Teretane u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dj mbenga

#1 Teretane u Sarajevu

Post by dj mbenga »

Moze li mi neko preporuciti dobru teretanu. :sax: :sax: :sax:
Dzo

#2 Re: Teretane u Sarajevu

Post by Dzo »

Njiva i motika?

Nema tog bildera koji moze seljaka nadjačat. :)
suspect_zero

#3 Re: Teretane u Sarajevu

Post by suspect_zero »

''Forma gym'', Vilsonovo šetalište br. 9 (Mašinski fakultet) ...........idem tamo od januara i zadovoljna sam :)
Troll_Happens

#4 Re: Teretane u Sarajevu

Post by Troll_Happens »

Cijepanje drva i baustella nema bolje teretane.... jak budes ko zemlja a ne vidi se ovako puno na tebi. S teretanom se napuses a svaki ioele drvosjeca bi ti ruku oborio to mi onako dodje za djevojcice aerobik fitnes i sl...... :lol:
zeleni zub.

#5 Re: Teretane u Sarajevu

Post by zeleni zub. »

Jedan001 wrote:Cijepanje drva i baustella nema bolje teretane.... jak budes ko zemlja a ne vidi se ovako puno na tebi. S teretanom se napuses a svaki ioele drvosjeca bi ti ruku oborio to mi onako dodje za djevojcice aerobik fitnes i sl...... :lol:
tjesi se tjesi :mrgreen: sve zavisi kako i sta treniras, a ova tvoja prica, ma to je standardno kod ovih ljencuga malo debljih koji misle da su jaki :mrgreen: inace sto se tice teretane, smijesno mi je sta danas sve nazivaju teretanom, pogotovo ono sto sam vidio u bih, dodjes tamo par sitnih tegova i one sipke tanke ja naredo kad samo sto ne pukne jebote a onaj stalak sve se klima jebote ono je opasno po zdravlje
omzan

#6 Re: Teretane u Sarajevu

Post by omzan »

Da, a ti Mr. zeleni zub, frajer iz Dijaspore, zelis neku lekciju da nam preneses, je li? :dance:

Americke teretane, npr. su jako kvalitetno opremljene i vecina ljudi koji idu tamo napuhani su kao na karikaturama. :shock: Najedu se kojekakvih proteinskih preparata (koji, kad smo vec kod toga, usporava rad mozga; usporava ih) i onda se frajerisu - c.c.c. :-)
sodom

#7 Re: Teretane u Sarajevu

Post by sodom »

za one koji hoće fakat nesto da postignu ja predlazem UNIVERZUM na socijalnom- teretana je prepuna kriminalaca, komplexaša i veoma starih sprava sto izgleda lose, al ako vam je cilj da očeličite i fizicki i oguglate na te stvari psihicki onda je to pravo mjesto.

jos jedna dobra stvar je u tom sto vise necete morat citat crnu hroniku-prvo se dole sve sazna.

eh tako je bilo prije 3 godine a i sad je mislim.

izbjegavat sve teretane gdje dolaze žene i koje izgledaju nove i prepune sprava sa sajlama-GAY!!!
Troll_Happens

#8 Re: Teretane u Sarajevu

Post by Troll_Happens »

zeleni zub. wrote:
Jedan001 wrote:Cijepanje drva i baustella nema bolje teretane.... jak budes ko zemlja a ne vidi se ovako puno na tebi. S teretanom se napuses a svaki ioele drvosjeca bi ti ruku oborio to mi onako dodje za djevojcice aerobik fitnes i sl...... :lol:
tjesi se tjesi :mrgreen: sve zavisi kako i sta treniras, a ova tvoja prica, ma to je standardno kod ovih ljencuga malo debljih koji misle da su jaki :mrgreen: inace sto se tice teretane, smijesno mi je sta danas sve nazivaju teretanom, pogotovo ono sto sam vidio u bih, dodjes tamo par sitnih tegova i one sipke tanke ja naredo kad samo sto ne pukne jebote a onaj stalak sve se klima jebote ono je opasno po zdravlje
Pa ja govorim realno gledano prednosti nekog posla u odnosu na pumpanje u teretani. Em se kljukas steroidima em si ko kokos napuhana i izgledas glupo nepokretljiv skroz. Ono teretana mu dodje vise sminkerski da se pohvalis pred curama da im pokazes definiciju tricepsa i bicepsa.. Zna se koji su sportovi za razvijanje atletika trcanje plivanje i usput malo neki teret dizat ono pomoc daidzi kucu izgraditi, baki drva nacjepati i sl... :oops:
Dori

#9 Re: Teretane u Sarajevu

Post by Dori »

Central, FIS, Shark.....
etc.

#10 Re: Teretane u Sarajevu

Post by etc. »

dj mbenga wrote:Moze li mi neko preporuciti dobru teretanu. :sax: :sax: :sax:
u svakoj je zeljezo tesko tj. jednake tezine :D ali brate vjeruj fis je cudo
hakazvaka

#11 Re: Teretane u Sarajevu

Post by hakazvaka »

sodom wrote:za one koji hoće fakat nesto da postignu ja predlazem UNIVERZUM na socijalnom- teretana je prepuna kriminalaca, komplexaša i veoma starih sprava sto izgleda lose, al ako vam je cilj da očeličite i fizicki i oguglate na te stvari psihicki onda je to pravo mjesto.

jos jedna dobra stvar je u tom sto vise necete morat citat crnu hroniku-prvo se dole sve sazna.

izbjegavat sve teretane gdje dolaze žene i koje izgledaju nove i prepune sprava sa sajlama-GAY!!!
najjaca teretana :D :D :thumbup:
2407

#12 Re: Teretane u Sarajevu

Post by 2407 »

hakazvaka wrote:
sodom wrote:za one koji hoće fakat nesto da postignu ja predlazem UNIVERZUM na socijalnom- teretana je prepuna kriminalaca, komplexaša i veoma starih sprava sto izgleda lose, al ako vam je cilj da očeličite i fizicki i oguglate na te stvari psihicki onda je to pravo mjesto.

najjaca teretana :D :D :thumbup:
Jedna i jedina hardcore teretana u ovom gradu :thumbup:
Skyfox

#13 Re: Teretane u Sarajevu

Post by Skyfox »

suspect_zero wrote:''Forma gym'', Vilsonovo šetalište br. 9 (Mašinski fakultet) ...........idem tamo od januara i zadovoljna sam :)
kakav je dobni profil clanova?
Post Reply