Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zatamnjena stakla wrote:Samo kemija i dobra oprema!
na koju opremu konkretno mislis? Opremu u teretani?
Tvoj um je sve...ako nesto zelis da postignes..to mozes i sa hranom jer su svakako suplementi samo dodatak ishrani..
Trening
Hrana
odmor
bez toga nema nista tj ako izostavis barem jednu od ove tri stvari rezultati nece doci...a ovo tvoje dvoje sto si naveo..bez toga se mogu postici velike stvari...znam dosta ljudi koji su odlicno gradjeni a da nikad u zivotu nisu podigni ni jedan teg...oni rade vecinom vjezbe sa sopstvenim tijelom i vjeruj mi da 90% stvari mi ne mozemo da uradimo ( mislim na ljude koji vjezbaju sa tegovima )
Tvoj um je sve...ako nesto zelis da postignes..to mozes i sa hranom jer su svakako suplementi samo dodatak ishrani..
Trening
Hrana
odmor
bez toga nema nista tj ako izostavis barem jednu od ove tri stvari rezultati nece doci...a ovo tvoje dvoje sto si naveo..bez toga se mogu postici velike stvari...znam dosta ljudi koji su odlicno gradjeni a da nikad u zivotu nisu podigni ni jedan teg...oni rade vecinom vjezbe sa sopstvenim tijelom i vjeruj mi da 90% stvari mi ne mozemo da uradimo ( mislim na ljude koji vjezbaju sa tegovima )
I ja bi volio da mi je građa jača strana ali nije. Geni jebiga.
Kada sam napisao kemija to se odnosilo na Wheey. Dobra oprema se odnosi na patike, trenerku, majice da se dobro osjećaš u njima. Tegovi su druga stvar od npr Streetworkout-a
Trening
Hrana
odmor
I ja bi volio da mi je građa jača strana ali nije. Geni jebiga.
Kada sam napisao kemija to se odnosilo na Wheey. Dobra oprema se odnosi na patike, trenerku, majice da se dobro osjećaš u njima. Tegovi su druga stvar od npr Streetworkout-a
ti ces staviti dobre patike ispred hrane? Taj ti Whey nece imati nikakvu funkciju ako se ne budes pravilno hranio...trenirao...i odmarao...
enisss wrote:
ti ces staviti dobre patike ispred hrane? Taj ti Whey nece imati nikakvu funkciju ako se ne budes pravilno hranio...trenirao...i odmarao...
enisss wrote:
Jesam li to napis'o? Nisam. Hvala.
Napisao si " samo hemija i dobra oprema"...
Van pameti je spominjati nekome hemiju i dobro opremu a ne spomenuti ishrani i nacin treniranja... ako si napisao samo to i to..znaci da si to stavio ispred ostalih stvari... Komprendo? Hoces da ti i nacrtam?
pirmin wrote:Trosenje i samo trosenje. Bilo kako, kinky ili ne.
U tarapani potrosim oko 900 kalorija. Dodjem kuci, pojedem sve sto nije pricvrsceno za zid u vrijednosti od 899.
-1 po -1 Palača, za par godina violina.
900?
pa ta laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadiš
U zivotu je bitno mijesati , jednolicno smara.
Nekih 60-70 minuta cardio-traka, crosstrainer, veslanje i biciklo. Tu ode preko 750 cal.
Onda malo predahnem, promjenim majicu - eliminisem jednu bananicu pa odem kod dilbera i tamo
pomaknem koju tonu. Svaki dan osim ponedeljka i cetvrtka-tu ne mjesam.
Proljece/ljeto uz ovo ide outdoor biciklo i obavezno basket <3 .
Ovaj Optimumov je definitivno najkvalitetniji (zajedno sa Cellucor) na našim prostorima ali je i najskuplji.Ali ukoliko whey nije totalni šljam (onaj što kila košta 25/30 km) onda lično smatram da je nije isplativo uzimati ovako skupu suplementaciju čisto iz financijskog aspekta.Ako se malo raspitaš mnogi će ti reć' da možeš naći whey koji ne košta mnogo,a daje rezultate.Primjer bi bio MyProtein kojeg ja koristim.
Ali brate ako imaš pare,samo naprijed,niko te neće spriječiti.
Moze li neko preporuciti dobru teretanu/fitness centar u sarajevu...da imaju organizovane grupne casove a da i pored toga imaju kardio sprave? (Osim fitness univers-a)
Trenirao sam u ponedjeljak , kontam i danas al imam upalu od zadnjeg treninga koji me je pogodio samo tako. Trenirati pod upalom, da ili ne?
Radio sam ledja i biceps prosli put , kontam promijeniti misicne grupe i odraditi trening. Hvala unaprijed.
Horhevaldano wrote:Trenirao sam u ponedjeljak , kontam i danas al imam upalu od zadnjeg treninga koji me je pogodio samo tako. Trenirati pod upalom, da ili ne?
Radio sam ledja i biceps prosli put , kontam promijeniti misicne grupe i odraditi trening. Hvala unaprijed.
Astrix wrote:Neka ti noge budu prioritet, vidim iz tvog posta iznad da ti ni ne padaju na pamet. Uvijek gledaj da noge prvo odradis pa onda sve ostalo...
http://body.ba/bodybuilding/trening-i-v ... atham/1322 Zagrijavanje, a zatim žestoki treninzi snage u koje su uključene i serije sa po jednim ponavljanjem gdje su za izazov postavljene maksimalne kilaže.
Ovaj nema pojma,chuj velike kilazhe.
@Horhe pošto vidim da radiš noge 2 puta sedmično zanima me koliko odmaraš??