Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:Ovi prewprkout fazoni, bacanje para. Bas sam probao par puta redwiler, karindza obicna, cisto da potvrdi misljenje, i za sve one prosle koje sam probao.
konektovan wrote:Ovi prewprkout fazoni, bacanje para. Bas sam probao par puta redwiler, karindza obicna, cisto da potvrdi misljenje, i za sve one prosle koje sam probao.
po meni pwo su jedni od najboljih suplemenata. I nije fazon da ono tebe radi da te trese, vec je fazon da ti malo prosiri vene poboljsa pump ubrza malo rad srca. Time se doprema hrana do misica brze i bolje...vi kontate popijete to i letite pa nije red bull ahahaha
Sta rece i osta ziv
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
To sto sam rekao je moje iskustvo. Moj drug kaze da ne bi vise nikad trenirao bez redwilera, valjda placebo, nema sta drugo biti.
Sta rece i osta ziv
To sto sam rekao je moje iskustvo. Moj drug kaze da ne bi vise nikad trenirao bez redwilera, valjda placebo, nema sta drugo biti.
pa... poenta preworkouta je da dobiješ taj 'mental kick' i jednostavno se osjećaš bolje
nekada je to moguće i sa šoljom kafe, a zavisi i od toga jesi l' ust'o na lijevu il' desnu nogu
enisss wrote:Mozes ti imati najbolji preworkout na svijetu, ako ti nemas onaj ratnicki mentalitet kad udjes u teretanu da poderes trening, nema nista od toga.
E pa vidis, meni je ovaj Redweiler upravo to dao a prije nego sam ga poceo uzimati, bio sam jedan od ovih sto si spomenuo u sljedecem postu, ljencuga sto se vuce po teretani i jedva ceka da zavrsi trening. Sad jedva cekam sljedeci
enisss wrote:Mozes ti imati najbolji preworkout na svijetu, ako ti nemas onaj ratnicki mentalitet kad udjes u teretanu da poderes trening, nema nista od toga.
E pa vidis, meni je ovaj Redweiler upravo to dao a prije nego sam ga poceo uzimati, bio sam jedan od ovih sto si spomenuo u sljedecem postu, ljencuga sto se vuce po teretani i jedva ceka da zavrsi trening. Sad jedva cekam sljedeci
Da mi je doci i ubaciti ti neki najlosiji moguci preworkout ali sa istim flavour, siguran sam da bi osjetio razliku
Vidi ja prvi put kad sam hyde probao mnogi prije su mi rekli gotov si sad ces se navuci na njega ( jer me fakat radio ludjacki to su trnci aktivnost ludjacka bas ) ja sam i kad sam zavrsio dozu nastavio 3 mjeseca normalno treniro bez njega. I sad kako sam na defku krenu cisto radi motivacije ( jer me nizak UH ubi volja i snaga mi je na 0 pa malo da me nabije nogom ) samo iz tog razloga sam ga uzo nista vise. To nisu stvari na koje se ti "navlacis" nije heroin jeboga ti...Najbolji je onaj osjecaj kad je kraj treninga i kad osjetis i znas da vise ne mozes al' ipak mozes jer te fura hahaha znoj strca na sve strane ludilo ko jagomir haha
Da mi je doci i ubaciti ti neki najlosiji moguci preworkout ali sa istim flavour, siguran sam da bi osjetio razliku
Pazi, meni to nije ni bitno Placebo ili ne, na mene djeluje. Nisam nigdje ni tvrdio da imam vise snage i da mogu vise "gurnut", ali mi je odnos prema treningu znacajno drugaciji
Ovako, pio sam ovaj ON Gold Standard, s obzirom da je kraj zalihe, zanima me koji protein uzeti? Da li opet isti, ili nesto drugo? Konkretno u Sarajevu, dakle koji je hajmo reci best buy protein sto se moze uzeti? Vjerovatno vazi kao i za sve ostalo, koliko para toliko muzike, ali jesu li ostali jeftiniji proteini losiji od recimo ovog ON Gold Standarda?
Sad ti je 40% akcije na Muscletech platinum seriju, rok im je nekad kraj marta, ne znam hoces li takvo nesto, ja sam sebi uzeo.
Pio sam Myprotein whey, nije sad nesto specijalno, al za cijenu ide i on.
Gold je Gold, ali ko moze sebi priustiti. Ja ne mogu
hali gali halid wrote:Ovako, pio sam ovaj ON Gold Standard, s obzirom da je kraj zalihe, zanima me koji protein uzeti? Da li opet isti, ili nesto drugo? Konkretno u Sarajevu, dakle koji je hajmo reci best buy protein sto se moze uzeti? Vjerovatno vazi kao i za sve ostalo, koliko para toliko muzike, ali jesu li ostali jeftiniji proteini losiji od recimo ovog ON Gold Standarda?
Uzimao ON i Dymatize nikada nikakvih smetnji.
Sada sam uzeo 5kg Myprotein koncentrata, jbte ko mjesina sam, samo gasove ispustam. To je ono sto mogu do sda da primjetim.