da li je iko cuo nesto vise o ovome?
termalna rivijera
- saviola
#1 termalna rivijera
nesto sam nacuo da voda na termama nije cista, odnosno da se neka raja izasula po licu nakon kupanja tamo:-)
mi bili juce, bilo nam super i niko se od nas nije izasuo.
- zauzeto
Nisam cula nista o ovome ali mi nije jasno kao ti moze biti super u onoj guzvi.
Bila sam juce i mislim da nikad vise necu otici jer ima previse ljudi na onom bazenu. Mozes samo stajati u mjestu, nema sanse da zaplivas.
Nadam se da je bolje radnim danom jer je vikendom guzva nevidjena.
Bila sam juce i mislim da nikad vise necu otici jer ima previse ljudi na onom bazenu. Mozes samo stajati u mjestu, nema sanse da zaplivas.
-
HuLYGaN
Ti bi da plivaszauzeto wrote:Nisam cula nista o ovome ali mi nije jasno kao ti moze biti super u onoj guzvi.![]()
- saviola
zauzeto wrote:Nisam cula nista o ovome ali mi nije jasno kao ti moze biti super u onoj guzvi.![]()
pa ja sam bio s djevojkom i nama je dovoljno 1m2 prostora u bazenu da nam bude fino
- GandalfSivi
I svi oni oko tebe su ti bili s djevojkom, hehehe...saviola wrote:pa ja sam bio s djevojkom i nama je dovoljno 1m2 prostora u bazenu da nam bude fino
- saviola
GandalfSivi wrote:I svi oni oko tebe su ti bili s djevojkom, hehehe...saviola wrote:pa ja sam bio s djevojkom i nama je dovoljno 1m2 prostora u bazenu da nam bude fino
pa i ne bas, neki su bili sa 2 i vise djevojaka
jedino mi krivo sto nismo mogli da se opustimo u onoj pecini od silnih glupana koji su nesto urlali tamo
-
zmijaIzmaj
fujsaviola wrote:zauzeto wrote:Nisam cula nista o ovome ali mi nije jasno kao ti moze biti super u onoj guzvi.![]()
pa ja sam bio s djevojkom i nama je dovoljno 1m2 prostora u bazenu da nam bude fino
- burekodsira
ona pecina se i jes ubila samo za urlanjasaviola wrote: pa i ne bas, neki su bili sa 2 i vise djevojaka![]()
jedino mi krivo sto nismo mogli da se opustimo u onoj pecini od silnih glupana koji su nesto urlali tamo
- striker
#12 Re: termalna rivijera
Ne treba paničiti.Taj osip može biti i od alergije na sunce.saviola wrote:nesto sam nacuo da voda na termama nije cista, odnosno da se neka raja izasula po licu nakon kupanja tamo:-)mi bili juce, bilo nam super i niko se od nas nije izasuo.
- BSn
#14 Re: termalna rivijera
striker wrote:Ne treba paničiti.Taj osip može biti i od alergije na sunce.saviola wrote:nesto sam nacuo da voda na termama nije cista, odnosno da se neka raja izasula po licu nakon kupanja tamo:-)mi bili juce, bilo nam super i niko se od nas nije izasuo.
Tek onda trebaju paniciti! Sta ako su ovisni o suncanju?
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070709029
- Amsterdammer
Moj prijatelj je dobio mononukleozu, i svi koji su s njim u bolnici su taj dan bili na Termama. Ja odustajem do daljnjeg od Termi.
- striker
#16 Re: termalna rivijera
Ma dobro,ali ova alergija se hoće pojaviti kod nedostatka kalcija.Zato prije mora recimao bar na mjesec dana treba unositi kalcija što više...BSn wrote:striker wrote:Ne treba paničiti.Taj osip može biti i od alergije na sunce.saviola wrote:nesto sam nacuo da voda na termama nije cista, odnosno da se neka raja izasula po licu nakon kupanja tamo:-)mi bili juce, bilo nam super i niko se od nas nije izasuo.
Tek onda trebaju paniciti! Sta ako su ovisni o suncanju?
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070709029
Prošle godine mi je odmor propao zbog toga.Supruga je dobila alergiju za sat vremena koliko smo čekali na granici i nakon dva dana mora... kuća
- van Basten
Ko god zamišlja kupanje u stilu mora (zamahni do bova i sl), nema šta da traži na termalnoj, jer to nije takav tip odmarališta, nego neka pričeka olimpijski bazen što se gradi na Otoci i što bi trebao biti gotovo do iduće nove godine
Bio sam par puta na termalnoj, nisam imao takvih problema ni ja, ni moje društvo niti bilo ko koga znam da je išao tamo.
i da, umalo zaboravih digresiju... žargonski naziv za mononukleozu jeste - bolest poljubca, pa razmislite malo o načinu prenošenja iste
Da pomognem - nema veze sa vodom 
Bio sam par puta na termalnoj, nisam imao takvih problema ni ja, ni moje društvo niti bilo ko koga znam da je išao tamo.
i da, umalo zaboravih digresiju... žargonski naziv za mononukleozu jeste - bolest poljubca, pa razmislite malo o načinu prenošenja iste
- uvjek dobar gost
Ja bih na bazenu prije jedno heftu... i neću do zime nema šanse.... još sam birao radni dan i to oko pola sedam sam bio na bazenu... i ta količina papanluka, hamelja, prljavštine i čega sve ne.... katastrofa... o radu onih giliptera na valjskim šankovima ne bih sad.... ali su oni toliki papani nekulturni da to nije zdravo...
Fakat lijepa zima za onaj zemba.....
ali kome još trebaju bazeni u Sarajevu..... imamo mi objekte drugog smisla i sadržaja....
Fakat lijepa zima za onaj zemba.....
ali kome još trebaju bazeni u Sarajevu..... imamo mi objekte drugog smisla i sadržaja....
-
konyan
Mogao je dobiti mononukleozu samo ako je posteno cugn'o asik bazenske vode. A ako je cugn'o, dobro nije dobio sta terminalno.Amsterdammer wrote:Moj prijatelj je dobio mononukleozu, i svi koji su s njim u bolnici su taj dan bili na Termama. Ja odustajem do daljnjeg od Termi.
Rivijerska voda sa ekstra velikim komadima koznih oboljenja.
- Lace
ma bljak...nisam nikad bila tamo...a sada posebno necukonyan wrote:Mogao je dobiti mononukleozu samo ako je posteno cugn'o asik bazenske vode. A ako je cugn'o, dobro nije dobio sta terminalno.Amsterdammer wrote:Moj prijatelj je dobio mononukleozu, i svi koji su s njim u bolnici su taj dan bili na Termama. Ja odustajem do daljnjeg od Termi.
Rivijerska voda sa ekstra velikim komadima koznih oboljenja.![]()
-
Pearl
upravo...zgadi mi i ono malo volje i zelje sto sam imala da odemLace wrote:ma bljak...nisam nikad bila tamo...a sada posebno necukonyan wrote:Mogao je dobiti mononukleozu samo ako je posteno cugn'o asik bazenske vode. A ako je cugn'o, dobro nije dobio sta terminalno.Amsterdammer wrote:Moj prijatelj je dobio mononukleozu, i svi koji su s njim u bolnici su taj dan bili na Termama. Ja odustajem do daljnjeg od Termi.
Rivijerska voda sa ekstra velikim komadima koznih oboljenja.![]()
ove godine se poljevam iz kanistera na balkonu
-
Pearl
termalna je za slikanjaNeelix wrote:gdje, gdje? mozel se doc slikat