Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DanteX

#6976 Re: Teretana

Post by DanteX »

Naletio sam na ovu stranicu, pa sam mislio probati ovaj plan treninga. Pa zamoliti ću ovi koji su iskusniji šta se tiče teretane da mi odgovore na ova dva pitanja:

1. Koliko su učinkovite te vježbe?
2. Da li se misli na to da se rade 3 vježbe u isto vrijeme? Ili ono klasično, jedva vježba nakon druge?

http://workout.ba/trening-mlijecne-kise ... anje-sala/
Mustang1

#6977 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

sherbett wrote:
Mustang1 wrote:Po tricepsu se vidi da si ova tetovirana macka :oops:
razočarao si me :sad:
a i ja nemam tetovažu na ruci..moja se ne vidi
Koliko si poruka dobila sa upitom gdje ti je tetovaza ? :D
MOSALJOZE

#6978 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Trening u suštini nije loš,ali ja ga nikad ne bih primjenio.Raditi benč,pa opet potisak bučicama,nekako mi nema logike.Mislim da se radi benč,pa potisak i razvlačenje i tako 3 serije.
Momak objasnio,pridržavaš se ovoga što govori,i normalno se moze smršati,i bez problema odrzavati tu kilazu.
http://www.youtube.com/watch?v=xYyZfJgm2WM
Mustang nemoj mi na sherbe :brusli:
Mustang1

#6979 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Samo komuniciramo 8-)
Mustang1

#6980 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Nego jesi ti upoznala Medinu ? 8-)

MOSALJOZE

#6981 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

sherbe tvoja je odluka,hoćul ga stavit na block listu.Dojadio brate mili

:mrgreen:
Mustang1

#6982 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Ti bez svog zemljaka ne bi mogao ni 10 minuta 8-) :oops:
MOSALJOZE

#6983 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Samo naprijed sa steroidima.Kad budeš imao testise kao klikere javi se.
pozz
smack

#6984 Re: Teretana

Post by smack »

GraphicDesigner wrote:Pucate li steroidima i gdje ih nabavljate.

Drug mi ide u teretanu e sad ja hocu da ga prestignem i to brzo pa sam mislio da se napusem steroidima? Sta mislite o tome? Trebaju mi neki koji bas brzo djeluju.
Najbrzi od svih su asteroidi. Intramuskularno mada mozes i subkutantno..

G21 zelena u rame iskljucivo i to moras zabosti do kraja, a ove inzulinske u stomacic..zavrnes komad ko novinu i zvizzz.

Ne zaboravi da aspiriras..inace ne djeluju brzo, nego prebrzo i to :hitna:
smack

#6985 Re: Teretana

Post by smack »

GraphicDesigner wrote:
MOSALJOZE wrote:Samo naprijed sa steroidima.Kad budeš imao testise kao klikere javi se.
pozz
Ma jeb'o testise bitno je da se cijev ne smanjuje.
Trazis fino u hapoteci..pregnyl, hcg(Human Chorionic Gonadotropin ) ..ima vrsta haman kao auta

ovigil itd..fino u stomacic i jaja ko u vola..
smack

#6986 Re: Teretana

Post by smack »

Ma ne trebas trenirati. Cak se preporucuje sto vise lezati i sto vise jesti. Tada su rezultati olimpijski.
Yapi Yapo

#6987 Re: Teretana

Post by Yapi Yapo »

Kako je bolji život kad se čovjek odrekne nezdrave hrane i cigara! Prvo što u ogledalu bolje izgledaš, drugo samopouzdanje se drastično poveća, a i pravo prijaju pogledi ostalih na ulici. I mozak bolje radi.
Mustang1

#6988 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Cuj pogledi drugih na ulici prijaju :D Da si rekao pogledi djevojaka ali ovako nedefinisano :D
Yapi Yapo

#6989 Re: Teretana

Post by Yapi Yapo »

na to i mislim haha

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zatamnjena stakla

#6990 Re: Teretana

Post by Zatamnjena stakla »

Možda je gej :)
Yapi Yapo

#6991 Re: Teretana

Post by Yapi Yapo »

možda i nisam :-D :izet:
Zatamnjena stakla

#6992 Re: Teretana

šteta :mrgreen:
Mustang1

#6993 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Rekao je mozda :oops:
made_in_sarajevo

#6994 Re: Teretana

Post by made_in_sarajevo »

eh treba mi pomoc :mrgreen: . naguralo se previse kila i sad bi trebao makar 15kg skinuti :mrgreen: , kontam jos u koju teretanu ici i zanima me ovako: kojim redom bi trebao kardio vjezbe raditi za najbolje rezultate i koliko vremenski otprilike, nisam bas pocetnik tipa da se pola godine nisam pomakao sa stolice, mogu malo trcati :mrgreen: i koje tegove, ne da bi dobio na izgledu misica, vise mi trebaju ledjni misici (komplet ledja) ,ruke i ramena radi sklekova i trbusnjaci? sada sa 130kg debljine :D mogu gurati od 15 do 25 sklekova zavisi jesam li taj dan umro na poslu :D. sad mi treba da mogu preko 25 sklekova ici i da ne gubim tako brzo snagu u ramenima pa da propadnem samo.

dumam jos izmedju fitness universe importane ili na otoci sportlife, blizu mi kuce pa bacite ako ko koristi koju kakvi su uslovi,raja,uposlenici. :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#6995 Re: Teretana

Mustang1 wrote:Rekao je mozda :oops:
tražim čistokrvne :zoka:
T-pain

#6996 Re: Teretana

Post by T-pain »

made_in_sarajevo wrote:eh treba mi pomoc :mrgreen: . naguralo se previse kila i sad bi trebao makar 15kg skinuti :mrgreen: , kontam jos u koju teretanu ici i zanima me ovako: kojim redom bi trebao kardio vjezbe raditi za najbolje rezultate i koliko vremenski otprilike, nisam bas pocetnik tipa da se pola godine nisam pomakao sa stolice, mogu malo trcati :mrgreen: i koje tegove, ne da bi dobio na izgledu misica, vise mi trebaju ledjni misici (komplet ledja) ,ruke i ramena radi sklekova i trbusnjaci? sada sa 130kg debljine :D mogu gurati od 15 do 25 sklekova zavisi jesam li taj dan umro na poslu :D. sad mi treba da mogu preko 25 sklekova ici i da ne gubim tako brzo snagu u ramenima pa da propadnem samo.

dumam jos izmedju fitness universe importane ili na otoci sportlife, blizu mi kuce pa bacite ako ko koristi koju kakvi su uslovi,raja,uposlenici. :mrgreen:
Poz drug, najbolje vrijeme za kardio je ujutru cim utanes na prazan stomak nekih30-45 min.

A teretane ovaj sportlife je smece, Importane ti je bolja x3 solucija nema puno guzve a prijatno osoblje spremno pomoc u svakom trenutku :)
yoda82

#6997 Re: Teretana

Post by yoda82 »

made_in_sarajevo wrote:eh treba mi pomoc :mrgreen: . naguralo se previse kila i sad bi trebao makar 15kg skinuti :mrgreen: , kontam jos u koju teretanu ici i zanima me ovako: kojim redom bi trebao kardio vjezbe raditi za najbolje rezultate i koliko vremenski otprilike, nisam bas pocetnik tipa da se pola godine nisam pomakao sa stolice, mogu malo trcati :mrgreen: i koje tegove, ne da bi dobio na izgledu misica, vise mi trebaju ledjni misici (komplet ledja) ,ruke i ramena radi sklekova i trbusnjaci? sada sa 130kg debljine :D mogu gurati od 15 do 25 sklekova zavisi jesam li taj dan umro na poslu :D. sad mi treba da mogu preko 25 sklekova ici i da ne gubim tako brzo snagu u ramenima pa da propadnem samo.

Najbolje ti je ići u teretanu koja ti je usput i u koju ćeš se natjerati da ideš redovno. Obzirom da nisi profesionalac, mislim da ti nije toliko bitan kvalitet teretane. Što se tiče kardia, savjet je sličan kao i sa izborom teretane. Radio ono što voliš (ili što ti je najmanje mrsko). Da li je to biciklo, trčanje, steper, plivanje......Znači nemoj gledati ša troši najviše kalorije, ako će ti to dosaditi za 3-4 dana. Gledaj šta ćeš najduže raditi.
Najbolje ti je kombinovati razne vrste trbušnjaka, ali od njih nećeš nešto gubiti kilažu i skidati stomak nego dobijaš trbušne mišiće koji će ostati skriveni dok ne istopiš salo.
hodža

#6998 Re: Teretana

Post by hodža »

Burek (ovaj sa cvikama)

sakrio podočnjake od varenja po Ježu :oops:
Amar_Chulle_Custic

#6999 Re: Teretana

Post by Amar_Chulle_Custic »

T-pain wrote:

Poz drug, najbolje vrijeme za kardio je ujutru cim utanes na prazan stomak nekih30-45 min.

A teretane ovaj sportlife je smece, Importane ti je bolja x3 solucija nema puno guzve a prijatno osoblje spremno pomoc u svakom trenutku :)
hmm, mislim da kardio ujutro i nije najbolja opcija...
Ja ovaj savjet ne bih poslušao... Ono što bih ti savjetovao je da istražiš o HIIT treninzima. Možda si i čuo, bilo kako bilo, nema djelotvornije metode za rezanje sala (osim skraćivanja porcija).
T-pain

#7000 Re: Teretana

Post by T-pain »

Amar_Chulle_Custic wrote:
T-pain wrote:

hmm, mislim da kardio ujutro i nije najbolja opcija...
Ja ovaj savjet ne bih poslušao... Ono što bih ti savjetovao je da istražiš o HIIT treninzima. Možda si i čuo, bilo kako bilo, nema djelotvornije metode za rezanje sala (osim skraćivanja porcija).

Zasto kardio ujutru nije dobar ?
Post Reply