termalna rivijera
-
skojotovski
van Basten wrote:Ko god zamišlja kupanje u stilu mora (zamahni do bova i sl), nema šta da traži na termalnoj, jer to nije takav tip odmarališta, nego neka pričeka olimpijski bazen što se gradi na Otoci i što bi trebao biti gotovo do iduće nove godine![]()
Bio sam par puta na termalnoj, nisam imao takvih problema ni ja, ni moje društvo niti bilo ko koga znam da je išao tamo.
i da, umalo zaboravih digresiju... žargonski naziv za mononukleozu jeste - bolest poljubca, pa razmislite malo o načinu prenošenja isteDa pomognem - nema veze sa vodom
mozda je legao kiss pod vodom
- J.P.Montoya
Mislim da je ovo slucaj za Grisoma i CSIskojotovski wrote:van Basten wrote:Ko god zamišlja kupanje u stilu mora (zamahni do bova i sl), nema šta da traži na termalnoj, jer to nije takav tip odmarališta, nego neka pričeka olimpijski bazen što se gradi na Otoci i što bi trebao biti gotovo do iduće nove godine![]()
Bio sam par puta na termalnoj, nisam imao takvih problema ni ja, ni moje društvo niti bilo ko koga znam da je išao tamo.
i da, umalo zaboravih digresiju... žargonski naziv za mononukleozu jeste - bolest poljubca, pa razmislite malo o načinu prenošenja isteDa pomognem - nema veze sa vodom
mozda je legao kiss pod vodom![]()
- Bl_ManiaC
J.P.Montoya wrote:Mislim da je ovo slucaj za Grisoma i CSIskojotovski wrote:mozda je legao kiss pod vodomvan Basten wrote:Ko god zamišlja kupanje u stilu mora (zamahni do bova i sl), nema šta da traži na termalnoj, jer to nije takav tip odmarališta, nego neka pričeka olimpijski bazen što se gradi na Otoci i što bi trebao biti gotovo do iduće nove godine![]()
![]()
HEHE
-
ifbbpro
nidje vezeComrad wrote:Samo vi slovencima dajte pare...radije ću se strpit i na more otić', ne znam zašto al mi je lakše dati lovu hrvatima nego ovim gnjidama...a i ona mi je ilidza nekakva sva...ne znam...
sta me boli kome dajem pare, ako mi je dole dobro, ici cu kad god mi se ide.
-
Santos
Cuj samo vi dajte Slovencima pare.Pa sta trebam da dam nasem na ilidji voda hladnija nego u Neretvi,srcani velika sansa.Ili da idemo djaba na treci slap Zeljeznice da popijemo koji gulas u glavu ili nogu al nema veze nase je nije od Slovenca.Pa zasto neko nas se nije sjetio pa onako nesto napravio nego dodje Slovenac pa ulozi pare supak jedan.