A nije tako posuda od vode je cista ma napit bi se mogo da nije permant
Sto se tice okupljana daj ti neki datum da to bude vikend, i to bi trebalo dok jos djeca idu u skolu a onda ovi koji su zauzeti nek kazu svoje, sto se tice mene ja mogu uvjek

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Zrak izvana ne može ući unutra u sistem u slučaju lošeg dihtunga, jer je unutra pritisak daleko veći. To izbacivanje vode kada radi motor i kada se ugasi može biti zbog lošeg čepa na hladnjaku (onog metalnog), ili treba ozračiti sistem za hlađenje, ili greška negdje na crijevima.BISCANIN2 wrote:A ako nabija zrak u sistem za hladanjenje i taj zrak izlazi na posudu , sta bi moglo biti uzrok ?
Pa sta mi ga je vlasnik nafalio. Sto ljudi mogu pricati gluposti i lagati na nevidjeno. Zamalo da se uputim tamo iz Tuzle da pogledam i uzmem. Covjek kaze sve extra o Jeep-u, kad ono u stvarnosti sranje i jos sumnjivi papiri.BISCANIN2 wrote:Ne znam ,uzivo je ne izglednije ,iznutra je ok ali vanjstina i motor ,zvuk i neke preinake ,ne znam ja ga nebi definitivno.plucna mahramica wrote:Jeste, ovoga je isao gledati, na moju molbu i evo da se i ovim putem zahvalim na usluzi.
Jeep je po njegovim rijecima komplet ofarban, u saobracajnoj je zaveden pod 198kW a na motoru ne pise H.O. pa mi je malo sumnjivo to farbanje...
Presao je oko 280000, treba mu mijenjati gume, lezaj, nosac motora (to je bez pregleda, sto prodavac tvrdi).
Recimo da je neugledniji nego moj xj koji je bio 89 godiste ,ZJ od vrhovnog je za ovog avion.
broi01 wrote:Ihhh biscaninu al ti to skudi da si jos dvije napiso ogadio bi mi ga![]()
![]()
A nije tako posuda od vode je cista ma napit bi se mogo da nije permant, sem toga pusta mi vodu na onaj zuti cep na posudi. Znaci uzmem i zalilam auto voda izidze ispod cepa. Motor je suh ko barut evo i par slika
Sto se tice okupljana daj ti neki datum da to bude vikend, i to bi trebalo dok jos djeca idu u skolu a onda ovi koji su zauzeti nek kazu svoje, sto se tice mene ja mogu uvjek
Ima ima bas sam danas iso na planinu extra se proveoBISCANIN2 wrote:
Masalna ,fala bogu nek je motor ko curica.Imali uzivancije ?

U suštini niti jedan nije bio baš havarisan ,godinama zapušten i drndan da,recimo visko niti jednom ne radi ,ulja i filteri nikad promjenita itd.Svi idu ,u normalnoj vožnji nema nikakvih problema i što je najvažnije mjenjači im ko curica .I što je najgore svi mutljaju sa papirima .To me je najviše odbilo .Jednom je glava bila kriva ali i to se dalo srediti da je ostatak bio normalan ,čisti papiri i unutrašnjost da se je oprala makar jednom u 5 godina.kreso_atac wrote:@biscanin: bas je rijetkost naci havarisan 4.0 motor, a ti si uspio dva puta koliko se sjecam, nije ni to jednostavno moram ti priznati
Onaj sto je ugradivo plin rekao mi je da ce trosit 5-10% vise plina, 7 dana dok sam vozo na benzin nije mi potrosnja prelazila 18l cak sam znao spustit i na 15.7l , ali sam bio lahke noge sve oko 1500 obrtaja.kreso_atac wrote:@broi, ne bi trebao preko 20 ici gotovo ni u kakvim slucajevima.
neće ni on (ako je ispravan) iz prve izletjeti kada ga ubaciš tu, ali u prvoj on ide oko 40 km/h.