Sa kim ti dijeliš državu , na koga misliš ???Ripicipi wrote:A BUGOJNO I AMERICKA AMBASADA????Lokman wrote:Dugogodišnja Dodikova retorika i ponižavanje bošnjačkog naroda i živi apartheid u kojem se nalaze bošnjaci u RS uzrokovale su ovaj incident. Treba se baviti uzrocima a ne posljedicama.
btj gdje i s kim ja dijelim vazduh
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- mO k3
#201 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
- Janjicar
- AntiKrist
#203 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ako ti na CIPS-u pise prebivaliste Zvornik,sad je vrijeme za azilbull21 wrote:Jel' se sad može tražiti azil gdje? Ono, ugrožen sam i tako to?
- skafiskafsnjak
#204 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Da se prisjetimo familije onome sto stavi naslov teme ..
- Ned071
#205 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ma ja baci suplju i relativiziraj. Pogan ce se uskoro poceti po mahalama sarajevskim aktivirati. Sve hapsit preventivno i protjerivat da mi je caca. Mrzim ih vise od cetnika majku im bolesnu i zatucanu...Lokman wrote:Dugogodišnja Dodikova retorika i ponižavanje bošnjačkog naroda i živi apartheid u kojem se nalaze bošnjaci u RS uzrokovale su ovaj incident. Treba se baviti uzrocima a ne posljedicama.
- GeeTnT
#206 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
armin071 wrote:Antina generacija je jos budna. Sacekajmo dok zaspu pa da prokomentarisemo ovu Dodinu akciju.
-
kox
#207 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Mevlid pucao po američkoj ambasadi ranivši dva policajca, prije godinu dana zapaljeno pola Federacije pa ništa... brzo će ovo ispuhati, čak i ako jeste teroristički napad. Ali da će Dodik i drugari o ovome trubiti nemilice mjesecima - hoće. A ni povratnicima neće biti lako.
-
euroBASIC
-
bull21
#209 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
"Očigledno je da je tu riječ o napadu iz vjerskih i terorističkih razloga i da je ovo teroristički akt", rekao je Dodik i dodao da se napad desio iznenada i neočekivano.
- BHCluster
#210 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Krenu li su ih masovno hapsiti i osudjivati mozda je ovo odgovor ili pocetak onoga sto im je cilj?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#211 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
A bogumi, bi mogaobull21 wrote:Jel' se sad može tražiti azil gdje? Ono, ugrožen sam i tako to?
-
dječak sa šibicama
#212 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Bitno da je govno bradato ubijeno, da ne bude farse od sudjenja.
A sad, SIPA na tebe je red. Hapsi bandu.
-
Siddratho
#213 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Drago mi je što Bošnjački narod nije pao pod propagandu, komentar sa najvise lajkova na fb:
U Zvorniku se prije svega desio genocid nad Bosnjacima od 92-95.
JEDANAESTI GENOCID NAD BOSNJACIMA!!!
E kad se OSUDE odgovorni za genocid, kad srpski narod PRIZNA krivicu, kad se ukine RS tad se mozemo pozabaviti vehabijama. Kao sto su problem vehabije, tako su problem i velikosrbi.
Nebi me iznenadilo da su i ovi policajci imali svoju "ulogu" 90tih, desi se to tako, karma.
E kad se OSUDE odgovorni za genocid, kad srpski narod PRIZNA krivicu, kad se ukine RS tad se mozemo pozabaviti vehabijama. Kao sto su problem vehabije, tako su problem i velikosrbi.
Nebi me iznenadilo da su i ovi policajci imali svoju "ulogu" 90tih, desi se to tako, karma.
- victom
#214 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Last edited by victom on 27/04/2015 21:55, edited 1 time in total.
- skafiskafsnjak
#215 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
da citiramSiddratho wrote:Drago mi je što Bošnjački narod nije pao pod propagandu, komentar sa najvise lajkova na fb:
-
bull21
#216 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ovo je odgovor na zahtjeve EU-a da se rješi Maoče i sličnih. Nešto što je trebalo davno biti urađeno ali nažalost, "u ponedeljak ćemo to" mentalitet je kao i uvijek prevladao i sada se dalo oružje u ruke ljudima koji će ga vrlo dobro iskoristiti da isprepadaju narod i dignu tenzije i sve to u svom privatnom avionu pri letu u Beograd.BHCluster wrote:Krenu li su ih masovno hapsiti i osudjivati mozda je ovo odgovor ili pocetak onoga sto im je cilj?
-
todd_smith
#217 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
sta ti imas pametovati o mevlidu, vehabijama i slicnim situacijama kada Sladisa i Dragan koji imaju 17 godina u Zvorniku, nakon veceras o tome nece razmisljati kada budu prolazili pored dzamije ili neke djevojke/momka islamske vjeroispovijesti
ne budite glupi
ne budite glupi
- Maharadza
#218 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ma za sve je kriv drekavac:

...iz drvara!

...iz drvara!
-
Bosnjak333
#219 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Nema policajca u Zvorniku,a da nije bio pripadnik cetnicke vojske za vrijeme rata samim tim je ucestvovao i u genocidu nad Bosnjacima.Zar takve da zalim?
- BHCluster
#220 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Siddratho wrote:Drago mi je što Bošnjački narod nije pao pod propagandu, komentar sa najvise lajkova na fb:
Ne moze genocid nad bosnjacima biti izgovor za terorizam.
- AntiKrist
#221 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ziv bio linkaj sliku tog bradonje!dječak sa šibicama wrote:Bitno da je govno bradato ubijeno, da ne bude farse od sudjenja.
- emigrazione
#222 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Cetnici bi trebali barikade da postave veceras, po meni je ovo gore od ubistva onog na carsiji...
- don vito
#223 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Nemili dogadjaj, nemili dogadjajLokman wrote:Dugogodišnja Dodikova retorika i ponižavanje bošnjačkog naroda i živi apartheid u kojem se nalaze bošnjaci u RS uzrokovale su ovaj incident. Treba se baviti uzrocima a ne posljedicama.
Inace, kada je vehabija Muamer Topalović za Bozic 2002. godine pobio konjicku porodicu Andjelic, istu kvalifikaciju ("incident") upotrijebio je SDA-ovski gradonacelnik Konjica Emir Bubalo.
-
Ripicipi
#224 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Sa bolesnicima koji su brzo zaboravili Bugojno i Mevlida, kojima je ovo ok jer se desilo u Zvorniku itd. itd. itd.mO k3 wrote:Sa kim ti dijeliš državu , na koga misliš ???Ripicipi wrote:A BUGOJNO I AMERICKA AMBASADA????Lokman wrote:Dugogodišnja Dodikova retorika i ponižavanje bošnjačkog naroda i živi apartheid u kojem se nalaze bošnjaci u RS uzrokovale su ovaj incident. Treba se baviti uzrocima a ne posljedicama.
btj gdje i s kim ja dijelim vazduh
Bosnjaci ce sa tim maloumnim stavovima sami sebi presuditi vrlo brzo.
Odliv mozgova.
-
zenit dozic
#225 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ti ljudi su dobro odradili posao od 92-95 tako da mi ih ni malo nije žao.PM72 wrote:a šta znači "islamista"? Kakav je to naslov? kako bi se zvao da je Srbin ? Pravoslavista? Čuj islamista...što nije upao među one ravnogorske četnike u Višegradu pa zarokao nego na ljude koji rade svoj posao.Ako postoji promil šanse da sami sebe naguzimo - to ćemo iskoristiti.