Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
konahawaii

#9126 Re: Teretana

Post by konahawaii »

channel10 wrote:Ima li kakva preporuka za aminokiseline sa musclefreak.ba dok je jos ovo snizenje?

@zeta, jesi li vidio gluposti. Preveli stranicu i stavili evropske cijene. Ono pomislis vidi sto je jeftino i isklikas sta ti treba i onda skontas da je to sve vic bio :D
pogledaj u suplementi.ba...ja sam mislio uzimati jer imaju ovaj X TEND BCAA koji mi odgovara, a vidim i kod njih sve po 15% snizeno
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#9127 Re: Teretana

Post by Leon16v »

channel10 wrote:Ima li kakva preporuka za aminokiseline sa musclefreak.ba dok je jos ovo snizenje?

@zeta, jesi li vidio gluposti. Preveli stranicu i stavili evropske cijene. Ono pomislis vidi sto je jeftino i isklikas sta ti treba i onda skontas da je to sve vic bio :D
Alpha Amino 80 KM, ili od Myproteina BCAA, samo je ziva patnja dok ih izmijesas, bar dok sam ih u casi mijesao, jer sam slomio shaker :D
channel10

#9128 Re: Teretana

Post by channel10 »

konahawaii wrote:

pogledaj u suplementi.ba...ja sam mislio uzimati jer imaju ovaj X TEND BCAA koji mi odgovara, a vidim i kod njih sve po 15% snizeno
Vec su mi preporucivali te amino kao i one mutant, ali mi je to skupo. Imaju samo velika pakovanja od 120 i kusur KM na snizenju.

Da mi je nesto za nekih 50-60 KM (sa ovim snizenjem), da ima recimo od 40-60 serviranja :D i da valjaju.

@Leon16v, pogledat cu te, ali su i one poskupe.
konahawaii

#9129 Re: Teretana

Post by konahawaii »

pa jesu skupe, al se i ispate kad pogledas kolicinu :D dobro bi bilo ako imas nekog druga pa da po pola uzmete. Ja cu npr tako sad...za 60KM dobijem 45 serviranja :)
Daryl Dixon

#9130 Re: Teretana

Post by Daryl Dixon »

Dr Baltazar wrote:
Daryl Dixon wrote:jebo ba krejatine protejine treba se samo bosti u pakaš iglama kao pravi bošnjo wanna-be-amer, pa palamuditi kako kurcu ne ljava too protejini, krejatini, glutamini, kazejini bajo moj.. samo suho gvožđe amara mi izdefinisanog.. :lol: :run:
Problem je što ti ni sa iglom ne možeš biti 2% njegove forme.
prvo ne znas jara moju muskulaturu a vjeruj da me malo-malo pitaju koliko treniram i sta konzumiram jara tako da se nemoj ti sa mnom opterecavati.. to mozda tebi predstavlja problem jara jer nemeres biti 1% njegove forme, ali ok je, ja ne zivim taj stil zivota kao pro bb, imam neka dr. zivotna opredjeljenja i ubjedjenja. elhamdulillah ja sa sobom i svojom formom vise nego doba' ti? ko voli nek izvoli samo ne livo tu pricu ne ljava hemija a vamo ga pofamflo biku. selam alejć
Dr Baltazar

#9131 Re: Teretana

Post by Dr Baltazar »

Daryl Dixon wrote:
Dr Baltazar wrote:
Daryl Dixon wrote:jebo ba krejatine protejine treba se samo bosti u pakaš iglama kao pravi bošnjo wanna-be-amer, pa palamuditi kako kurcu ne ljava too protejini, krejatini, glutamini, kazejini bajo moj.. samo suho gvožđe amara mi izdefinisanog.. :lol: :run:
Problem je što ti ni sa iglom ne možeš biti 2% njegove forme.
prvo ne znas jara moju muskulaturu a vjeruj da me malo-malo pitaju koliko treniram i sta konzumiram jara tako da se nemoj ti sa mnom opterecavati.. to mozda tebi predstavlja problem jara jer nemeres biti 1% njegove forme, ali ok je, ja ne zivim taj stil zivota kao pro bb, imam neka dr. zivotna opredjeljenja i ubjedjenja. elhamdulillah ja sa sobom i svojom formom vise nego doba' ti? ko voli nek izvoli samo ne livo tu pricu ne ljava hemija a vamo ga pofamflo biku. selam alejć
Alejkumu selam.

Ja sam u boljoj formi nego 99% vas ovdje, a ni meni ovo nije profesija :lol: Enis je liga za sebe i jedino što vam mogu preporučiti je da ponešto i naučite kad već imate priliku. Pominješ gore suplemente, a on trenutno koristi whey i PRE JYM ako se ne varam. Poenta je da je on i prije hemije izgledao bolje nego mi ovdje (znam jer sam vidio slike) i bolje nego mnogi koji su odradili par ciklusa.

Ionako je 90% suplemenata beskorisno tako da je njihov značaj baš onoliki koliko je Enis rekao.

Bezveze omalovažavaš ljude oko sebe, a malo toga znaš.
Raigor Stonehoof

#9132 Re: Teretana

Post by Raigor Stonehoof »

pro rektalni alpinizam :D
Daryl Dixon

#9133 Re: Teretana

Post by Daryl Dixon »

sta ima coleman nismo ti prepoznali :lol: ja znam onoliko koliko treba da znam - meni dosta a ti blage veze nemas koliko ja toga znam tako da ti je prica bezveze :)

ne omalovazavam ljude oko sebe samo odgovaram na tudja omalovazavanja - razlika je velika.. cuj u boljoj formi od 99% foruma mozda sto se ega tiče, ovako bespotrebno potcjenjujes, nismo svi djeca ovdje kao sto ti rezonujes ;)
enisss

#9134 Re: Teretana

Post by enisss »

Daryl Dixon wrote:sta ima coleman nismo ti prepoznali :lol: ja znam onoliko koliko treba da znam - meni dosta a ti blage veze nemas koliko ja toga znam tako da ti je prica bezveze :)

ne omalovazavam ljude oko sebe samo odgovaram na tudja omalovazavanja - razlika je velika.. cuj u boljoj formi od 99% foruma mozda sto se ega tiče, ovako bespotrebno potcjenjujes, nismo svi djeca ovdje kao sto ti rezonujes ;)
Vidi mu user name-a , pravi wanna be amer :-D
Daryl Dixon

#9135 Re: Teretana

Post by Daryl Dixon »

svaka čas' provalio si me :lol:
enisss

#9136 Re: Teretana

Post by enisss »

Daryl Dixon wrote:svaka čas' provalio si me :lol:
Ti si provala sam po sebi, prvo sto ne pratis postove, drugo sto si nepismen.
Ja nigdje nisam napisao nista protiv suplemenata, niti sam bilo koga omalovazavao, bas suprotno, kao sto sam i prije rekao, tu sam da pomognem, a ako neko ima da i meni pomogne, valjda je to cijela svrha ovog foruma.
Daryl Dixon

#9137 Re: Teretana

Post by Daryl Dixon »

tata ti je nepismen :) a u pravu si za to pomaganje, tome i sluzi forum, samo ti je malo bezveze prica pametujes kao nema precica u bb a nema cime se nisi ubo u guzicu. na kraju krajeva tvoja stvar ne interesuje me, ne zelim dalju da raspravljam.. pozz
Warashii

#9138 Re: Teretana

Post by Warashii »

Dr Baltazar wrote: Alejkumu selam.

Ja sam u boljoj formi nego 99% vas ovdje, a ni meni ovo nije profesija :lol: Enis je liga za sebe i jedino što vam mogu preporučiti je da ponešto i naučite kad već imate priliku. Pominješ gore suplemente, a on trenutno koristi whey i PRE JYM ako se ne varam. Poenta je da je on i prije hemije izgledao bolje nego mi ovdje (znam jer sam vidio slike) i bolje nego mnogi koji su odradili par ciklusa.

Ionako je 90% suplemenata beskorisno tako da je njihov značaj baš onoliki koliko je Enis rekao.

I ti ga sad malo kakis.
Enis ovo Enis ono, k'o da si mu advokat jbte. A i te izjave su ti malo....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9139 Re: Teretana

Post by Velkoski »

Dajte mi 500 kermi za teretanu mjesečno, za tri mjeseca ću biti Zyzz Image
enisss

#9140 Re: Teretana

Post by enisss »

Warashii wrote:

I ti ga sad malo kakis.
Koji si whey uzeo Waraschii? Jel onaj sto podize estrogen? Hahahaha
enisss

#9141 Re: Teretana

Post by enisss »

Velkoski wrote:Dajte mi 500 kermi za teretanu mjesečno, za tri mjeseca ću biti Zyzz Image
Evo ja cu ti poslati, javi mi se u pm.
enisss

#9142 Re: Teretana

Post by enisss »

Daryl Dixon wrote:sta ima coleman nismo ti prepoznali :lol: ja znam onoliko koliko treba da znam - meni dosta a ti blage veze nemas koliko ja toga znam tako da ti je prica bezveze :)

Dixone, covjek te rezonuje onako kako pišeš, a ti pises kao dijete koje jos ide u prvi osnovne....
Prije no sto pocnes uciti o bodybuildingu, moras prvo da savladas osnove gramatike, jara moj.
Pozdrav
Warashii

#9143 Re: Teretana

Post by Warashii »

enisss wrote:
Warashii wrote:

I ti ga sad malo kakis.
Koji si whey uzeo Waraschii? Jel onaj sto podize estrogen? Hahahaha
Jesam jesam, pun soje, sama soja 100%. Koncentrat.
I izvadi Baltazara, samo mu noge vire jos.
Last edited by Warashii on 18/12/2016 17:31, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#9144 Re: Teretana

Post by Velkoski »

Kad si darežljiv onda tražim milju, mogu još bolje jesti Image :mrgreen:
enisss

#9145 Re: Teretana

Post by enisss »

Velkoski wrote:Kad si darežljiv onda tražim milju, mogu još bolje jesti Image :mrgreen:
Das covjeku prst, on hoce cijelu ruku :D
Daryl Dixon

#9146 Re: Teretana

Post by Daryl Dixon »

enisss wrote:

Dixone, covjek te rezonuje onako kako pišeš, a ti pises kao dijete koje jos ide u prvi osnovne....
Prije no sto pocnes uciti o bodybuildingu, moras prvo da savladas osnove gramatike, jara moj.
Pozdrav
hahhaha dobro jaraniko, kako ti kažeš :lol: :lol: :lol: :lol:
enisss

#9147 Re: Teretana

Post by enisss »

Previse editijes te poruke Warashii.
Samo polako i bez emocija. Hvala Bogu pa ima ljudi kao on koji hoce da pomognu i razmjene informacije.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#9148 Re: Teretana

Post by Velkoski »

enisss wrote:
Velkoski wrote:Kad si darežljiv onda tražim milju, mogu još bolje jesti Image :mrgreen:
Das covjeku prst, on hoce cijelu ruku :D
šta ću, Bošnjak sam 8-) :mrgreen:

al' sad ozbiljno, ko ima para, ne vidim problem sa steroidima... i najbolji svjetski sportisti se dopinguju :mrgreen:
Warashii

#9149 Re: Teretana

Post by Warashii »

enisss wrote:Previse editijes te poruke Warashii.
Samo polako i bez emocija. Hvala Bogu pa ima ljudi kao on koji hoce da pomognu i razmjene informacije.
:) kakve veze ispravka ima s cim?
Da pomognu? Omalovazavajuci druge i nabijanje ega? Informacije? Koje crne informacije, nista ovdje novo ne procitah, osim eto da je sva suplementacija bespotrebna.
enisss

#9150 Re: Teretana

Post by enisss »

Warashii wrote:
enisss wrote:Previse editijes te poruke Warashii.
:) kakve veze ispravka ima s cim?
Da pomognu? Omalovazavajuci druge i nabijanje ega? Informacije? Koje crne informacije, nista ovdje novo ne procitah, osim eto da je sva suplementacija bespotrebna.
Izgleda da sve sto doktor postavi na forum jedino ja mogu da vidim :)
Ja sam rekao da ljudi previse pricaju o suplementima, zanemarujuci stvari koje su bitne a to su: hrana, odmor i trening...
Nisam rekao kako su suplementi nebitni, da su nebitni ja ih sigurno ne bi uzimao.
Vecina vas pita gdje mogu kupiti nesto jeftinije, niko ne prati sastojke, količinu, djelovanje, rezultate. Svi misle da ima taj neki magicni prah, popijes i sutra se probudis kao Kai Greene.
Post Reply