dezurni_ucenik wrote:exliberal-ex wrote:
Kao trece, neko spominje srbi velicaju cetnike, karadjica daju im nazive skola itd....tacno.
Cinjenica je da srbi postuju cetnike al ne samo sto su se "svetili dahijama"....cetnici su bili legalna kraljevska vojska koja je bila cjenjena u srpskom korpusu...to kod vas nepali ali kod srba je to casno....neko ce reci cetnici su cinili zlocine...dokumentovano ne na jednom mjestu.. samo sto za srbe ti cetnici su bili zastitnici srba po bosni "jer da nije bilo cetnika ni jedno srpsko uho ne bi ostalo na glavi", sto isto nije laz.
z.
Na ovo mislim kad sam te pitao za ravnu goru.
Meni fakat nije jasno sta je problem, ja kao srbin napisem sta srbi misle i odmah aaaaaa cetnik....jel vi mislite da i ja automstski tako mislim jer sam srbin?
Koji vam je kurac....svako malo neko napise kako su srbi genetski programirani da lazu, kako svi znaju nacrtanje prije nego sto znaju svoje ime ....i to je ok al ako se neko ko se deklarisao ko srbin napise to odmah hajka.....eto meni nevjerujes otidji u istocnu bosnu pa pitaj srbe sta misle...o cetnicima ,drazi ko je koga ubijao pa uporedi sa ovim sta sam ja napisao.
Opet kazem niko nije napisao rijec o prvoj recenici sto sam napisao o tome da su cetnicki zlocini dokumentovani vrlo detaljno....niko nespomenu kad rekoh da bi ih ja licno pobaco sa mosta sa lisicama na rukama al jok....izvadite iz teksta sta vama odgovara pa pocne pljuvacina.
....i ne nisam nikad bio na ravnoj gori pa zato nemogu podjelit slike ni utiske.