Teror papaka iz dijaspore
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
BrazzoRacing
#1 Teror papaka iz dijaspore
Elem u zadnjih nekoliko dana doživio sam najmanje 3 konfliktne situacije u saobraćaju sa papcima iz dijaspore.
Evidentno je da su ''gore'' obično smeće koje ne smije pisnuti da ih ne bi istjeralo. Tamo su ponizni, ulizuju se svima i svakome, smješkaju se, poštuju sve....Ovdje jadovi dođu pa divljaju u saobraćaju jer na neki način moraju zadovoljiti svoju seljačku narav. Gore trpe red i poštuju zakon 11 mjeseci pa onda šljegnu vamo da se iživljavaju. Počeo sam mrziti ljeto zbog njih. Obilaze u tunelu na punoj, u gradu obiđu kolonu na crvenom pa stanu prvi, prestrojavaju se kako im padne na pamet. Svi redom u dobrim autima stranih tablica na kojima je pored klime otvoren prozor. Valjda zato da se čuje turbo folk. Koja stoka...
Evidentno je da su ''gore'' obično smeće koje ne smije pisnuti da ih ne bi istjeralo. Tamo su ponizni, ulizuju se svima i svakome, smješkaju se, poštuju sve....Ovdje jadovi dođu pa divljaju u saobraćaju jer na neki način moraju zadovoljiti svoju seljačku narav. Gore trpe red i poštuju zakon 11 mjeseci pa onda šljegnu vamo da se iživljavaju. Počeo sam mrziti ljeto zbog njih. Obilaze u tunelu na punoj, u gradu obiđu kolonu na crvenom pa stanu prvi, prestrojavaju se kako im padne na pamet. Svi redom u dobrim autima stranih tablica na kojima je pored klime otvoren prozor. Valjda zato da se čuje turbo folk. Koja stoka...
- Not My Idea
#2 Re: Teror papaka iz dijaspore
Haj sve al kako ti skonta da im je I klima upaljena?
- Dirty_Eastwood
#3 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ajd ne dipr.. Ovamo su jos gori.. To sto si ti ljubomoran na BMW'a.....to je tvoj problem
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4 Re: Teror papaka iz dijaspore
Imam ja jednog komsiju, posvadjan sa svima naokolo. Pa kaze: Posvadjao se sa Ibrahimom, posvadjao se sa Kemom, posvadjao se sa Seojm , ne mogu samo ja biti kriv !

-
Tkanton
#5 Re: Teror papaka iz dijaspore
Meni to uopste ne smeta kod njih, ja se samo sklonim u stranu a on nek leti ako moze, mene najvise iznerviraju kad se parkiraju pa zatvore saobracaj a on tamo u prodavnici kupuju lubenice
-
neki
#6 Re: Teror papaka iz dijaspore
Vecinom to nisu dijasporasi...nego domicilni majmuni, koji inace nemaju ni cenera u dzepu a kamoli da sta voze. Ali zato iskoriste dolazak daidje, amidje, rodjaka,.. iz dijaspore, lizu mu guzicu par dana nebil dobili bijesno auto da provozaju krug po graduBrazzoRacing wrote:Elem u zadnjih nekoliko dana doživio sam najmanje 3 konfliktne situacije u saobraćaju sa papcima iz dijaspore.
-
BrazzoRacing
#7 Re: Teror papaka iz dijaspore
Nisam rekao da je klima upaljena ali ta auta imaju klimu. Uostalom dosta papaka nahajca klimu a otvori prozore pa zakljuci da slabo radi...Not My Idea wrote:
Haj sve al kako ti skonta da im je I klima upaljena?
Ne kazem da su svi takvi ali definitvno vecina ima kompleks papka kojeg ovdje lijeci. Tamo su niko i nista. Ako zucnu noga im
je. Ne da Europa da se proseljaci kao Sarajevo.
-
BrazzoRacing
#8 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ko spomenu BMW?Dirty_Eastwood wrote:Ajd ne dipr.. Ovamo su jos gori.. To sto si ti ljubomoran na BMW'a.....to je tvoj problem
-
kotace
#9 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ko ti to kaze da se u dijaspori ponizuje,ulizuje,smjeska,postuje(ima pojedinaca kao svugdje)?Momak ti SIBrazzoRacing wrote:Elem u zadnjih nekoliko dana doživio sam najmanje 3 konfliktne situacije u saobraćaju sa papcima iz dijaspore.
- insomnia78
#10 Re: Teror papaka iz dijaspore
Eki BrazzoRacing
Bezbeli te "otreso" neki dijasporac
Ja kad dodjem sa svojin iznajmljenim BeNvejom ja samo lijevom stranom vozim, boli me kurac znam da me ne mogu iŠĆerati iz Bosne
A klimu ne palim jerbo tako plaho više troši, valja to nasuti
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Ja kad dodjem sa svojin iznajmljenim BeNvejom ja samo lijevom stranom vozim, boli me kurac znam da me ne mogu iŠĆerati iz Bosne
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11 Re: Teror papaka iz dijaspore
halo francuz ne diraj brazzu 
- insomnia78
#12 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ma ne mozes ti njega stici
Cuj Racing
Cuj Racing
-
emmir1
#13 Re: Teror papaka iz dijaspore
Zašto moderator dozvoljava ovo pljuvanje po našoj dijaspori??
- insomnia78
#14 Re: Teror papaka iz dijaspore
Sto ba
Bas je zanimljivo
Brazzo nabija komplekse
Bas je zanimljivo
Brazzo nabija komplekse
- animals
#15 Re: Teror papaka iz dijaspore
Pa boli te briga, sve seljaci otisli u dijsporu..dole ostali samo gradjani i gospoda..mozes ih trpiti par danaBrazzoRacing wrote:Elem u zadnjih nekoliko dana doživio sam najmanje 3 konfliktne situacije u saobraćaju sa papcima iz dijaspore.
- ElDzidziIbnDzo
#16 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ja što ga naružiše

-
BrazzoRacing
#17 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ma kakva fina raja? Na ovdasnje krkane sam oguglao jer ih je previse na gradskom asfaltu iako se najbolje snalaze u rodnom blatu. Oni me ne nerviraju jer su takvi. Gadni su oni sto su vani mali ponizni poslusni misevi. Dodju ovdje da se malo ispucaju jer gore ne smiju ni pisnuti- velike kazne a nema rodjaka seljaka da ga vadi. Mislim ima seljaka rodjaka ali taj se ne pita ni za sta. Vamo izgleda donesu malo polovnih mobitela i par djidja-midja pa ih ovdasnji rodjaci papci brane. Jos ako donesu kakav spojler ili svjetlece prskalice za sofersajbu sreci nigdje kraja,animals wrote:Pa boli te briga, sve seljaci otisli u dijsporu..dole ostali samo gradjani i gospoda..mozes ih trpiti par danaBrazzoRacing wrote:Elem u zadnjih nekoliko dana doživio sam najmanje 3 konfliktne situacije u saobraćaju sa papcima iz dijaspore.
Evidentno je da su ''gore'' obično smeće koje ne smije pisnuti da ih ne bi istjeralo. Tamo su ponizni, ulizuju se svima i svakome, smješkaju se, poštuju sve....Ovdje jadovi dođu pa divljaju u saobraćaju jer na neki način moraju zadovoljiti svoju seljačku narav. Gore trpe red i poštuju zakon 11 mjeseci pa onda šljegnu vamo da se iživljavaju. Počeo sam mrziti ljeto zbog njih. Obilaze u tunelu na punoj, u gradu obiđu kolonu na crvenom pa stanu prvi, prestrojavaju se kako im padne na pamet. Svi redom u dobrim autima stranih tablica na kojima je pored klime otvoren prozor. Valjda zato da se čuje turbo folk. Koja stoka...i onda opet jedanest mjeseci gospodluk i fina raja..
Uzivajte
- vazi
#18 Re: Teror papaka iz dijaspore
insomnia78 wrote:Eki BrazzoRacing
- sparky
#19 Re: Teror papaka iz dijaspore
inace bez dijaspore nema papanluka na cesti u sarajevu. hau jes no.
brzo se i u dijaspori nauci gdje nema radara, gdje se smije brze, gdje nema murije nikad... mali neposlusni misevi se kurce gdje im je cejf. ha u sarajevu ha u minkenu.
p.s. brazzo samo pun
brzo se i u dijaspori nauci gdje nema radara, gdje se smije brze, gdje nema murije nikad... mali neposlusni misevi se kurce gdje im je cejf. ha u sarajevu ha u minkenu.
p.s. brazzo samo pun
- Josip321
#20 Re: Teror papaka iz dijaspore
To su trubofolk teroristi.

- homega
#21 Re: Teror papaka iz dijaspore
emmir1 wrote:Zašto moderator dozvoljava ovo pljuvanje po našoj dijaspori??
- hatemondays
#22 Re: Teror papaka iz dijaspore
Posto si skonto da su ponizni misevi, otvori I ti prozor I posalji ga u materinu papansku, ma ja djes to, lakse je ovdje na daljinski pljuvati ponizne miseve.
-
febo_acm
#23 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ne prosupaj na forumu frustracija vec na onome ko ti ih prouzrokuje... Da ih ima nafuranih IMA, ali u procentima su 0.00001% u odnosu na domace papke.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- insomnia78
#24 Re: Teror papaka iz dijaspore
Ah, za to ipak treba "stisnuti"
- Edin H.
#25 Re: Teror papaka iz dijaspore
Potpuna podrska da se uputi zalba Svjetskom Savezu Dijaspore
cuj klimu upale, a otvore prozor da bi prolaznici culi turbofolk skladbe