DA ne bih padala u depresije u aprilu odlučih da poranim sa pripremama za ljeto... u fazonu misli pozitivno proći će zima.
Treba mi neki fitnes centar na dobrinji ili blizu, jer znam da nisam karakter i da neću moći ići dalje... pa eto... hajmo prijedlozi.
Teretana na dobrinji ili što bliže...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Prvo reci visinu i tezhinu
?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Teretana na dobrinji ili što bliže...
leeloo, u dobrinji 3 kod KUPa u sklonistu je bila teretanaleeloo wrote:DA ne bih padala u depresije u aprilu odlučih da poranim sa pripremama za ljeto... u fazonu misli pozitivno proći će zima.
Treba mi neki fitnes centar na dobrinji ili blizu, jer znam da nisam karakter i da neću moći ići dalje... pa eto... hajmo prijedlozi.
-
violentjack
#5 Re: Teretana na dobrinji ili što bliže...
Haj ako valjas ista da ti kazem kako se misici nabijajuleeloo wrote:DA ne bih padala u depresije u aprilu odlučih da poranim sa pripremama za ljeto... u fazonu misli pozitivno proći će zima.
-
ragib
#6 Re: Teretana na dobrinji ili što bliže...
imas u fahdovoj dzamiji, dzabaleeloo wrote:DA ne bih padala u depresije u aprilu odlučih da poranim sa pripremama za ljeto... u fazonu misli pozitivno proći će zima.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#7 Re: Teretana na dobrinji ili što bliže...
1. dokle pripreme?leeloo wrote:DA ne bih padala u depresije u aprilu odlučih da poranim sa pripremama za ljeto... u fazonu misli pozitivno proći će zima.
2. izvini sto otvaram staru temu, ali mi dosadile ove druge, pa rekoh da osvjezim