ma nebih nista da mu govorim ali ovo je jedan od statusa na fb koji su iz srebrenice,kazu u krvi se rodio,u krvi zivio u krvi umro,i sada zamislite 8 hiljada pobijenih ostavili najmanje 15 hiljada potomaka svi ogorceni ali kao sto kaze moj otac bolje da se ozenio i vratio se nazad i napravio 8 djece nemoze im gora osvetaDrinski wrote:Reci mu da prica bezze. Vise ce postici da kupi 10 giganata u RS.sabahudinrutenka wrote:Sta je cetnici uvukao se strah u kosti...SINOVI UBIJENIH OCEVA SU PORASLI!!!
Ovo je status jednog mog poznavaoca koji je takodje iz Srebrenice koji je ostao bez oca i sada kad vidite ovakve natpise tek se sad vidi da bi ovo moglo da bude opasno jer ima dosta omladine koja su rasla bez svojih oceva koji su veoma lakoumni,jer nisu imali svoga vodju u zivotu jer djeca koja rastu bez oceva se osjecaju bezvrednije jer nemaju svoju zastitu ne osjecaju se sigurna kao djeca koja imaju zastitu u svom ocu,i sada kad su odrasli u ovoj drzavi kljoj se jedva prezivljava nemaju posla nemaju kuce onda se napune negativnom energijom i misle da imamo makar babu pored sebe da nam je lakse i onda se sjete kako su izgubili zivotei ko im je uzeo sve u zivotu i onda njima ne treba puno da ih se navede na ovakve stvari.
Onaj zemljak Suljagic mu je kazao sta treba da uradi.
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
sabahudinrutenka
#1401 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
Drinski
#1402 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da. I di mu je sada brada i kratke pantole?York Light 100`s wrote:Ne razumiješ, priča se da je u kontaktu sa vehabijama zadnje 3 godine, to bi bila 2012. godina. Slika na Facebooku sa curom je postavljena 2010. godine, znači par godina prije nego što je stupio u kontakt sa vehabijamaDrinski wrote:a di mu je vehabijska brada i kratke pantole?York Light 100`s wrote:
Da budemo iskreni taj momak i nije bio toliko aktivan na Facebooku zadnjih godina. Ona slika gdje "normalno" izgleda i grli onu curu je postavljena 2010. godine, priča se da je u kontaktu sa vehabijama bio u zadnje 3 godine tako da ta slika je definitivno prije nego što je stupio u kontakt sa njima tako da ona slika i njegov profil ništa ne govori niti išta opravdava
Mektić kaže da je uzvikivao Allahu ekber, pa ih je to navelo da sumnjaju na vehabizam.
-
Walther
#1403 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
sudeci po kuci i za jedno je imao premalosabahudinrutenka wrote:ali kao sto kaze moj otac bolje da se ozenio i vratio se nazad i napravio 8 djece nemoze im gora osveta
- lijek-za-sve
#1404 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da svako radi svoj posao posebno drzavne agencije mnogi nebi bili sad na slobodi a jedan od huscackih medija RTRS bi sinoc u 22 00 bio zakljucan i bivsi!
- SmokingMan
#1405 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Talas osvete Vol.1sabahudinrutenka wrote:Sta je cetnici uvukao se strah u kosti...SINOVI UBIJENIH OCEVA SU PORASLI!!!
Ovo je status jednog mog poznavaoca koji je takodje iz Srebrenice koji je ostao bez oca i sada kad vidite ovakve natpise tek se sad vidi da bi ovo moglo da bude opasno jer ima dosta omladine koja su rasla bez svojih oceva koji su veoma lakoumni,jer nisu imali svoga vodju u zivotu jer djeca koja rastu bez oceva se osjecaju bezvrednije jer nemaju svoju zastitu ne osjecaju se sigurna kao djeca koja imaju zastitu u svom ocu,i sada kad su odrasli u ovoj drzavi kljoj se jedva prezivljava nemaju posla nemaju kuce onda se napune negativnom energijom i misle da imamo makar babu pored sebe da nam je lakse i onda se sjete kako su izgubili zivotei ko im je uzeo sve u zivotu i onda njima ne treba puno da ih se navede na ovakve stvari.
Mnogi ne mogu sigurno preći preko onoga što se desilo njihovim najbližima prije 20 i više godina.Ako ovaj akt pruži jedan zalet takvoj omladini,onda bi ovo mogao biti značajan problem i,budući da se država nije adekvatno pozabavila zločincima u BIH,prvenstveno zbog velikog političkog utjecaja,sada ostaje jedina enigma,u ime Alaha ili vlastite osvete.Ni jedno ni drugo nije dobro za društvo,pogotovo za ovako neuređenu državu,koja se urušava sama od sebe,ali ko zna šta ljudi nose u svojim psrsima.
- kakotakonikako
#1406 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
lepi moj, zasto me ignorises. odgovori mi, majka mu stara. evo jos jednom, i bice dok ne odgovoris . shvati li razliku. jednostavno da ili ne.
i da dodam - osudjujem svako ubistvo. ko ima pravo nekome drugom oduzimati zivot.kakotakonikako wrote:lepi moj .... ima ona lepa pesma na ovaj fol. da li shvatio razliku.kakotakonikako wrote:daleko od toga da sam uvredjen. ne mogu se ja uvrediti tako lako. hvala na izvinjenju, ali nema potrebe. meni je vaznije da li si shvatio razliku izmedju poginulog vojnika u borbi i zarobljenog ubijenog civila. a jos jednom: brat ti je poginuo kao borac na zuci. slava mu ili rahmet - kako zelis.Lepi_Lukic wrote:![]()
![]()
Lepa Lukic, volio je slusati u mladosti a vala i danas![]()
Moram li na svaki reagovati ?? mislim da ne, procjenjujem sta je vazno a sta manje, ipak na desetak notifikacija ne mogu odg. tako brzo samim tim procjena
Ako si uvrijedjen sto ti nisam odg., onda ti se javno i izvinjavam.
Last edited by kakotakonikako on 28/04/2015 13:46, edited 1 time in total.
-
5 0 5
-
sabahudinrutenka
#1408 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ma kazem ja ocu to al on to ne shvata jer on je rastao u vremena kad je imao 7 brace a zivjeli u drvenoj kuciWalther wrote:sudeci po kuci i za jedno je imao premalosabahudinrutenka wrote:ali kao sto kaze moj otac bolje da se ozenio i vratio se nazad i napravio 8 djece nemoze im gora osveta
-
Bodkin
#1409 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Joj lepi ajd svega ti citiranje nauci. Nije ba teako, upalis na youtube citiranje for dumies i sve ti se objasni
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1410 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bodkin wrote:Joj lepi ajd svega ti citiranje nauci. Nije ba teako, upalis na youtube citiranje for dumies i sve ti se objasni
Na svakoj stranici su molbe za citiranje, al ne haje alcak
-
veiz
#1411 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Jesu li ovo ti policajci,Ako jesu ovo nije nikakav teroristički čin .channel10 wrote:Vidi Đurića i Gajića, sve fini ljudi (kompletne familijedirektni wrote:
Uzrok treba sasjeću u korijenu. Ova govna treba smjestiti gdje im je mjesto.?. Duse od ljudi. Vjerovatno ih zbog toga i zovu dusmani.(TLN)
Ovo je kad sud i država neće da rade svoj poso onda pojedinac(žrtva) to uzme u svoje ruke.
-
ApexTwiner
#1412 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kako se sijalo, tako će se i požnjeti.veiz wrote:Jesu li ovo ti policajci,Ako jesu ovo nije nikakav teroristički čin .channel10 wrote:Vidi Đurića i Gajića, sve fini ljudi (kompletne familijedirektni wrote:
Uzrok treba sasjeću u korijenu. Ova govna treba smjestiti gdje im je mjesto.?. Duse od ljudi. Vjerovatno ih zbog toga i zovu dusmani.(TLN)
Ovo je kad sud i država neće da rade svoj poso onda pojedinac(žrtva) to uzme u svoje ruke.
-
Hafis
#1413 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Dobro si pajdo. Kako je krenulo, još malo pa će ga i posthumno odlikovati
-
Drinski
#1414 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
sada izađe da nije imao ni dvije automatske puške.
-
Bodkin
#1415 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Hafis wrote:Dobro si pajdo. Kako je krenulo, još malo pa će ga i posthumno odlikovati
- York Light 100`s
#1416 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Eh to je ta misterija. Gdje je opis žrtve kako je izgledao? Da li je imao bradu i pantalone kada je napao stanicu? Na Facebooku izgleda normalno ali nema aktuelnih slika ni grupa kojoj pripada. Eno nekoliko stranica pišu kako je prije 3 godine puštao bradu kao vehabije pa je u međuvremenu obrijao (???), kakva je to logika? Ako je obrijao onda nije vehabija. Kaže družio se sa nekoliko vehabija, pa i ja znam 2.-3. koje znam iz viđenja i sa kojima se pozdravim, možda je samo koketirao sa vehabizmom. Kaže ušao u stanicu i vikao Allahu ekber! Čak i ako je istina, ako je njegov otac ubijen na nacionalnoj i religijskoj osnovi od ove trojice onda tekbiranje može imati neko novo značenje, to znači ne mora biti vezano za ISIL (ubio si mi oca zato što je musliman e sad ćeš vidjeti kako je kada musliman uzvrati), želim reći iako su religija i nacionalizam relevantni u oba slučaja (92. sa ocem i 2015. sa policajcem) ovo nikako ne spada u kategoriju ISILa jer su u pitanju emocije i lična osvetaDrinski wrote:Da. I di mu je sada brada i kratke pantole?
Mektić kaže da je uzvikivao Allahu ekber, pa ih je to navelo da sumnjaju na vehabizam.
- Lincoln-Burrows
#1417 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Onda što se zaključilo jeli kriv policajac ili napadač?
- BHCluster
#1418 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ako je ovo tacno onda mozemo ocekivati ekalaciju jer kad se NEPRAVDA na vrijeme ne ispravi... Bilo je samo pitanje vremena. Zast ja nemam roditelja/e? Ko ih je ubio? Da li su kaznjeni? Nisu...veiz wrote:Jesu li ovo ti policajci,Ako jesu ovo nije nikakav teroristički čin .channel10 wrote:Vidi Đurića i Gajića, sve fini ljudi (kompletne familijedirektni wrote:
-
Hafis
#1419 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Krivnja je izgleda podjednaka, a i rezultat je neriješen - 1:1Lincoln-Burrows
Onda što se zaključilo jeli kriv policajac ili napadač?
Last edited by Hafis on 28/04/2015 14:07, edited 1 time in total.
- limeni
#1420 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kakva ironija, terorista udario na teroristicku policiju teroristickog entiteta rs
ne znam sta da kazem, uglavnom nek nam je svima bog na pomoci.
ne znam sta da kazem, uglavnom nek nam je svima bog na pomoci.
-
hizo ramidovic
#1421 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
policajac je ucesnik zlocina u istocnoj bosni i kao nagradu za zasluge je dobio mjesto u drzavnoj instituciji.Lincoln-Burrows wrote:Onda što se zaključilo jeli kriv policajac ili napadač?
napadac je ubio policajca jer mu je u tom zlocinu ubijen otac.
sam zakljuci ko je krivac.
- O'zone
- Globalni moderator
#1422 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vasic-napadac/150428057
Poslije toga sa Sačmaricom/pumparicom, automatskom puškom i pištoljem te džepovima punim municije.
Poslije toga sa Sačmaricom/pumparicom a u autu su ostali automatska puška, pištolj i da imao je pune džepove municije,
Jutros je imao i pancir, sačmaricu te u autu još automatsku pušku, pištolj i normalno pune džepove municije.
Po ovome štoo je izjavio Vasić imao je Lovačku pušku (vjerovatno karabin) sačmaricu i pištolj nije se izjasnio o količini municije i panciru.
Da podsjetim jučer je ušao u policijsku stanicu sa dvije automatske puške, pištoljem i punim džepovima municije.sim napadača koji je imao lovačku pušku, sačmaru i pištolj"
Poslije toga sa Sačmaricom/pumparicom, automatskom puškom i pištoljem te džepovima punim municije.
Poslije toga sa Sačmaricom/pumparicom a u autu su ostali automatska puška, pištolj i da imao je pune džepove municije,
Jutros je imao i pancir, sačmaricu te u autu još automatsku pušku, pištolj i normalno pune džepove municije.
Po ovome štoo je izjavio Vasić imao je Lovačku pušku (vjerovatno karabin) sačmaricu i pištolj nije se izjasnio o količini municije i panciru.
-
Hafis
#1423 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Rekoh li ja - posthumno odlikovanje 
- SmokingMan
#1424 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Najbolji i najpogodniji mogući scenariji za RS,kao da ih je ovaj naivni lik pitao prije izvšenja čina šta treba da uradi za njihov interes.Stvarno skidam im kapu kako im ide sve pod ruku,još kada im ovo jednog dana bude podloga za idealni "razvod braka" sa BIH...BHCluster wrote:
Ako je ovo tacno onda mozemo ocekivati ekalaciju jer kad se NEPRAVDA na vrijeme ne ispravi... Bilo je samo pitanje vremena. Zast ja nemam roditelja/e? Ko ih je ubio? Da li su kaznjeni? Nisu...
- BHCluster
#1425 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kao i uobičajenoHafis wrote:Rekoh li ja - posthumno odlikovanje