to ce mi biti tezi dio od same teretane
Sta da jedem bokte hahah
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ja ne pazim, nisam profesionalac. Iskreno, slana jela, hljeb, mogao bih reducirati bez problema, ali slatkisi su problem, bez toga ne mogu.skafiskafsnjak wrote:Pazite li bas na ishranu ?
to ce mi biti tezi dio od same teretane![]()
Sta da jedem bokte hahah
Glupo mi je ne paziti , a ici u teretanu . To je kao da sipas u bure bez dnakonektovan wrote:Ja ne pazim, nisam profesionalac. Iskreno, slana jela, hljeb, mogao bih reducirati bez problema, ali slatkisi su problem, bez toga ne mogu.skafiskafsnjak wrote:Pazite li bas na ishranu ?
Sta da jedem bokte hahah
vise skidanjeVelkoski wrote:pa šta ti je cilj? ako nabijaš kile nije toliki problem ni nutella kašikom...
A jebat ga, mogu onda i piletinuMOSALJOZE wrote:Ko god ide u teretnu i dosadi mu piletina,uvijek moze pojesti još piletine a ako i to dosadi onda piletina.
smanji uh maksimalno (0-20 dnevno), spusti kalorije na 1500, napravi cheat meal jednom u 15 dana, ubaci trčanje svaki dan i eto gaskafiskafsnjak wrote:vise skidanjeVelkoski wrote:pa šta ti je cilj? ako nabijaš kile nije toliki problem ni nutella kašikom...![]()
pis of kejkVelkoski wrote:smanji uh maksimalno (0-20 dnevno), spusti kalorije na 1500, napravi cheat meal jednom u 15 dana, ubaci trčanje svaki dan i eto gaskafiskafsnjak wrote:vise skidanjeVelkoski wrote:pa šta ti je cilj? ako nabijaš kile nije toliki problem ni nutella kašikom...![]()
manje guzi brte 3 žene dnevno su punoVelkoski wrote:ma iskreno, to je lakše nego ići u suficit... evo ne znam šta više da jedem danas![]()
Odmah trcanje otpisiVelkoski wrote:ma iskreno, to je lakše nego ići u suficit... evo ne znam šta više da jedem danas![]()
samo da na muškinje ne pređemMOSALJOZE wrote:manje guzi brte 3 žene dnevno su punoVelkoski wrote:ma iskreno, to je lakše nego ići u suficit... evo ne znam šta više da jedem danas![]()
a treba ti kardio definitivno, mijenjaj teretanuskafiskafsnjak wrote:Odmah trcanje otpisiVelkoski wrote:ma iskreno, to je lakše nego ići u suficit... evo ne znam šta više da jedem danas![]()
nije vrijeme od toga, a teretana nema traku
samo da na muškinje ne pređemVelkoski wrote:MOSALJOZE wrote:manje guzi brte 3 žene dnevno su punoVelkoski wrote:ma iskreno, to je lakše nego ići u suficit... evo ne znam šta više da jedem danas![]()
ma đe ba trcisMOSALJOZE wrote: Ne seri skafi ja koji nisam trcao preko dvije godine evo 3 sedmice kako trcim ko mahnit.
MOSALJOZE wrote: Ne seri skafi ja koji nisam trcao preko dvije godine evo 3 sedmice kako trcim ko mahnit.

Kae ne moraš ni plaćat ništa,biće i oprema pa se premišljamVelkoski wrote:oooooo Aliću Hamzo![]()
Ja trenutno ne pazim, usisavam sve.skafiskafsnjak wrote:Glupo mi je ne paziti , a ici u teretanu . To je kao da sipas u bure bez dnakonektovan wrote:Ja ne pazim, nisam profesionalac. Iskreno, slana jela, hljeb, mogao bih reducirati bez problema, ali slatkisi su problem, bez toga ne mogu.skafiskafsnjak wrote:Pazite li bas na ishranu ?
Sta da jedem bokte hahah![]()
I meni je slatko najveci problem. Ali naci cu nacina . Ima slatka koje je opet koliko toliko normalno .
Trenutno sam na piletini , rizi , posnom siru, bademima i kikirikiju u ljusci , jajima, ribi ... ali dosadice, moram jos nesto
Probaj strik dobra je stvar a ne tr3ba ti puno prostoraskafiskafsnjak wrote:Ma mene j*** kardio. Kisa non stop, a u teretani nemam traku. Doduse imam biciklo, ali nije isto