Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post Reply
dezurni_ucenik

#1376 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by dezurni_ucenik »

exliberal-ex wrote:

Kao trece, neko spominje srbi velicaju cetnike, karadjica daju im nazive skola itd....tacno.
Cinjenica je da srbi postuju cetnike al ne samo sto su se "svetili dahijama"....cetnici su bili legalna kraljevska vojska koja je bila cjenjena u srpskom korpusu...to kod vas nepali ali kod srba je to casno....neko ce reci cetnici su cinili zlocine...dokumentovano ne na jednom mjestu.. samo sto za srbe ti cetnici su bili zastitnici srba po bosni "jer da nije bilo cetnika ni jedno srpsko uho ne bi ostalo na glavi", sto isto nije laz.

z.

Na ovo mislim kad sam te pitao za ravnu goru.
exliberal-ex

#1377 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by exliberal-ex »

dezurni_ucenik wrote:
exliberal-ex wrote:

Kao trece, neko spominje srbi velicaju cetnike, karadjica daju im nazive skola itd....tacno.
Cinjenica je da srbi postuju cetnike al ne samo sto su se "svetili dahijama"....cetnici su bili legalna kraljevska vojska koja je bila cjenjena u srpskom korpusu...to kod vas nepali ali kod srba je to casno....neko ce reci cetnici su cinili zlocine...dokumentovano ne na jednom mjestu.. samo sto za srbe ti cetnici su bili zastitnici srba po bosni "jer da nije bilo cetnika ni jedno srpsko uho ne bi ostalo na glavi", sto isto nije laz.

z.

Meni fakat nije jasno sta je problem, ja kao srbin napisem sta srbi misle i odmah aaaaaa cetnik....jel vi mislite da i ja automstski tako mislim jer sam srbin?
Koji vam je kurac....svako malo neko napise kako su srbi genetski programirani da lazu, kako svi znaju nacrtanje prije nego sto znaju svoje ime ....i to je ok al ako se neko ko se deklarisao ko srbin napise to odmah hajka.....eto meni nevjerujes otidji u istocnu bosnu pa pitaj srbe sta misle...o cetnicima ,drazi ko je koga ubijao pa uporedi sa ovim sta sam ja napisao.
Opet kazem niko nije napisao rijec o prvoj recenici sto sam napisao o tome da su cetnicki zlocini dokumentovani vrlo detaljno....niko nespomenu kad rekoh da bi ih ja licno pobaco sa mosta sa lisicama na rukama al jok....izvadite iz teksta sta vama odgovara pa pocne pljuvacina.
....i ne nisam nikad bio na ravnoj gori pa zato nemogu podjelit slike ni utiske.
Kat

#1378 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Kat »

dezurni_ucenik wrote:
exliberal-ex wrote:

z.

Cuj zastitnici, nek poslusa malo Misu Janketica
JER AKO NE ZABORAVIM , JA NE MOGU NI DA OPROSTIM ! -A AKO ZABORAVIM , ONDA NEMAM ŠTA NI DA PRAŠTAM
aldinjo

#1379 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by aldinjo »

hAZNADAR wrote:
MUNAFIK wrote:Istinu i miroljubivu poruku koju Islam nosi ne može zaustaviti 1000 terorista bilo ISILA bilo cetnika i ostalih desnicara. Jednostavno ezani se sve vise cuju, a srca dobrih ljudi tu poruku mira prepoznaju.
U Banjaluci imas vise obnovljenih dzamija sa ezanima negoli ljudi koji u tome prepoznaju poruke mira.
Protiv desnice i islamofobije se ne bori ezanima, licnim imanima, javnim klanjanjima na otvorenom,...... vec edukovanjem. Kada muslimani po zapadu mukotrpnim radom i obrazovanjem udju u sve pore drustva pa postanu doktori nauka, glavni primariusi, hirurzi, pisci knjiga, politicari, sefovi u firmama, ministri, popularni muzicari ili glumci, sportisti, kulturni radnici, direktori,...... tu se desnica samo pokunji.

Vjera je privatna stvar a ne uniforma.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
hAZNADAR

#1380 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by hAZNADAR »

aldinjo wrote:
hAZNADAR wrote:
MUNAFIK wrote:Istinu i miroljubivu poruku koju Islam nosi ne može zaustaviti 1000 terorista bilo ISILA bilo cetnika i ostalih desnicara. Jednostavno ezani se sve vise cuju, a srca dobrih ljudi tu poruku mira prepoznaju.
U Banjaluci imas vise obnovljenih dzamija sa ezanima negoli ljudi koji u tome prepoznaju poruke mira.
Protiv desnice i islamofobije se ne bori ezanima, licnim imanima, javnim klanjanjima na otvorenom,...... vec edukovanjem. Kada muslimani po zapadu mukotrpnim radom i obrazovanjem udju u sve pore drustva pa postanu doktori nauka, glavni primariusi, hirurzi, pisci knjiga, politicari, sefovi u firmama, ministri, popularni muzicari ili glumci, sportisti, kulturni radnici, direktori,...... tu se desnica samo pokunji.

Vjera je privatna stvar a ne uniforma.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
Bjezis p.... bjezis. :D

A dje ono tvoje,... nemas pojma sta je Islam, ti si neprijatelj Islama,.. ugh. ? :D

Kad Bosnjo nabuba par sura, nabaci stajling, nauci gdje treba mećat apostrof i postane zaheban. :roll:
Bloo
Globalna šefica

#1381 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Bloo »

insomnia78 wrote:Daj sad statistiku koliko istovremeno napada na crkve i sinagoge?
I to bas na Uskrs. ...
Jel ovo krscanstvofobija?
smijesni_ste

#1382 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by smijesni_ste »

Nisam htio ništa pisati dok se ne utvrdi ko je izveo napade, ali nevezano za to, zanimljivo je kako nema komentara povodom posljednjih 'dešavanja'

Nije valjda da su životi novozelandskih muslimana vrijedniji od kršćanskih sa Šri Lanke? :oops: :oops:
Atego

#1383 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Atego »

smijesni_ste wrote:Nisam htio ništa pisati dok se ne utvrdi ko je izveo napade, ali nevezano za to, zanimljivo je kako nema komentara povodom posljednjih 'dešavanja'

Nije valjda da su životi novozelandskih muslimana vrijedniji od kršćanskih sa Šri Lanke? :oops: :oops:
smiješan si.
HAVANA

#1384 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by HAVANA »

Mene vise nista ne iznenadjuje.Otislo je ovo sve u 3 picke materine.
annoy

#1385 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by annoy »

Kakva uzasna vijest na uskrsnje jutro :(

Edit: evo i dalje traju eksplozije
Bodkin

#1386 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Bodkin »

Tema o krscanofobiji na Sri Lanci nakucala vec 10 stranica u roku od sat vremena. Oh wait
Zoya

#1387 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Zoya »

annoy wrote:Kakva uzasna vijest na uskrsnje jutro :(

Užas :( Ljudi su skroz pomahnitali.
Kikibombona

#1388 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Kikibombona »

Zoya wrote:
annoy wrote:Kakva uzasna vijest na uskrsnje jutro :(

Užas :( Ljudi su skroz pomahnitali.
Kao da su ljudi ikad bili normalni. Nema godine ljudske historije bez krvoprolica. Radi se o kontinuitetu zla.
Zoya

#1389 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Zoya »

Ja i dalje vjerujem u ljude i njihovo dobro.
cyprus

#1390 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by cyprus »

Vazda je bilo dobrih i razumnih ljudi, ali je vazda bilo i zlih i sumanutih... I tako će vazda i bit...
annoy

#1391 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by annoy »

Preko 200 mrtvih...
Maraschino

#1392 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Maraschino »

Koji su to mozgovi :roll: :(
90minut

#1393 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by 90minut »

Da bilo je samo pitanje vremena..
Lincoln-Burrows

#1394 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Lincoln-Burrows »

Dva apsurdna zločina i to u zemljama gdje su žrtve potpuna manjina u državi,
ovaj u Šrilanki i onaj na Novom Zelandu. Otišlo je sve u qurac.
hAZNADAR

#1395 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by hAZNADAR »

Bodkin wrote:Tema o krscanofobiji na Sri Lanci nakucala vec 10 stranica u roku od sat vremena. Oh wait
Pa nisu online pustali Hendu u autu na putu do crkve.
sadie_forever

#1396 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by sadie_forever »

Lincoln-Burrows wrote:Dva apsurdna zločina i to u zemljama gdje su žrtve potpuna manjina u državi,

nije bas isto,u australiji je covjek iz vecinskog naroda napao na manjinu,a ako bi ovaj u sri lanki bio musliman onda bi covjek iz manjinskog naroda napao na drugu manjinu(no sense at all)
славянин

#1397 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by славянин »

sadie_forever wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Dva apsurdna zločina i to u zemljama gdje su žrtve potpuna manjina u državi,

nije bas isto,u australiji je covjek iz vecinskog naroda napao na manjinu,a ako bi ovaj u sri lanki bio musliman onda bi covjek iz manjinskog naroda napao na drugu manjinu(no sense at all)
Umij se popij jos iednu kafu pa onda pisi po forumu.
AleksoMKD

#1398 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by AleksoMKD »

https://www.stuff.co.nz/the-press/news/ ... ristchurch

Explosive device and ammunition found at empty Christchurch property
Hajvan

#1399 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch

Post by Hajvan »

hAZNADAR wrote:
Bodkin wrote:Tema o krscanofobiji na Sri Lanci nakucala vec 10 stranica u roku od sat vremena. Oh wait
Pa nisu online pustali Hendu u autu na putu do crkve.
:thumbup:

placem :lol:
Post Reply