila i zarobljenika).[/quote]

Nisam ubjeđena da je ubijen baš ON jer je on trebao biti ubijen, nego kažem, kad je već ubijen taj neko ko je radio zlodjela u ime sprstva, ne moramo ga vala oplakivati !
palermo

#2836 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by palermo »

Duka Dizel wrote:
Znači, ne treba napadati radikalizaciju Bošnjaka, već je treba pozdraviti i razumeti?
Najbolji način da se boriš protiv radikalizacije Bošnjaka je borba protiv secesionističkih snaga oličenih u liku Milorada Dodika.....bez toga, sve je samo pišanje uz vjetar...
Bloody

#2837 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bloody »

sportman1 wrote:zasto je dodik odmah otrcao u bg.?
sprema li se nesto novo u dogovoru sa srbijom? blokada bih institucija ili poostravanje retorike isl.?

Pa rekao je Vucic da ce RS pomoci obavjestajno i finansijski.Otisao Mile po sadaku,kao da je njemu vazno ko je ubijen i zasto, on ce opet da strpa u dzep malo sitnisa.
I kako je to Bugojanac mislio pomoci obavjestajno?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2838 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Matijevic_Vlado »

Image
"Ma ko vas jebe bijedo" :mrgreen:
Zasto lepi Bake dovodi Arape da kupuju zemlju oko Sarajeva? zasto ih ne salje da kupuju po tzv RSu od ljudi koji su protjerani(ako mu je vec stalo da na taj nacin siri islam)?
Hocemo li imati za par godina bogatu Palestinu na ovom podrucju? Kada cemo imati referendum o nezavisnosti od tzv RS i HB? Kako ce se zvati nasa nova drzava? Hocel biti dozivotni predsjednik il ce se tu i Fahrija gurati? il cemo postati kraljevina?
Imal sta od ovoga? :mrgreen:
Duka Dizel

#2839 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Duka Dizel »

johnlock071 wrote:Autor: Željko Milićević / Bosnjaci.net

Zločinca je, nakon više od dvije decenije, dostigla ruka pravde a bošnjački prvaci se raspadoše izvinjavati u imenu vjere, kulture i svoje napaćene povijesti, i to onima koji više od dvije decenije – pa i više od nekoliko stoljeća – brane svirepo sprovođenje svojih zločina protiv ljudskih bića i svih svjetskih zakona.

Nerdin – neka se Bog smiluje njegovoj duši koja je vapila za pravdom – nije ubio ljudsko biće jer ljudska bića ne počinjavaju zločine, genocid, istrebljenja drugih zbog njihove drugačije vjere, njihove drugačije kulturne povijesti i njihovog drugačijeg načina života.
Ovo je katastrofa, koja više nema veze sa ljudskim mozgom i zdravom pameću.
Ovoga bi trebalo odmah uhapsiti.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#2840 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by UnscarD »

Drinski wrote:
UnscarD wrote:
Drinski wrote:Sto ne napisa na tom redu da se to ne bi desilo da su vlasti BIh pohapsile ratne zlocince?
Zato sto je to prica sta bi bilo kada bi bilo a ne sta JE BILO.
Zato sto koristeci tu logiku mozemo da napisemo da se nista od ovoga ne bi desilo da nije bilo rata ili jos bolje da nisu nikako Srbi u seobi dosli na Balkan. Ne mozemo jer bi to bilo negiranje realnosti.
Pa dobro, sto nisi napisao da ratni zlocinci iz Podrinja nisu pohapseni i da je to doprinijelo tom nemilom događaju, u znacajnom dijelu?
To je vjerovatno tacno ali ipak da bih se objektivno bavio uzrocima, meni je potrebno malo vise infomacija a kojih jos uvijek nemam. Za pocetak konkretno za ovu tvrdnju, mi je potrebno :
1. solidan izvor i potvrdu validnosti i autenticnosti ovog dokumenta sa spiskom osoba a ma koliko ga trazio, nailazim na oprecne informacije o njegovom porijeklu.
2. potvrda da je upravo osveta bila motiv (ni toga sad za sad nedvosmisleno nema)

Ako imas konkretan odgovor na bilo koje od ova dva pitanja, javi jer bi to pomoglo da se mozaik UZROKA lakse sklopi.

Buduci da nemam potpune informacije ne bavim se uzrocima (sad za sad) nego posljedicama (koje su vec sada jasne i evidentne).
Bit ce vremena i za uzroke kako stvari budu postajale jasnije.

Idealno bi recimo bilo kada bi ovo natjeralo vlasti da se zaista obracunaju za ratnim zlocincima puno efikasnije nego do sada ali realno, prilicno sam skeptican da ce to da se desi. Izmedju ostalog i zbog onoga sto smo brzi da vidimo trun u tudjem oku a spori da vidimo balvan u sopstvenom.
reis1

#2841 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

lakilaka wrote:Evo sada na N1 teza "Samotnjacki terorizam".
Da dodam, dan zalosti i treba biti na cijeloj teritoriji Drzave Bosne i Hercegovine, jer je ona DRZAVA na svom cijelom teritoriju. Sve ove posljedice ce se lakse rijesiti i preduprijediti, ako se rijesi UZROK. Drzava Bosna i Hercegovina mora djelovati na svome cijelom teritoriju i onda snositi posljedice toga (ne)djelovanja na cijelom teritorijumu.
:bih:
Predloziti ovaj dan zajednickim danom drzavnosti BiH! :izet:
Ozbiljna muzika svira na svim radio stanicama...
Bodkin

#2842 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bodkin »

Duka Dizel wrote:
palermo wrote:
U pravu je @palermo. Obicno se redovno rqsprqvljam sa njim i ne slazem ali je na ovoj temi ubo par puta samo tako. Mijenja se jer 20 godina nakon rata ljudi su samo jos ekstremniji i guraju im pret u oko i kad treba i kad ne treba
johnlock071

#2843 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by johnlock071 »

Duka Dizel wrote:
johnlock071 wrote:Autor: Željko Milićević / Bosnjaci.net

Ovo je katastrofa, koja više nema veze sa ljudskim mozgom i zdravom pameću.
Ovoga bi trebalo odmah uhapsiti.
Apsolutno, nakon što se pohapse SVI DO JEDNOG koji su učestvovali u genocidu i etničkom čišćenju 92-95, a ne da se slobodno šetaju, štoviše obnašaju državne funkcije.
Duka Dizel

#2844 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Duka Dizel »

palermo wrote:
Duka Dizel wrote:
Najbolji način da se boriš protiv radikalizacije Bošnjaka je borba protiv secesionističkih snaga oličenih u liku Milorada Dodika.....bez toga, sve je samo pišanje uz vjetar...
To mu dodje kao neka pretnja u fazonu "Srbi, pazite za koga glasate inače će biti belaja".
Drinski

#2845 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

UnscarD wrote: To je vjerovatno tacno ali ipak da bih se objektivno bavio uzrocima, meni je potrebno malo vise infomacija a kojih jos uvijek nemam. Za pocetak konkretno za ovu tvrdnju, mi je potrebno :
1. solidan izvor i potvrdu validnosti i autenticnosti ovog dokumenta sa spiskom osoba a ma koliko ga trazio, nailazim na oprecne informacije o njegovom porijeklu.
2. potvrda da je upravo osveta bila motiv (ni toga sad za sad nedvosmisleno nema)

Ako imas konkretan odgovor na bilo koje od ova dva pitanja, javi jer bi to pomoglo da se mozaik UZROKA lakse sklopi.
Pa mi nemamo niti dokaze da je ovaj vehabije, odnosno u istoj mjeri se govori i o jednom i o drugom. Tesko je sada kazati da to nije doprinijelo zlocinu.
Drugo, sto se tice izvora i sl., pa evo gdje je otac ovog Nerdina?! gdje ces bolji dokaz od toga da je ovaj zrtva ratnog zlocina plus sto je i sam bio u logoru odakle se vratio a da nije znao da hoda.?
omar little

#2846 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

kakvi su nam uhljupi i jadnici na vlasti bojim se da nas svijet i cetnici u palestinu ne pretvore.
palermo

#2847 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by palermo »

Duka Dizel wrote:
To mu dodje kao neka pretnja u fazonu "Srbi, pazite za koga glasate inače će biti belaja".
Ne,nikakva prijetnja, činjenično stanje.

Ne znam jesi li provokator kao Lepi, ili si običan čoja sa svojim stavom, uostalom nebitno, ali je zapanjujuće misliti da akcija nema svoju reakciju. Pa pobogu to su osnovni zakoni fizike
York Light 100`s

#2848 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by York Light 100`s »

Lepi_Lukic wrote:Dnevnik 3. FTV, prilog posjeta policajcima u bolnici, gdje policajac potvrdjuje da je terorista usao u stanicu policije uzvikujuci "Alahu egber", mislim da je i to vec jasno, i da su sve sumnje o psovanju uklonjene ;)
Govno genocidno se nalazi među imenima što su vršili zločine nad Bošnjacima, između ostalog i na ocu momka, eto on će biti objektivan :-) garant misli "što nisam ni tog baliju zaklao kao bebu, ne bi se ovo danas dogodilo". Ova dvojica što su bili tu 92. ranjeni od sina žrtve i još im kolega ubijen od istog, ta dvojica će najviše lagati.
Ali evo vidim "otkrio" si se kao član četničkog pokreta :lol: eto na šta ste spali, da se branite preko interneta a ne znate ni citirati kako treba :D

Evo Srpski Avaz isto piše da je uzvikivao Allahu ekber (što je u prijevodu kako izgleda "yebat ću vam svima majku") i piše da časni pokojni policajac "nije imao mrlje" otkada je počeo kao policajac.
Halo idioti :zid: uzrok napada malog na stanicu je period prije nego što je ovaj postao policajac. Mogu i ja biti ratni zločinac do 2015. pa narednih 20 godina imati policijsku karijeru za primjer pa da me tad neko rokne za nešto što sam uradio u 2014. godini.
Umjesto da Avaz napadne RTRS što širi huškačku propagandu i što su napravili toliko belaja da svi strani mediji sad prenose da je to bio čin vehabije i islamskog teroriste Bošnjaka ovi na naslovnu portala stavili "EU će sa 10 miliona eura pomoći da se zemlje Zapadnog Balkana izbore s islamskom radikalizacijom" ma važno je kupiti bodove protiv Bakira, to ga jedino interesuje. Sve je to isto i RTRS i Avaz, samo što su jedni direktni a drugi nisu pa glupi narod nije to još skontao. Fuj!
General War

#2849 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by General War »

bingov buraz wrote:
Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija :-D
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio

SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS

Image
Krivo mi sto ljudi popusise banove al nek si moderaciju poprskao,respekt.

A za slicicu sta reci,dobro se okreni jebi ga mozda negdje vreba neki novi osvetnik,ceracemo se jos .

Ovaj drugi sto se predstavlja kao Hrvat je isti tip.
:lol: :lol:

Image

Jaaoo kuku lele---tip je rasturio, dokazao,experimentisao :D ...e sad, to prenjeti sa interneta na real life je malo teze.
reis1

#2850 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

omar little wrote:kakvi su nam uhljupi i jadnici na vlasti bojim se da nas svijet i cetnici u palestinu ne pretvore.
Mojne se sekirat djaba, dok je malih Rusa, aka Srba, mi smo good guys! :bih:

Ono nesto aka Talibani u Avganu za sovjetske ere... Tek poslije, mogli bi doci na tapet.
Locked