Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post Reply
LBVIEW

#601 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by LBVIEW »

Branko Radicevic - "Ajduk". :evil:
l33t

#602 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by l33t »

Ne bi me cudilo da je na 8chan gdje je terorista pisao i planirao napad, gdje je i dobijao podrsku od drugih usera, tu bilo i cetnika koji su mu poslali cetnicke pjesme i velicali cetnistvo.... tamna mrlja interneta. Na tim stranicama se i velicao napad.
SmokingMan

#603 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by SmokingMan »

Pa zamisli sada sa kakvim su zadovojstvom američkog ambasadora u Beogradu oslovili sa "Skote". :D
JThomas

#604 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by JThomas »

suština je da je srpski nacionalizam i šovinizam postao svjetski brend. etalon, uzor i ložiona za druge šovinizme i militantne nacionalizme. pa tako dođe da toga da recimo poljski navijači malo malo ističu parole kosovo je srbija...iako su drugog predznaka, a još pride ruse mrze najviše na svijetu.
SmokingMan

#605 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by SmokingMan »

Eo i navodne izjave "nacionaliste u pozitivnom smislu" iz haške prdekane povodom terorističkog akta...

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/evo-st ... 17167/vest

Aj kakvo je ovo tumačenje naslova zlokobne pjesme removal kebab,jebote....Čuj Ubiji muslimana među ekstremistima. :-)
Last edited by SmokingMan on 16/03/2019 11:25, edited 3 times in total.
p206

#606 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by p206 »

Bodkin wrote:
fakat wrote:
p206 wrote:Mene ovo uopšte ne čudi.
Pa u srednjem vijeku je sam Papa pozivao i finansirao krstaške ratove.

Što se tiče zapadnog svijeta i "bijele" rase...ona broji svoje zadnje dane. Žene na zapadu neće da rađaju djecu, nego idu u teretanu i slikaju se po instagramu, fb i ostalim sranjima. Radne snage fali i ona se mora uvesti,ako ne žele da Kina preuzme primat u svemu što se tiče ekonomije.
A radna snaga je iz Latinske Amerike za SAD, za Evropu iz Afrike i Azije(većinom muslimani); a za Australiju je Indonezija-većinom muslimani.
Tako da, oni mogu to pokušati zaustaviti nekim zidovima i ogradama, ali prirodni proces je nezustavljiv.
Slazem se. Imigracija se ne moze zaustaviti a posebno ne danas kad se tako lako putuje i kad je trziste rada otvoreno za sviju. A imigranti su najmanje krivi sto se bijela porodica raspada. Nego najgore je kad ovi neonacisti kazu da im stranci otimaju poslove. Kao ne mogu da rade u Mc Donaldsu, ....
Vidi se da je ovo duboka socijalna analiza.

Trziste rada su ti isti bijelci otvorili i mogu ga i zatvoriti. Bijela porodica se raspada :lol: sta to uopste znaci. Lrvo, amerika nema problem sa tim. Drugo, po africi i aziji se porodice ne raspadaju i imaju 5 djece ali zato umiru od gladi.
Kakvi infantilni komentari
neka zatvore, ali i nek rade najprljavije poslove, jer gospoda ne želi to da radi.. ali onda nema dovoljno radnika na stručnim poslovima i ode Kina mahajući luzerima.. Njemačkoj sad fali bar milion radnika da ne upadnu u recesiju, jer rast od 0.5 posto nije ništa
vidimo kako umiru, Francuska puna crnaca i Arapa, Holandija Turaka, Marokanaca i Indonezana

u SAD-u već uveliko pišu analize sta ce biti ako im predsjednik postane latinoamerikanac, a to ce se desiti kad tad
Australija.. tamo na jednog iz Evrope dođe 20 iz Azije
Šteta samo sto cemo i ja i ti do tad krepati, al tako ce biti
insomnia78

#607 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by insomnia78 »

Francuska puna crnaca i Arapa,
Koji su vecinom nezaposleni
славянин

#608 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by славянин »

insomnia78 wrote:
Zasto ?
insomnia78

#609 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by insomnia78 »

Ah zasto. Na to pitanje ljudi pisu naucne radove
p206

#610 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by p206 »

insomnia78 wrote:
tačno, ti to bolje znas jer si ipak tu
a da bi postali uticajni u društvu moraju imati svoju elitu koja će imati novac, a to polahko ide vremenom iz kvantiteta će se pojaviti i taj sloj ljudi, neće uvijek biti samo fudbaleri sa milionima
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#611 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Challenger_ »

Evo kako Tarrant opisuje sam sebe u "Manifestu" koji je napisao prije terorističkog napada:
"...tako započinje s "Tko si ti?" te zatim daje odgovor: "Ja sam samo obični 28-godišnji bijelac, rođen u Australiji u radničkoj obitelji niskih primanja. Roditelji su mi škotskog, irskog i engleskog porijekla. Imao sam uobičajeno djetinjstvo, bez većih problema...".
Pa nastavlja:
Na (samom sebi postavljeno) pitanje podržava li Trumpa odgovora: "Kao simbol obnovljenog bijelačkog identiteta i zajedničkog cilja? Naravno. Kao kreatora politike i vođu? Dragi Bože ne". Nije mu drag ni francuski Nacionalni Front - "To su plašljivi nacionalosti koji nisu u stanju provesti stvarnu promjenu", ističe.
"Evolucija":
"Kada sam bio mlad bio sam komunist, zatim anarhist, a u konačnici libertarijanac prije no što sam postao eko-fašist"
Šta tvrdi da nije:
Tvrdi da nije islamofob te kako mu smeta isključivo visoka stopa plodnosti muslimanskih imigranata zbog čega će "nestati bijela rasa" (jako puno govori o tom pitanju). Ne bi se reklo da nije islamofob jer u više navrata također poziva na "osvetu protiv Islama" referirajući se na ratove prije više stotina godina.

Za sebe ne tvrdi da je kršćanin ("To je komplicirano, kada budem znao, reći ću vam"). Tvrdi da nije nacist ("Njih kao političke snage nema već više od 60 godina"). Niti da je anti-semit ("Židov u Izraelu nije moj neprijatelj, sve dok ne nastoji podrediti ili nauditi mom narodu"). Također ne smatra sebe konzervativcem ("Ne, konzervatizam je umaskirani korporativizam - ne želim imati nikakve veze s time").
Šta tvrdi da jeste i koga podržava:
"Jesi li fašist?": "Da - napokon evo jedne osobe koju će se nazivati fašistom da stvarno jest fašist. Uvjeren sam da će novinari to obožavati. Većinom se slažem s Oswaldom Mosleyem i smatram sebe eko-fašistom. Nacija s najbližim političkim i društvenim vrijednostima za mene je Narodna Republika Kina".
"Eko-fašista".

advance.hr
smijesni_ste

#612 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by smijesni_ste »

https://twitter.com/mel_218/status/1106814027273924608

:D :D :D

Neki dečko razbio jaje o glavu senatoru iz Australije koji je krivio naseljavanje muslimana za napad

Da ne govorim o peticiji za smjenu koju je potpisalo 350 hiljada ljudi

Nema šta, zli zapad ne voli muslimane :oops: :oops:
smijesni_ste

#613 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by smijesni_ste »

Dečka su poslije uhvatili i dobro ga je 'gušio' neki krkan, ali necu staviti video :o :(
SmokingMan

#614 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by SmokingMan »

Žali Bože jajeta,mogao je kupiti dildo,koje bi to tek poniženje bilo. :D
славянин

#615 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by славянин »

Inace nacisti se slazu sa Irancima da je ovo vjerovatno najmjesteno od strane... cionista,iluminata ili vec koga.
i believe this guy was brainwashed/Manipulated to do this to take away more rights of the white man, as we see already NZ government is going to ban Rifles and the Far right is blamed for this, they want to crack down on white movements and the far right + guns.

i saw the iranian government (presstv) also claims this is done by Zionists to blame white people and take away their guns and crackdown on real far right groups. (not those jew sellouts like trump lovers)

New Zealand gunman mind-controlled by 9/11 false flag operation: Analyst
https://www.presstv.com/Detail/2019/03/ ... ist-attack
still doesnt add up , they claim 41 died at the first mosque and 8 in the second and 60 people got injured with bullet wounds in the first mosque attack.

no way he shot on 100 people in the video as claimed by NZ police.

also obviously the first released "arrest" pic by NZ police is not him as seen on the unblurred version, its somekind of tanned guy.

and on the second "arrest picture" and video
Sounds familiar sto bi rekli :/
dječak sa šibicama

#616 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by dječak sa šibicama »

Challenger_ wrote:Evo kako Tarrant opisuje sam sebe u "Manifestu" koji je napisao prije terorističkog napada:
"...tako započinje s "Tko si ti?" te zatim daje odgovor: "Ja sam samo obični 28-godišnji bijelac, rođen u Australiji u radničkoj obitelji niskih primanja. Roditelji su mi škotskog, irskog i engleskog porijekla. Imao sam uobičajeno djetinjstvo, bez većih problema...".
Pa nastavlja:
Na (samom sebi postavljeno) pitanje podržava li Trumpa odgovora: "Kao simbol obnovljenog bijelačkog identiteta i zajedničkog cilja? Naravno. Kao kreatora politike i vođu? Dragi Bože ne". Nije mu drag ni francuski Nacionalni Front - "To su plašljivi nacionalosti koji nisu u stanju provesti stvarnu promjenu", ističe.
"Evolucija":
"Kada sam bio mlad bio sam komunist, zatim anarhist, a u konačnici libertarijanac prije no što sam postao eko-fašist"
Šta tvrdi da nije:
Tvrdi da nije islamofob te kako mu smeta isključivo visoka stopa plodnosti muslimanskih imigranata zbog čega će "nestati bijela rasa" (jako puno govori o tom pitanju). Ne bi se reklo da nije islamofob jer u više navrata također poziva na "osvetu protiv Islama" referirajući se na ratove prije više stotina godina.

Za sebe ne tvrdi da je kršćanin ("To je komplicirano, kada budem znao, reći ću vam"). Tvrdi da nije nacist ("Njih kao političke snage nema već više od 60 godina"). Niti da je anti-semit ("Židov u Izraelu nije moj neprijatelj, sve dok ne nastoji podrediti ili nauditi mom narodu"). Također ne smatra sebe konzervativcem ("Ne, konzervatizam je umaskirani korporativizam - ne želim imati nikakve veze s time").
Šta tvrdi da jeste i koga podržava:
"Jesi li fašist?": "Da - napokon evo jedne osobe koju će se nazivati fašistom da stvarno jest fašist. Uvjeren sam da će novinari to obožavati. Većinom se slažem s Oswaldom Mosleyem i smatram sebe eko-fašistom. Nacija s najbližim političkim i društvenim vrijednostima za mene je Narodna Republika Kina".
"Eko-fašista".

advance.hr
Prilikom napada rekao je "idem u Valhalu"

zavrsio je u lisicama
graue_maus

#617 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by graue_maus »

SmokingMan wrote:3,2,1.... :D

Image
nemogu oni bez komsija ,
Nadzornik

#618 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Nadzornik »

Bas sad citam da je ovaj terorista imao pet automatskih pusaka i da je za njih imao urednu dozvolu... :shock:

Ne mogu da razumijem kako neke zemlje imaju tako lude zakone.
Da ga je policija zaustavila slucajno u rutinskoj kontroli i ugledala auto puno oruzja,nista ne bi posumnjali,sve uredno,dozvola je tu
a on onako ide sa autom punim oruzja navodno do prve trgovine da kupi hljeb i mlijeko... :-)
славянин

#619 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by славянин »

Nadzornik wrote:Bas sad citam da je ovaj terorista imao pet automatskih pusaka i da je za njih imao urednu dozvolu... :shock:

Ne mogu da razumijem kako neke zemlje imaju tako lude zakone.
Da ga je policija zaustavila slucajno u rutinskoj kontroli i ugledala auto puno oruzja,nista ne bi posumnjali,sve uredno,dozvola je tu
a on onako ide sa autom punim oruzja navodno do prve trgovine da kupi hljeb i mlijeko... :-)
Poluautomatskih....
ajax89

#621 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by ajax89 »

Bodkin wrote:
SmokingMan wrote:3,2,1.... :D

Image
A jest odvratno kad ovako napisu strano ime kako se izgovara
Dakle bolje je pisati na tuđem jeziku, nego na sopstvenom? :roll:
fakat

#622 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by fakat »

Bodkin wrote:
fakat wrote:
p206 wrote:Mene ovo uopšte ne čudi.
Pa u srednjem vijeku je sam Papa pozivao i finansirao krstaške ratove.

Što se tiče zapadnog svijeta i "bijele" rase...ona broji svoje zadnje dane. Žene na zapadu neće da rađaju djecu, nego idu u teretanu i slikaju se po instagramu, fb i ostalim sranjima. Radne snage fali i ona se mora uvesti,ako ne žele da Kina preuzme primat u svemu što se tiče ekonomije.
A radna snaga je iz Latinske Amerike za SAD, za Evropu iz Afrike i Azije(većinom muslimani); a za Australiju je Indonezija-većinom muslimani.
Tako da, oni mogu to pokušati zaustaviti nekim zidovima i ogradama, ali prirodni proces je nezustavljiv.
Slazem se. Imigracija se ne moze zaustaviti a posebno ne danas kad se tako lako putuje i kad je trziste rada otvoreno za sviju. A imigranti su najmanje krivi sto se bijela porodica raspada. Nego najgore je kad ovi neonacisti kazu da im stranci otimaju poslove. Kao ne mogu da rade u Mc Donaldsu, ....
Vidi se da je ovo duboka socijalna analiza.

Trziste rada su ti isti bijelci otvorili i mogu ga i zatvoriti. Bijela porodica se raspada :lol: sta to uopste znaci. Lrvo, amerika nema problem sa tim. Drugo, po africi i aziji se porodice ne raspadaju i imaju 5 djece ali zato umiru od gladi.
Kakvi infantilni komentari
Nije ni bio pokusaj dublje analize. Spomenuo sam par uobicajenih desnicarskih fraza. Evo ispod nesto o tome. Ti nastavi guslati.

Niemand

#623 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Niemand »

Trol manifest. Za skontati te budalastine trebo bi mi velkoski.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#624 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Challenger_ »

Niemand wrote:Trol manifest. Za skontati te budalastine trebo bi mi velkoski.
Bitan momenat.

Lik sam kaže da je "uglavnom" istomišljenik britanskog deklarisanog fašiste :arrow: Oswalda Mosleya...

Image
(na slici desno)

...plus sopstvena kakofonična promišljanja o svijetu danas i to je to.
Korisničkoime

#625 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Korisničkoime »

insomnia78 wrote:
Korisničkoime wrote:
animus wrote:Koliko je mrznje na Balkanu da je dovoljno da prodjes ovuda ili da malo nesto procitas o istoriji i da se covjek zarazi. Postali smo inspiracija raznim frikovima. Krscanski ekstremista vidi uzor kako se treba boriti protiv muslimana a muslimanski ekstremista nalazi snagu u zrtvama Bošnjaka. Najebat ćemo svi radi toga. Nece nas nista zaobici. Sve zavisi kako ce se karte promijesati.
Najveci problem je srpska ideologija koja je uzrok svega i koja se ništa nije promijenila od tada.
Ponajprije bi mogli najebati Bosnjaci-muslimani jer nam je kao i obicno lakse metar u guzicu nego centimetar u glavu. Mi umjesto da se distanciramo da se ukljucimo aktivno protiv terorizma da osudjujemo zloupotrebu nasih zrtava dio naseg drustva otvoreno koketira sa ekstremistima i njihovom ideologijom koja se znatno razlikuje od cetnika ili ustasa. Nijedan pripadnik cetnickog ravnogorskog pokreta ili ustasa se nije raznio u Londonu ili tamanio sve sto stigne po Parizu dok ovi s kojima nasi koketiraji to rade redovno. Pored toga ako ih pustimo previse u nase drustvo a to radimo neki svjesno neki nesvjesno najebat cemo prvo od njih jer ti ljudi ne priznaju i ne tolerisu bilo kakvu razliku spram njihovog vidjenja vjere i u njihovim ocima je gori Bosnjak musliman koji povremeno pije ili koji nije svakog oetka na dzumi ili koji ne klanja kao oni nego bilo koji srbin, hrvat ili neko treci. Tako da su dobre Bosnje vec davno svukle gace i naguzile se samo je sada pitanje ko ce nam ga metnuti.
Jebes to meni i nije zao mene zao mi je djece i buducih narastaja koji ce placati kratkovidnost i grijehe svojih oceva.
Nasi koketiraju sa teroristima? Koji nasi?
Uzbekistanci moj francuz Uzbekistanci.
Bosnjaci ko ce drugi koketirati sa teroristima nece Romi.
Post Reply