termalna rivijera

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

ifbbpro

Post by ifbbpro »

E jebi ga sad.. pretjerujete.
Zbog nekog ko se ˝razbolio˝ svi odjednom strajkuju, pa gdje voda moze biti cista ako ne na Termama.
Ljudi, ako vam je sudjeno, sudjeno je.. opterecujete se previse..
skojotovski

Post by skojotovski »

van Basten wrote:Ko god zamišlja kupanje u stilu mora (zamahni do bova i sl), nema šta da traži na termalnoj, jer to nije takav tip odmarališta, nego neka pričeka olimpijski bazen što se gradi na Otoci i što bi trebao biti gotovo do iduće nove godine :-)
Bio sam par puta na termalnoj, nisam imao takvih problema ni ja, ni moje društvo niti bilo ko koga znam da je išao tamo.
i da, umalo zaboravih digresiju... žargonski naziv za mononukleozu jeste - bolest poljubca, pa razmislite malo o načinu prenošenja iste :D Da pomognem - nema veze sa vodom :D

mozda je legao kiss pod vodom :D
J.P.Montoya

Post by J.P.Montoya »

skojotovski wrote:
van Basten wrote:Ko god zamišlja kupanje u stilu mora (zamahni do bova i sl), nema šta da traži na termalnoj, jer to nije takav tip odmarališta, nego neka pričeka olimpijski bazen što se gradi na Otoci i što bi trebao biti gotovo do iduće nove godine :-)
Bio sam par puta na termalnoj, nisam imao takvih problema ni ja, ni moje društvo niti bilo ko koga znam da je išao tamo.
i da, umalo zaboravih digresiju... žargonski naziv za mononukleozu jeste - bolest poljubca, pa razmislite malo o načinu prenošenja iste :D Da pomognem - nema veze sa vodom :D

Mislim da je ovo slucaj za Grisoma i CSI :-D
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

J.P.Montoya wrote:
skojotovski wrote:
Mislim da je ovo slucaj za Grisoma i CSI :-D

HEHE :lol: :lol: :lol: bravo
Comrad

Post by Comrad »

Samo vi slovencima dajte pare... :roll: radije ću se strpit i na more otić', ne znam zašto al mi je lakše dati lovu hrvatima nego ovim gnjidama...a i ona mi je ilidza nekakva sva...ne znam... :-?
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Comrad wrote:Samo vi slovencima dajte pare... :roll: radije ću se strpit i na more otić', ne znam zašto al mi je lakše dati lovu hrvatima nego ovim gnjidama...a i ona mi je ilidza nekakva sva...ne znam... :-?
nidje veze :roll:
sta me boli kome dajem pare, ako mi je dole dobro, ici cu kad god mi se ide.
Skyfox

Post by Skyfox »

Idem svaki vikend i jos se nisam oshugao :roll:
Santos

Post by Santos »

Cuj samo vi dajte Slovencima pare.Pa sta trebam da dam nasem na ilidji voda hladnija nego u Neretvi,srcani velika sansa.Ili da idemo djaba na treci slap Zeljeznice da popijemo koji gulas u glavu ili nogu al nema veze nase je nije od Slovenca.Pa zasto neko nas se nije sjetio pa onako nesto napravio nego dodje Slovenac pa ulozi pare supak jedan.
saviola

Post by saviola »

jes vala, sta me boli uvo kome idu pare, bitno mi je da se fino provedem :D 8)
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Santos wrote:...da popijemo koji gulas u glavu...
:lol: :lol:
Post Reply