Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
... nedjelja 26. 09. 2004. godine u 17 sati ... al ovoga puta nije to ni parking uz nasu dragu miljacku ni fis nego HRASNICA (valjda dediju pokazati koliko nas ima) ... kad dodjete u hrasnicu doceka vas "dom" mislim siva zgrada (ne moze se fuliti) sa strana tog doma ima parking ako dolazite autom a ako dolazite busom onda je to odma cim izadjete iz busa (inace je hrasnica zadnja stanica, a bus krece sa ilidze) ... nadam se da sam pomogla, tu ima kafanica gdje ce mo popiti pice ...
Mala, uvijek fulis u vremenu. Nedjelja u 17:00h? Tada vecina forumasa nije u Sa, ili su na nekoj od planina i rostilja, ili se oporavljaju od subotnjeg ludila iliti saturday night fever(ja sam u ovoj skupini). Nego daj anketu, izbaci tri prijedloga kada i u koliko sati i onda delaj
Ako pomjerite termin za kasnije, ako zaglavite, ako mi avion ne bude kasnio, ako tamo potrefim i ako me mama pusti, mozda i ja navratim.
Helem, dbogda !
stidljiv wrote:A ovaj...da ja vas pitam nesto...koliko je vama ljeta...jer sta ako dodjem i osjecam se nelagodno...mislim znate...pitam onako cisto informativno
e vako meni je 23 (a Bobi i Flu ce reci 24) a inace godine ti se krecu od nekih 18 ili 19 pa do 32 ili 33 ... tako je barem bivalo ...
Ja ću doć ako ne crknem al i onda ću probat jer ovo ivi organizira radi mene.Prije bi to ona napravila al sam bio mjesec i po u bolnici pa nije išlo.Volio bi upoznati ovu raju neki znaju što mi je problem bio druga okupljanja neki ne al vidjece ako dođu pa ko može i hoće radovalo bi me da vas što više lično upoznam