Terme Ilidža poslije 7

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shipak

#1 Terme Ilidža poslije 7

Post by shipak »

Čula sam od nekoga da je ulaznica na Terme na Ilidži jeftina ako se ide poslije 7 sati. Na njihovoj stranici nisam ništa našla, pa me interesuje zna li neko više o tome ili je čak bio.
Hvala
burek_in_space

#2 Re: Terme Ilidža poslije 7

Post by burek_in_space »

Zadnji put sam bio na Termama prije dvije godine i moja zadnja informacija je iz tog perioda :-? ,ali istina je da je jeftinije-cini mi se da tada karta iznosi 9 KM ali rade samo do 22h,s tim da se vec oko 21:30 gotovo isprazni.
sarajevo63

#3 Re: Terme Ilidža poslije 7

Post by sarajevo63 »

Jeste, jeftinija je. Košta 11,00KM, ako ti je to jeftino. Cijena ti je ista radili il neradili "svi dijelovi bazena" koji su na upotrebu - whirpooli, masažna ležišta i masažni mlazevi ,masažni mlazevi...
shipak

#4 Re: Terme Ilidža poslije 7

Post by shipak »

hvala

joooooj to je baš skupo. Ja mislila da je ono nekoliko KM taj ulaz poslije 7 pa zato pitala. :shock: :shock: :shock: 11 :shock: :shock: :shock: je baš preskupo.
nightmare

#5 Re: Terme Ilidža poslije 7

Post by nightmare »

Da li neko zna jesu li poceli otvoreni bazeni sa radom na termama? Ja nisam nikad bila, a imam namjeru, pa ako neko ima iskustva dobro bi mi doslo par informacija. Čula sam nešto da se ne smije nositi nikakva hrana ni piće :-? , ali
koliko je ta informacija sigurna ne znam.
Post Reply