enisss wrote:Razocarao bi se ti u mnoge sportiste kad bi saznao ko je sve na njima, vjeruj mi![]()
Zar mislis da je moguce imati onakve performanse na vrhunskom nivou bez tih steroida...
Pogledaj samo kada se neki igraci povrijede..u bilo kom sportu...oporavak traje mnogo kratko, a zbog cega...ja znam, a znam da znas i ti
Hormon rasta, koji je na listi zabranjenih supstanci , se daje svakome ko se iole ozbiljno povrijedi,,, a da ti ne pricam o borilackim sportovima na visokom nivou, gdje 99% njih uzima nesto... itd, itd, Tenis, uhhh, sta se tek tu radi
A za metan vezano. Ljudi kod nas čuli da se od metana dobija masa i uzimaju najgori mogući steroid , a da nisu svjesni posljedic. Testo je bezbjedniji x puta, ali iz nekog razloga se bježi od njega. Vjerovatno im lakše tabletu uzeti nego ganjat gornji lateralni kvadrant na guzi
@konektovan
Pa i u bb su ljudi na doping kontrolama čisti. Stvar je u tome da je to jedini sport gdje se posljedice uzimanja AAS vide na čovjeku spolja. U drugim sportovima to uzimaju radi poboljšanja performansi ili zacijeljenja povreda