Teretane u Sarajevu
-
dj mbenga
#1 Teretane u Sarajevu
Moze li mi neko preporuciti dobru teretanu.

-
Dzo
#2 Re: Teretane u Sarajevu
Njiva i motika?
Nema tog bildera koji moze seljaka nadjačat.
Nema tog bildera koji moze seljaka nadjačat.
-
suspect_zero
#3 Re: Teretane u Sarajevu
''Forma gym'', Vilsonovo šetalište br. 9 (Mašinski fakultet) ...........idem tamo od januara i zadovoljna sam 
- Troll_Happens
#4 Re: Teretane u Sarajevu
Cijepanje drva i baustella nema bolje teretane.... jak budes ko zemlja a ne vidi se ovako puno na tebi. S teretanom se napuses a svaki ioele drvosjeca bi ti ruku oborio to mi onako dodje za djevojcice aerobik fitnes i sl...... 
-
zeleni zub.
#5 Re: Teretane u Sarajevu
tjesi se tjesiJedan001 wrote:Cijepanje drva i baustella nema bolje teretane.... jak budes ko zemlja a ne vidi se ovako puno na tebi. S teretanom se napuses a svaki ioele drvosjeca bi ti ruku oborio to mi onako dodje za djevojcice aerobik fitnes i sl......
-
omzan
#6 Re: Teretane u Sarajevu
Da, a ti Mr. zeleni zub, frajer iz Dijaspore, zelis neku lekciju da nam preneses, je li?
Americke teretane, npr. su jako kvalitetno opremljene i vecina ljudi koji idu tamo napuhani su kao na karikaturama.
Najedu se kojekakvih proteinskih preparata (koji, kad smo vec kod toga, usporava rad mozga; usporava ih) i onda se frajerisu - c.c.c. 
Americke teretane, npr. su jako kvalitetno opremljene i vecina ljudi koji idu tamo napuhani su kao na karikaturama.
- sodom
#7 Re: Teretane u Sarajevu
za one koji hoće fakat nesto da postignu ja predlazem UNIVERZUM na socijalnom- teretana je prepuna kriminalaca, komplexaša i veoma starih sprava sto izgleda lose, al ako vam je cilj da očeličite i fizicki i oguglate na te stvari psihicki onda je to pravo mjesto.
jos jedna dobra stvar je u tom sto vise necete morat citat crnu hroniku-prvo se dole sve sazna.
eh tako je bilo prije 3 godine a i sad je mislim.
izbjegavat sve teretane gdje dolaze žene i koje izgledaju nove i prepune sprava sa sajlama-GAY!!!
jos jedna dobra stvar je u tom sto vise necete morat citat crnu hroniku-prvo se dole sve sazna.
izbjegavat sve teretane gdje dolaze žene i koje izgledaju nove i prepune sprava sa sajlama-GAY!!!
- Troll_Happens
#8 Re: Teretane u Sarajevu
Pa ja govorim realno gledano prednosti nekog posla u odnosu na pumpanje u teretani. Em se kljukas steroidima em si ko kokos napuhana i izgledas glupo nepokretljiv skroz. Ono teretana mu dodje vise sminkerski da se pohvalis pred curama da im pokazes definiciju tricepsa i bicepsa.. Zna se koji su sportovi za razvijanje atletika trcanje plivanje i usput malo neki teret dizat ono pomoc daidzi kucu izgraditi, baki drva nacjepati i sl...zeleni zub. wrote:tjesi se tjesiJedan001 wrote:Cijepanje drva i baustella nema bolje teretane.... jak budes ko zemlja a ne vidi se ovako puno na tebi. S teretanom se napuses a svaki ioele drvosjeca bi ti ruku oborio to mi onako dodje za djevojcice aerobik fitnes i sl......sve zavisi kako i sta treniras, a ova tvoja prica, ma to je standardno kod ovih ljencuga malo debljih koji misle da su jaki
inace sto se tice teretane, smijesno mi je sta danas sve nazivaju teretanom, pogotovo ono sto sam vidio u bih, dodjes tamo par sitnih tegova i one sipke tanke ja naredo kad samo sto ne pukne jebote a onaj stalak sve se klima jebote ono je opasno po zdravlje
- Dori
#9 Re: Teretane u Sarajevu
Central, FIS, Shark.....
-
etc.
#10 Re: Teretane u Sarajevu
u svakoj je zeljezo tesko tj. jednake tezinedj mbenga wrote:Moze li mi neko preporuciti dobru teretanu.![]()
![]()
- hakazvaka
#11 Re: Teretane u Sarajevu
najjaca teretanasodom wrote:za one koji hoće fakat nesto da postignu ja predlazem UNIVERZUM na socijalnom- teretana je prepuna kriminalaca, komplexaša i veoma starih sprava sto izgleda lose, al ako vam je cilj da očeličite i fizicki i oguglate na te stvari psihicki onda je to pravo mjesto.
- 2407
#12 Re: Teretane u Sarajevu
Jedna i jedina hardcore teretana u ovom graduhakazvaka wrote:najjaca teretanasodom wrote:za one koji hoće fakat nesto da postignu ja predlazem UNIVERZUM na socijalnom- teretana je prepuna kriminalaca, komplexaša i veoma starih sprava sto izgleda lose, al ako vam je cilj da očeličite i fizicki i oguglate na te stvari psihicki onda je to pravo mjesto.
izbjegavat sve teretane gdje dolaze žene i koje izgledaju nove i prepune sprava sa sajlama-GAY!!!![]()
![]()
- Skyfox
#13 Re: Teretane u Sarajevu
kakav je dobni profil clanova?suspect_zero wrote:''Forma gym'', Vilsonovo šetalište br. 9 (Mašinski fakultet) ...........idem tamo od januara i zadovoljna sam