Teroristicki napad u Berlinu
-
KENJAC
#51 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ako su lagali mene i ja lazem vas :
Kamion krenuo iz Italije i vozac (jedini) se javio zeni da ce nocit u Berlinu. Zadnji put su se culi iz 16,00. Nakon toga se nikom nije javljo. U momentu udesa su u kamionu bila dvojica. Jedan odmah mrtav , mozda kao posljedica udesa, drugi bjezi iz kamiona i biva uhapsen. Neki govore da je bilo pucnjave drugi su sigurni da nije ! Identitet vozaca jos nije otkriven ! Policija je rekla jasno da je bio atentat , ministarstvo unutrasnjih poslova govori da je jos sve nejasno !
Kamion krenuo iz Italije i vozac (jedini) se javio zeni da ce nocit u Berlinu. Zadnji put su se culi iz 16,00. Nakon toga se nikom nije javljo. U momentu udesa su u kamionu bila dvojica. Jedan odmah mrtav , mozda kao posljedica udesa, drugi bjezi iz kamiona i biva uhapsen. Neki govore da je bilo pucnjave drugi su sigurni da nije ! Identitet vozaca jos nije otkriven ! Policija je rekla jasno da je bio atentat , ministarstvo unutrasnjih poslova govori da je jos sve nejasno !
- muha_sa
#52 Re: Teroristicki napad u Berlinu
nikom osim našim forumašima ne vjerujem
ako oni kažu da je terorizam onda je terorizam i tacka
ako oni kažu da je terorizam onda je terorizam i tacka
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#53 Re: Teroristicki napad u Berlinu
teror ti je najosnovnijekaranana wrote:A sta je definicija terorizma?
Kako napad u minhenu nije terorizam i ko je rekao da nije?
sijanje straha zarad ostvarivanja politickih ciljeva
- Pandakonda
- ze kalanga
#55 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Drugarica je imala sreće.
Ljudi ziva sam i zdrava. Jeste da sam dva minuta prije nesrece bila na tom mjestu, ali hvala Bogu sve je dobro. Poljubac iz Berlina za sve koji pisu i brinu
- Drvosjeca iz Dejcica
#56 Re: Teroristicki napad u Berlinu
ze kalanga wrote:Drugarica je imala sreće.Ljudi ziva sam i zdrava. Jeste da sam dva minuta prije nesrece bila na tom mjestu, ali hvala Bogu sve je dobro. Poljubac iz Berlina za sve koji pisu i brinu
- Truba
#57 Re: Teroristicki napad u Berlinu
jel tir omiljeno vozilo terora ili raba 
- animals
#58 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Na kraju ce biti, da je ovo uradila psihicki bolesna osoba..
-
KENJAC
#59 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
Ah , da ....Hrvati ! Oni su se davno u guzicu jacima uvukli , pa za njih nema zime. Oni nisu nikad krivi !
Ah , da ....Hrvati ! Oni su se davno u guzicu jacima uvukli , pa za njih nema zime. Oni nisu nikad krivi !
- Truba
#60 Re: Teroristicki napad u Berlinu
cek ba zar nisu turci najjaciKENJAC wrote:Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
ko svakome brani da se uvlaci gdje zeli i bavi se rektalnom arheologijom
-
Saul Alvarez
#61 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Izgleda da je poljski vozac nadjen izboden
- Pandakonda
#62 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Kakve veze Bošnjaci imaju sa ubistvom Ruskog ambasadora ? Ko ovdje moli da nije povezan sa Bosnom ? Bosna nikad nije ni spomenuta. Ovdje je samo diskusija da li je u pitanju nesreća ili teroristicki napad.KENJAC wrote:Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
- Drvosjeca iz Dejcica
#63 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Onda to mijenja situaciju ali ostaje nejasan identitet ovog otmičara.Saul Alvarez wrote:Izgleda da je poljski vozac nadjen izboden
- Truba
#64 Re: Teroristicki napad u Berlinu
frajer cita izmedju redovaPandakonda wrote:Kakve veze Bošnjaci imaju sa ubistvom Ruskog ambasadora ? Ko ovdje moli da nije povezan sa Bosnom ? Bosna nikad nije ni spomenuta. Ovdje je samo diskusija da li je u pitanju nesreća ili teroristicki napad.KENJAC wrote:Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
- Drvosjeca iz Dejcica
#65 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ma nesreća sigurno nije, pitanje je samo motiva i identitet "vozača".Pandakonda wrote:Kakve veze Bošnjaci imaju sa ubistvom Ruskog ambasadora ? Ko ovdje moli da nije povezan sa Bosnom ? Bosna nikad nije ni spomenuta. Ovdje je samo diskusija da li je u pitanju nesreća ili teroristicki napad.KENJAC wrote:Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
- karanana
#66 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ne znam kako si to vidio. Ali nije ni bitno. Ja zalim tebe jer tebi je terorizam=islamski terorizam pa si osjetljiv.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Vidim ti si pravo razočaran jer nije terorizam, majke mi žalim te.karanana wrote:A sta je definicija terorizma?
Moja definicija terorizma je sira.
-
KENJAC
#67 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ponos , jarane, ponos mi brani ! Jedan moj zemljak bi ti sad rekao : Nase ce sjene hodati hodati po Becu , lutati po dvoru , plasiti gospodu" !Black swan wrote:cek ba zar nisu turci najjaciKENJAC wrote:Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
Ah , da ....Hrvati ! Oni su se davno u guzicu jacima uvukli , pa za njih nema zime. Oni nisu nikad krivi !![]()
ko svakome brani da se uvlaci gdje zeli i bavi se rektalnom arheologijom
- Matzan
#68 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ako se namjerno zaletio u nedužne ljude, onda je svakako psihički bolestan.animals wrote:Na kraju ce biti, da je ovo uradila psihicki bolesna osoba..
A šta je pozadina ovakvog čina ostaje da kažu policija i tužilaštvo.
- Pandakonda
#69 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Pod terorizmom se podrazumjeva neki napad koji ima neku vrstu političke poruke + zastrašinjave i ostalo što ide uz paket. Ako sam dobro skontao to u Minhenu je bio čin bolesne ličnosti koja nije ubijala zbog političnog razloga, nego je ubijao zato što je bio lud.karanana wrote:Ne znam kako si to vidio. Ali nije ni bitno. Ja zalim tebe jer tebi je terorizam=islamski terorizam pa si osjetljiv.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Vidim ti si pravo razočaran jer nije terorizam, majke mi žalim te.karanana wrote:A sta je definicija terorizma?
- Truba
#70 Re: Teroristicki napad u Berlinu
ljevicarima je najbitnije da nisu njihovi pulenikaranana wrote:Ne znam kako si to vidio. Ali nije ni bitno. Ja zalim tebe jer tebi je terorizam=islamski terorizam pa si osjetljiv.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Vidim ti si pravo razočaran jer nije terorizam, majke mi žalim te.karanana wrote:A sta je definicija terorizma?
a ako jesu naci ce se opravdanje u vidu
kolonijalizma krstaskih ratova
i cije koja je osnovana u pentagonu za vrijeme prodora barbara u rimsko carstvo
-
KENJAC
#71 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Nije red u ovakvim situacijama ali zasluzujes bar trijes smajlija. Aj procitaj ponovo !Black swan wrote:frajer cita izmedju redovaPandakonda wrote:Kakve veze Bošnjaci imaju sa ubistvom Ruskog ambasadora ? Ko ovdje moli da nije povezan sa Bosnom ? Bosna nikad nije ni spomenuta. Ovdje je samo diskusija da li je u pitanju nesreća ili teroristicki napad.KENJAC wrote:Jebo mater , sta god se dogodi u svijetu mora se oslikat u Bermudskom trouglu Srbi , Bosnjaci , Hrvati. Rat u Ukrajini , eto Srba, ubiju Ruskog ambasadora, udri po Bosnjacima, kreten se zaletio kamionom u svijet pola foruma Boga moli samo da nije kako povezan sa Bosnom , a druga polovina u svemu vidi odgovornost SDA ! Toliko smo postali jadni sa ovim zluradim komentarima da ispada da svi jedva cekamo da se desi neka velika tragedija da mozemo komsijama jebat mater.
- jeza u ledja
#72 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Kakvi ljevicari bolan? Kako si ti nasao u ovome tu temu?Black swan wrote: ljevicarima je najbitnije da nisu njihovi puleni
- karanana
#73 Re: Teroristicki napad u Berlinu
Ali je ta osoba ko god ona bila i kako god se zvala i neivisno iz kojeg je razloga uradila to, sijala teror i strah nad narodom. Terorizam.Pandakonda wrote:
Pod terorizmom se podrazumjeva neki napad koji ima neku vrstu političke poruke + zastrašinjave i ostalo što ide uz paket. Ako sam dobro skontao to u Minhenu je bio čin bolesne ličnosti koja nije ubijala zbog političnog razloga, nego je ubijao zato što je bio lud.
- Truba
#74 Re: Teroristicki napad u Berlinu
desnicarima su islamisti krivi ako nesto puknejeza u ledja wrote:Kakvi ljevicari bolan? Kako si ti nasao u ovome tu temu?Black swan wrote: ljevicarima je najbitnije da nisu njihovi puleni
a
ljevicarima prodor ricarda od lavljeg srca iz engleske na arapsku nejac u 12. st
to je bar jasno
jel tako???
naravno da karikiram i uproscujem ali je tako
nemam namjeru kao vivaldi pisati kilometarske postove jer to ne zasluzujete
imam svoj blog i youtibe kanal
-
LDLT
#75 Re: Teroristicki napad u Berlinu
animals wrote:Na kraju ce biti, da je ovo uradila psihicki bolesna osoba..
Pa muslimani u svakom slučaju i jesu psihički bolesni ljudi